A Queaestor az Unitravel helyeit hirdeti. Már csak azt nem tudom, hogy vajon ugyanazzal a légitársasággal utaztat, mint az Unitravel? Mert a Quaestornál nem tudták megmondani a gépek indulását, majd júniusban. Viszont az Unitravelnél egyből megírták, hogy az Aegean Airlines-szal utaztat és még az indulást/érkezést is megírták. Akkor most hogy van ez?
Szerintem érdemes felhívni őket, hátha tudnak érdemi információval szolgálni. Bár, nekem nincsenek jó tapasztalataim velük kapcsolatban, de nem mindegyik iroda olyan, mint ami nálunk van...
Sziasztok!Nem vesztem el csak dolgozni is kell közbe egy kicsit!
igazatok van mert én is csak ezt találtam,http://ibusz.hu/First_Minutes_2013
én is ezeken néztem az árakat,de szerintem ez is jó!
#1987032013-02-05 22:53:31 Válasz a #198702. hsz-ra
No akkor valahol így is, úgy is kilóg a lóláb...
Mi utaztunk már az Ibusszal többször is, mondhatni egész jó árai vannak, és meg voltunk velük elégedve.
Csak így aki előfoglalni akar honnan fogja tudni mit foglalhat.
Már jól lerágtuk a csontot, majd holnap jön valaki, aki jól lecsesz minket, hogy mit kinlódunk ezen ennyit. Nincs és kész. Majd lesz.
Ezek szerint még mostanra sem oldódott meg a rejtély..
Nem értem, hogy így mi a fene értelme van a honlapnak, ha úgysem lát az ember semmit rajta.
Pl az Apollon honlapján is csak a katalógust lehet letölteni (azt meg olyan vacak neten bogarászni), oldalt a legörditő sávban mindenre azt irja, hogy feltöltés alattt áll.
Lehet annyi a titka csak, hogy a netes oldalukkal az irodák egyszerűen nem foglalkoznak? Úgy vannak vele, hogy úgy is ott a katalógus, elérhető az is...