Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 11041
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141343 Üzenet linkje2010-06-27 12:13:00 

Sziasztok "kintlévők" icon_biggrin.gif Az időjárási infó alapján 22,5 fokos a tenger.
Mennyiben fedi ez a valóságot?És ha fedi akkor mennyire teszi fürödhetővé a tengert?Mert sztem azért az kicsit hüvös....icon_sad.gif

# 11042
Kapibara
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141341 Üzenet linkje2010-06-27 12:02:17  Válasz a #141306. hsz-ra Előzmény #141306

Szia Vadevezős!

Szeretném megkérdezni, hogy melyik iroda melletti ékszerboltról van szó? Talán a Sithon Travel?
köszönöm icon_smile.gif

# 11043
Verébke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141338 Üzenet linkje2010-06-27 11:44:35 

Ismeri valaki az Archon apartmant?
# 11044
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141330 Üzenet linkje2010-06-27 11:08:56 

Sziasztok!
Akik már visszatértek Sartiról, tudnátok írni pár élelmiszerárat? (Kenyér, péksüti, taverna árak)
Előre is köszi! icon_smile.gif

# 11045
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141327 Üzenet linkje2010-06-27 10:44:16 

Cofffos: köszi, majd részletesen is tanulmányozom azért indulás előtt icon_smile.gif
Lehet, hogy marad a sima hajókázás (persze ha lehet az is egyénileg), és ott skiathoson majd valami helyi közlekedést nézek (gondolom van ott is). A mi lehetőségeink is végesek. Tudod, megint nem vittük el a lottón az 5öst icon_smile.gif

# 11046
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141325 Üzenet linkje2010-06-27 10:22:23 

kriszta9 írta:
Köszönöm szépen az infokat erről a skiathos témáról, tanulmányozom majd azt a kompmenetrendet, és szerintem bepróbáljuk valahogy, majd megírom mi lett belőle.Mi 3 felnőtt és egy kisgyerkőccel megyünk. Igaz, hogy a benzin drága, meg csak én tudok vezetni, de még így is inkább ezt vállalom be, mint hogy a éves Bence fiamat a buszon terelgessem, hogy senkit ne zavarjon, meg persze én sem vagyok az a típus, aki az alkoholgőzben mámorosan bűzlő embereket toleráljam. Persze, nem mindenhol van ez, de csak egyszer fogja ki az ember, és már meg van keserítve a napja. Akkor inkább a saját kis tempónkban lezötyögjük azt az ezer valahány km-t, kényelmes az autónk, a klímát akkor kapcsolom be, amikor melegünk van, ott állunk meg, ahol épp pisilni kell, vagy ahol kedvünk van, stb. Majd ott lesz rá két hetem, hogy kipihenjem magam, és persze ott is szabadabban lehet mocorogni, akkor és oda megyünk, ahová csak akarunk. Meg persze amennyi benzinre futja a pénzünkből icon_smile.gif

Ha átnézel a Skolpelos fórumra, ott olvashatot, hogy a kompon az autó árának horror ára van.

# 11047
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141324 Üzenet linkje2010-06-27 10:21:01  Válasz a #141322. hsz-ra Előzmény #141322

A mazsola bor

Mi ezt is szeretjük, olcsóbb mint a mazsola bor...

# 11048
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141322 Üzenet linkje2010-06-27 09:41:18 

Köszönöm szépen az infokat erről a skiathos témáról, tanulmányozom majd azt a kompmenetrendet, és szerintem bepróbáljuk valahogy, majd megírom mi lett belőle.Mi 3 felnőtt és egy kisgyerkőccel megyünk. Igaz, hogy a benzin drága, meg csak én tudok vezetni, de még így is inkább ezt vállalom be, mint hogy a éves Bence fiamat a buszon terelgessem, hogy senkit ne zavarjon, meg persze én sem vagyok az a típus, aki az alkoholgőzben mámorosan bűzlő embereket toleráljam. Persze, nem mindenhol van ez, de csak egyszer fogja ki az ember, és már meg van keserítve a napja. Akkor inkább a saját kis tempónkban lezötyögjük azt az ezer valahány km-t, kényelmes az autónk, a klímát akkor kapcsolom be, amikor melegünk van, ott állunk meg, ahol épp pisilni kell, vagy ahol kedvünk van, stb. Majd ott lesz rá két hetem, hogy kipihenjem magam, és persze ott is szabadabban lehet mocorogni, akkor és oda megyünk, ahová csak akarunk. Meg persze amennyi benzinre futja a pénzünkből icon_smile.gif
# 11049
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141321 Üzenet linkje2010-06-27 09:21:31 

Akit esetleg érdekel: -->Skiathos-Volos komp menetrend<--

Más: tényleg olcsóbb busszal utazni 2 embernek, mint autóval, de 3 vagy több fő esetén már megéri autózni (a mobilitásról és a többi előnyről pl. kibírhatatlan utastársak... nem is beszélve.)

# 11050
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141320 Üzenet linkje2010-06-27 08:39:25  Válasz a #141315. hsz-ra Előzmény #141315

Vitibogi!

Nem egyénileg megyünk. Buszos utazás lesz, de robogót szeretnénk bérelni, vagy ha kedvező az autóbérlés, akkor esetleg egy kis autót is. Még régebben írtam, hogy többször voltam külföldön, elég messze is saját autóval és többet ilyet nem teszek. Mi csak ketten vagyunk, az autóm sem túl nagy, vezetni is csak én tudok és a benzin is nagyon drága,plusz fizető kapuk stb...

Nem éri meg. Busszal sokkal olcsóbb, tudok egy picit pihenni még ha valamivel hosszabb is lesz. De a kirándulgatásokat nem hagyom ki. Gyűjtöm az ötleteket és információkat, hova érdemes ellátogatni.

# 11051
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141316 Üzenet linkje2010-06-27 08:23:22  Válasz a #141299. hsz-ra Előzmény #141299

Szia Kriszta9,
mi tavaly terveztük egyénileg a skiathos-i kirándulást úgy ahogy írtad: autóval Volos-ig, utána hajóra fel... igaz, mi csak ketten voltunk, de már akkor sem érte meg egyénileg menni, hát még most a 1,5 €-s benzinárak mellett+hajójegy oda-vissza, és a kocsit is vinni kell, ha ott is akar az ember mozogni icon_sad.gif De indulnak kb. 1-1,5 óránként hajók, tehát kivitelezhető a dolog. (ha jobban beleásom magam, talán még a kompmenetrend is előkerül: az első komp odafele 3/4 8 körül indul, vissza pedig este 7 körül)

# 11052
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141315 Üzenet linkje2010-06-27 06:10:56 

sancho.dl írta:
Sartin remélem sokkal több idő jut majd mindenre, megpróbálok jó korán kelni és későn feküdni, hogy minden ott legyen icon_smile.gif
Persze most kevesebb fakultatív programot választottunk, ugye a görög est és a Kalóztúra. A görög est azért is jó, mert este van így napközben még lehet csavarogni, fürcsizni és minden jót csinálni icon_smile.gif
Kimaradtam egy fontos részletből: egyénileg mentek? Nagyon érdemes kipróbálni Porto Koufói öbölben a partot. Nincs sok ember, tiszta a part, lehet egy szemüveggel búvárkodni. Nekünk ez a part tetszett a legjobban. Toroni felé kell menni, és közvetlen Toroni előtt lehet megtalálni.
# 11053
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141314 Üzenet linkje2010-06-27 05:55:14 

Kriszta9!
Egyszer legalább akkor is érdemes megnézni Skiathost ha erőltetett a menet. Sokan szeretik azt a táncos utazást amit ezek a kiránduló hajók nyújtanak. De én is azon gondolkoztam amit írtál, hogy Volos-ból menjünk át a szigetre. Még menetrendet nem néztem, majd akkor, ha eljön az ideje icon_smile.gif. Szerintem szárnyashajóval hamar át lehet jutni, míg a komp lassú lehet, de legalább mehet az autó. Bár ha több napot ott tudtok maradni akkor jó lehet.

# 11054
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Elinolatri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141313 Üzenet linkje2010-06-27 00:49:02  Válasz a #141265. hsz-ra Előzmény #141265

Idézet:
Ouzót csak a hülye turisták isznak ezt a görögök mondták.De a boruk nagyon finom.

Fate08. Nem lehet hogy elértetted. Azt mondták magukra mutogatva, hogy "ne,ne, ne Ouzo". Én sok ....ye görögöt látok citromot nyalogatva a kedvenc italomat iszogatni és még nevet is adtak az ilyen iszogatós helynek, és nem a ....ye magyar túristáknak, gondolom görögül, hogy ΟΥΖΕΡΙ (uzeri). Viszont aki nem kostolta és édes vörösbor - avagy a görögöknél feketebor - párti a Mavrodafnit nem szabad kihagyni. Ajánlom a "Marodafni ton patron" patras-it mint a legnevesebb mazsola bort. icon_wink.gif

# 11055
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141308 Üzenet linkje2010-06-26 23:04:39 

Vadevezős!

Majd körbenézek, mert tervbe van évek óta, hogy veszek kinn egy aranyláncot és egy igazi görögös medált hozzá, de eddig mindig visszaléptem valamiért.Most elhatároztam hogy ha minden összejön akkor veszek. Régebben láttam egy medált amin körben a meander vonal van és középen a Parthenon.Na olyat szeretnék...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 736 737 738 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu