#1838302012-05-09 08:58:42 Válasz a #183825. hsz-ra
Az idén júl 15.-én vasárnap 5 körül indulok (tavalyi vasárnapi induláson felbuzdulva) a török invázió közepe lesz,bízok benne hogy péntek du.,szombat estig lemegy.ha este 9 körül 2 óránál kevesebb a várakozás,hajnalra fél óránál kevesebb lesz,akkor meg nekem Tompa fölösleges kerülő. A végső döntést mégis majd reggelaz 55-ös út autópálya fölüljáróján hozom meg amikor pest felé elnézve meglátom a forgalmat(hosszú egyenes szakasz,jól felmérhető a forgalom).tavaly röszke felé mentem mákom volt ,tavalyelőtt irgalmatlan forgalom volt, mentem tovább Tompának.
Ez a terv, aztán majd meglátjuk.Tavaly nagyon bejött,végig az úton vasárnapi forgalom volt, a határoknál is.
Aki messzebbről jön annak én is azt javaslom hogy úgyis látja a forgalmat az alapján döntsön.
#1839572012-05-11 16:51:48 Válasz a #183954. hsz-ra
Mikor mentetek kifele, biztos láttatok rengeteg német osztrák holland belga stb....rendszámú autót, na azok mind törökök voltak... Általában Nis után elmennek Bulgáriának....
Nekünk is dízel autónk van 70l-es tank kb 1200-1300 km- re elegendő.
70l gázolaj = 30000Ft így lehet számolni.
Igen, épp ezért kérdeztem ők hol vették, mert azt írta 3000km- re 60k jött ki mindenestől, de már maga az autópálya díj (Szerbia, Macedónia) tavalyi áron ~12.000 huf.
Igen igen tavaly még itthonról ukrán gázolaj sikeres tele tankjával indultam,majd göröghatár előtt casinónál tele ,vissza szintén itt a túloldalt tele ......odakint szinte nem kellett de 20 euróért csak biztonság kedvéért.....
Talán idén mindezt + 10000 ft ért megússzuk .
Macedóniát áldassa érte az ég!!!