Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10996
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pithon
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58245 Üzenet linkje2008-04-26 10:19:15 

Szia Jox!
Köszi a segíséget!
üdv. pithon icon_razz.gif

# 10997
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58244 Üzenet linkje2008-04-26 10:17:35 

Pithon,

Mivel fõszezonon kívül jöttök még, így nagy valószínûséggel tudok segíteni. De legalábbis megpróbáljuk! Mivel a Zaharoulába jöttök, akkor úgyis az Evi Tourshoz tartoztok majd kint. Bejöttök, és megbeszéljük. A görög irodának nagyon sok háza van Nei Poriban, és a fel nem töltöttek kiadhatóak néhány napra is. Arra, hogy a szobátokban maradjatok, én nem látok sok esélyt. Úgy emlékeszem, 5 szoba van összesen a házban, és szinte biztos hogy azt folyamatosan meg is tölti az Apollon. De ha a költözés nem gond, akkor próbálunk segíteni. Csak elõtte 1-2 nappal azért keressetek meg! Majdnem szemben lesz veletek az iroda! icon_smile.gif

# 10998
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58243 Üzenet linkje2008-04-26 10:13:23 

Smnl,

A klímát nálunk mindig csak a helyszínen lehet és kell fizetni. Ez tavaly 4-5 euro volt/nap. Az, hogy éppen kinek kell fizetni, az változó. A legtöbb esetben nálunk, bent az irodában van a távirányító. A lényeg, hogy csak 7 éjszakára lehet igényelni a légkondit, és adott szobából egy vkinek az útlevelét le kell adnia nálunk. Mi odaadjuk a távirányítót, majd mikor indulás elõtt visszakapjuk a távirányítót akkor visszajár. Addig széfben van, nyugalom! icon_smile.gif

Az El Greco-ban ott lakik a tulajdonos az elsõn. Idõs néni, de nagyon kedves, segítõkész. Az El Grecoval egybe épült szomszédos ház pedig a lányáé. Õk így családilag "üzemelnek" és takarítanak. 12 szoba van, ezt figyelembe kell venni.

# 10999
Pithon
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58242 Üzenet linkje2008-04-26 10:10:52 

Szia Bea!
Mi Szegedrõl indulunk junius 16. án Zaharula ap. ba autóval. A turnus 17. tõl 7 éjszaka, de szeretnénk még 3 napot maradni ,tehát összesen 10 nap. Igy lefoglalni nem lehetett a turnusok hét naposak.
Van e lehetõség arra ,hogy megtóldjuk, vagy találunk máshol szállást?
Esetleg Te tudsz ott majd ebben segíteni?
A múlt évben Halkidikin Toroniban voltunk , ott a tulaj adott egy másik szobát , igy tudtunk még maradni! Rendes volt /Sakis apartman/
Szia! pithon

# 11000
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58239 Üzenet linkje2008-04-26 10:06:18 

Yvett,

Sok esetben teljesen megértem, hogy ha vki egyénileg kirándul, de osztom a véleményed, hogy van ahová egyszerûen nem érdemes.

Ismét csak a saját irodám nevében nyilatkozhatok. Tehát nálunk a fakultatív utak 6 év alatt ingyenesek. Ha a busz nincs fullon, akkor természetesen van külön hely a gyerkõcnek is, de ha minden ülés foglalt, akkor ölben kell ülnie. Ha olyan kirándulásra megyünk, ahol az árban az étel is benne van, ott értelemszerûen, mivel a gyereknek ingyenes, étel sem jár. De persze, ha mondjuk Olympos kiránduláson jelzi vki, hogy szükség van rá, akkor tudunk neki is rendelni, és akkor csak az ételért kell fizetni. A görög esten pedig még azért sem, mert ott korlátlan az ételfogyasztás mindenkinek.

Az én tapasztalatom szerint a kicsik szuperül bírják a hajózást. A legkisebb matróz 8 hónapos volt tavaly, és végig vigyorgott icon_smile.gif Hoztak neki egy autós ülést, abban nagyon elvolt. Egyébként mindkét hajós kirándulásnál ne vmi kis lélekvesztõre számítsatok. Ezek rendes kirándulóhajók, olyan 200-250 személyesek, 2-3 szinttel. Tehát lehet árnyékban, vagy akár napon is üldögélni, nézelõdni, járkálni, táncolni, kinek mire van kedve.

# 11001
Smnl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58215 Üzenet linkje2008-04-25 22:32:06 

Kedves Bea,
Mi az El Greco-ba megyünk jul.5.-én.
Egy debreceni irodán keresztül fizettünk be a Diasznál.
Klímát nem fizettünk elõre, mennyire fontos, hogy elõre kifizessük, vagy elég lesz majd ott is rendezni?
A másik kérdésem, az El Grecoban ott lakik a házigazda?

Üdv
Csaba

# 11002
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58210 Üzenet linkje2008-04-25 20:55:05  Válasz a #58114. hsz-ra Előzmény #58114

Kedves Bea!
Nagyon köszönöm a felvilágosítást! Úgy gondolom sokat segítettél, de ha mégis gondom lesz mindenképpen hívlak. Addig is amíg teheted jó pihenést kívánok.

# 11003
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58174 Üzenet linkje2008-04-25 14:51:55  Válasz a #58019. hsz-ra Előzmény #58019

Szia Bea!

Köszi a válaszokat, most akadt még icon_redface.gif

Tavaly mentünk robogóval és persze kifizettük az egész programot. Most viszont autóval megyünk. A kishajós kirándulásról nem tudtam, hogy közvetlen Nei Poriból indul, a Skiathosziról meg azt, hogy 100km. Így ebben a felállásban már nem is kérdés, hogy nem megyünk külön autóval icon_smile.gif. Skiathoszra semmiképp nem mennénk egyénileg, szerintem ilyen helyekre jobb szervezetten menni. Egy Meteora, vagy Olympos kirándulás más tészta...

Viszont azt nem tudom, hogy buszon hogy utazik egy pici gyerek? Gondolok arra, hogy Domcsi még csak most másfél éves. Az ölemben fog ülni? Ja és neki hogy számoljunk a költséggel egy ilyen fakultatív progin? Szokták bírni a hajókázást a gyerkõcök? Lehet, hogy neked ezek nagyon fárasztó kérdések BOCSI, nekem viszont semmi tapasztalatom.

Üdv
Yvett

# 11004
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58162 Üzenet linkje2008-04-25 12:25:49 

Angi85,

Majnem együtt megyünk, csak mi egy picit elõbb...nekünk már csak 35 icon_smile.gif

# 11005
Angi85
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58158 Üzenet linkje2008-04-25 10:29:27 

Még 39 nap icon_smile.gif
# 11006
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58120 Üzenet linkje2008-04-24 21:24:13 

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Megnyugodtam:)
# 11007
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58117 Üzenet linkje2008-04-24 21:20:26 

Cserrobi!

Lopásról, autófeltörésrõl még sosem hallottam. Volt olyan utasom, aki egy reggel kétségbeesetten kereste a kocsikulcsát, mikor az autóhoz érve észrevette, hogy benne felejtette a zárban. icon_smile.gif Szóval baj nem lehet.
A biztonságosant arra értettem, hogy esetleg jobb parkolóban állni, mint az út mellett, ahol esetleg meghúzhatják. Azt viszont javaslom, hogy parkoláskor hajtsátok be a tükröket! És közel a keresztezõdéshez sem annyira jó állni. A görögöknek kicsit más a vezetési stílusuk icon_smile.gif

# 11008
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58114 Üzenet linkje2008-04-24 21:15:34 

Arról sajnos az irodában nem adnak útitervet, de megpróbálom leírni.

Szóval, amint az autópályáról bal kéz felé lekanyarodsz Nei Pori felé, lesz egy vasútállomás. El kell haladni mellette úgy, hogy bal kezednél lesz, amikor kerülöd. Az út egyenesen bevisz a faluba. Bejössz a keresztezõdésbe. Az út 2 sávos, középen egy fás-virágos zöld járdasziget választja el egymástól a forgalmat. Szemben veled egy üres placc, jobbra kicsit távolabb a templom lesz.
Na itt kell balra fordulni. Az utca neve Odos Olympiou. Kb 200 m-ert haladsz, és jobb kezed felõl látsz egy nagy táblát rajta piros kereszttel, és mellette egy kék-sárga táblát, EVI TOURS felirattal. Nagy parkoló van mellette. Itt kell keresni engem. A telefonszámom rajta lesz a vouchereteken. Ha eltévedtek, hívjatok bátran.

# 11009
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58110 Üzenet linkje2008-04-24 20:57:51 

Bea!!!
Máshol nem biztonságos????

# 11010
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58109 Üzenet linkje2008-04-24 20:52:48 

Szia Skiccpausz!

A Fotinirõl sajnos elfogultság nélkül nehezen nyilatkozom. Nekem ez a kedvenc házam. Én is itt laktam 1 évig. Nem azért szeretem, mert mondjuk luxus a berendezés, vagy a kapunál csobog a tenger. Azért jó, mert tiszta, barátságos, és a tulaj család egy angyal, akire mindig lehet számítani. A környék nyugodt, mert nincs átmenõ forgalom a ház elõtt, viszont a ház mellett van egy jó nagy parkoló, ahol biztonságban ot lehet hagyni az autót. A tenger is ott van az utca végén, 5 perc séta.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 733 734 735 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu