Szerbiában csak Mol vagy Omv kútnál tankolok, előtte megkérdezem, h tudok-é kártyiével tankolászni! Ha OK, akkor nosza....addig nem adom a kártyácskámat oda, amíg nem látom a végösszeget! No name kúton én tuti nem tankolok....
#1849212012-05-21 11:16:31 Válasz a #184916. hsz-ra
A Mol kúton biztos tudsz kártyával fizetni, 3 hete én tudtam...... A kaszinónál is tudtam volna kártyával , mert kérdezte a kutas , csak már a kezemben volt az euró aztán nem akartam az időt húzni .... Sőt ami ritka, Korfun is kártyával fizettem egy kis kúton, ami elég ritka, mert a görögök valamiért nincsenek oda a kártyás fizetésért, de gondolom hogy miért...
#1849232012-05-21 11:43:24 Válasz a #184921. hsz-ra
Sziasztok!
Sajna én kártya ellenes vagyok Miért is mert sorbaállás esetén nem jó nézni amikor morgolódnak mögöttem ,mert valjuk be egy kártyás fizetés mindig is többlet idő.
Erre lehet azt mondani lesza....om, de ez mindenki saját ügye hogyan gondolkozik erről(lelke rajta mondanám) ,nekem pár ezres tétel vásárlásánál inkább kp.
Nem váltok mert macerás,kisboltba lehet e vele vásárolni ,wc re mehetek e vele ???? Persze miért ne !!!
Én a mai kártyás használat mellet azon is elgondolkoztam mennyibe is kerül a kártya birtoklása (valószinüleg nemcsak én).
Elég hacsak a havi elszámolást is előveszem és látok rajta tételeket számlavezetési dij,kártya haszn.,tranzakciós,direkt,sms, ANYÁM kezelési dija,,,
Ezeket összeadva biztos hogy olcsóbb az a valuta ??? Én nem hiszem.De a bankoknak nagyon jóóóó!!
Na ennyi és lehet továbbra is szeretni a kártyácskát......
#1849302012-05-21 12:51:42 Válasz a #184925. hsz-ra
Melinda, tegyél is rendet!
Hogy ide való is legyen: egyik ismerősömék tegnap este indultak, már kiértek, és nagyon sima útjuk volt, irt, hogy a határokon szinte semmit nem álltak.
Ilyen sima utat kivánok minden mostanság indulónak! (meg mindenkinek!)
#1849472012-05-21 15:27:44 Válasz a #184939. hsz-ra
Már mi is el vagyunk szokva a tömegtől, tavaly is szeptemberben voltunk, meg sem állitottak minket a határokon, csak intettek, hogy menjünk tovább, ahogy meglátták a magyar rendszámot.
Idén augusztusra fog sikeredni az indulás, tuti nem lesz ilyen egyszerű a helyzet.
De ne legyen igazam.
Én nem panaszkodom!
Meg van annak is a szépsége, hogy a határon órákat kell araszolni ...csak én még valahogy nem jöttem még rá
Na ,de ez is hozzátartozik az út varázsához.