Reméljük a pasik megmaradnak! Nem tudom, kaptál -e választ a kalózhajós kérdésedre. A mi csoportunk 80 %-a volt, bennünket kivéve. Elmondásuk szerint nagyon klassz, nekünk egy paráliai utazási iroda helyi képviselõjénél -aki érkezésünkkor fogadott - lehetett jelentkezni, illetve a szomszédos Parálián nagy toborzások folynak. Ancsa
Szia H.apci!!
Megkaptam a privit!Bocsika ,hogy csak most tudom megköszönni,de 1 kis gondom volt. DE UTÓLAG IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGEDETT Megkönyebûltem a válaszod után ,hiába ,hogy nem volt sok Mégegyszer KÖSZÖNÖM
Lett volna lehetõség félpanzióra befizetni, de a gyermekem válogatós, úgysem evett volna meg semmit, másrészt alkalmazkodni kell a reggeli és vacsora idõpontjához, amit mi nemigen tudtunk volna tartani. Vittünk mogyorókrémet, konzerveket, spagettitésztát, szószt, kakaóport, sonkát, szalonnát, téliszalámit, a gyerekekenek sokféle nasit. Egyszerû kajákat készítettek nekünk (a pasik fõztek), pl. paprikáskrumpli sonkával, szalonnával, lecsó, krumplis tészta, sonkás tojás, virsli rizzsel, tasakos levesek, krémlevesek, stb. A nagy meleg miatt a gyerkek szinte semmi fõtt kaját nem voltak hajlandóak enni. Friss, nem fagyasztott szárnyashúsokat, illetve tõkehúst egyik boltban sem láttam. A képeken még dolgozom. Ancsa
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy voltatok-e kalózhajós kiránduláson?
/BBQ sütés, fürdés stb/ Mert több helyen olvastam róla. Ha tényleg jó hol érdemes rá befizetni??
Kösz.M.
Szia Ancsa!
Köszi az infokat! A képeket felteszed majd a fotóalbumba? szívesen megnézném én is Én ma vettem 30-as faktorú naptejet,remélem elég lesz. Most nagyon melegük lehet azoknak akik ott vannak Tényleg aki busszal megy annak félpanziós az ellátás, vagy fõznötök kellet? Vittél itthonról valami konzerv kaját, vagy nem fért be? Fõztél ott, vagy étteremben ettetek mindig? Bocsi a sok kérdésért, de érdekel más hogyan oldotta meg az étkezést. Mert soktól olvastam hogy igazi ételt akar kint fõzni, (úgy rendesen, nem melegíteni)de én valahogy nem akarok nyaraláskor a tûzhelynél sokáig állni.
Már csak 7 nap Ja, és köszi a jókívánságot
Szia H.apci
Felhívtam az irodát És azt mondta a hölgy ,hogy igen tudja ,hogy nyomdahiba történt .De ez szerinte lényegtelen dolog mert az õ apartmanaik mindenben megfelelõek .Hát majd meglátom mi lesz odakint ,úgy sincs sok hátra .De a te segítségedet azért várom
Az biztos, hogy busszal utazni embertpróbáló. Én minden buszos út után megfogadom, hogy csak repülõvel legközelebb. Aztán mégsem.
Milyen aranyos a lányod ezek után már szervezheted a jövõ nyári utat.
Várom a fényképeket!!
M.
Vittem egy bizonyos márkájú 40 faktoros és 20 faktoros krémeket, hûsító zselét. A tízéves lányom gyönyörû barna lett, egyszersem pirult le. Én is fehérebb bõrû vagyok, én egyszer pirultam le, s utána barna lettem, nem is hámlott le a bõröm. Már lehet pont neked írtam, hogy mi megpróbáltuk elkerülni az erõs napsugárzást, 11-tõl 16-ig nem voltunk a parton. Mivel más a hõérzetünk közvetlenül a víz mellett, arra ügyeltem, mindig legyen a fejünkön - fõleg a gyerekeknek - sapka, kendõ. Ancsa
Nagyon sok apartmant lefényképeztem, majd utánanézek van -e köztük ilyen. Busszal mentünk, röpke 24 óra alatt szinte 0 klímával odaértünk. Én nem vagyok panaszkodós fajta, a kicsi lányom pedig kifejezetten élvezte, õ visszaindulna akár holnap is. Ancsa
Szia Ancsa!!
De nem égtetek le? Én egy kicsit tartok tõle mert nagyon fehér vagyok az idén. Én már voltam a Meteoráknál és Skiathoson is csak ennek már 15 éve . Most újra végigjárjuk az egészet. Az a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat!!
Voltunk a Meteoráknál (gyönyörû, mindenképpen meg kell nézni), és voltunk az Olymposzon (ezt a társaság nagy része kihagyta volna, hisz a hazautazás napján volt, de azért szép volt). Nem a Stefanosban voltunk, valami nevesincs apartmanban két kis aranyos nyugdijas vendégszeretetét élveztük. Piacon nem voltunk, mivel mi autóbusszal mentünk, nem mozdultunk ki OB-rõl csak Paráliára én egyik helyen sem találkoztam piaccal. Ancsa
Én vettem itthon "vizicipõt" a gyermekemnek kemény 2500 Ft-ért, a belsejébe volt írva, hogy nem vízálló - az eladó azt mondta, hogy ez pedig arra való. Na mindegy, a lényeg, OB-n szebbnél-szebb kimondottan vizicipõt árulnak 4 euróért. Nem árt, ha felveszi a gyerek, mert mi is itthon vettük észre, mennyi helyen van kihasadva a lábunk. Napernyõt vettem 4 euróért, mi nem béreltünk, mert általában csak reggel 9-11-ig és délután 4-tõl voltunk lenn a parton. A fõstrandon elég sekély a víz, viszont a zsúfoltság miatt mi mindig lejjebb mentünk, nem Parália felé, hanem ellentétesen, ott sokkal hamarabb mélyül a tenger, de ott is van olyan mély rész, amit átúszva ismét derékig ér a víz a parttól messze. (Igaz, ott már medúzát is láttunk ) Jó nyaralást! Ancsa
De jó is volt! Mi is ettünk ott többször és isteni volt a kaja. Aki megy, az mondja a Harris-nak (a tulaj srác), hogy terjed a jó híre, hadd örüljön! Magyarul egy picit tud, angolul megérti, mit akar az ember. Az a souvlaki...
Szia H.apci
Felhívtam az irodát És azt mondta a hölgy ,hogy igen tudja ,hogy nyomdahiba történt .De ez szerinte lényegtelen dolog mert az õ apartmanaik mindenben megfelelõek .Hát majd meglátom mi lesz odakint ,úgy sincs sok hátra .De a te segítségedet azért várom