Köszi. Na igen, Samoson nem törtönt sok egetverõ dolog De szerintem az elsõ jobb lett, mármint izgibb (Teneriffáról), mint a második. Örülök, hogy ezt is olvassátok. A képek feltöltése szünetel, csak 25. után folyt.
Szia Andi!
Az elsõ már olvasta, a másodikra még nem volt ideje, de már nagyon kíváncsi. Ha sikerült a képeket feltöltened majd végig nézem. Addig, míg várnom kell, nézegetem a hellasz képeket.
Köszi Juhi Akkor a tesódéknak ajánld, hogy olvassák el az elsõt is, mert az elsõ utazás mindig nagyobb benyomást tesz, abból derül ki igazán, micsada egy hely ez. A képek folyamatos feltöltés alatt vannak, de most 25-ig szünetel, mert a lap tulajdonosa nem ér rá. Így az idei képeimmel megint - sajna - várnotok kell.
Szia Vojandi!
Nagyon jó volt az élménybeszámolod. Hétvégén olvastam végig. Mint kiderült a Tesómék lehet, hogy jövõre oda mennek, igy õk is olvasták. Nekem nagyon tetszett!!!
Ferrari, jelzem. Minden nap csak 10-15 képet sikerül feltennem oda, amiket napról napra folyamatosan láthatsz, de azok még a régi képek. Szólok, ha az újak is fent lesznek. Örülök, hogy tetszett az írásom.
Most hadd ne küldjek, mert napok óta küldözgetem a canaria.hu lapra ötösével a képeket (elõször a 2004-es útról) és iszonyatosan lassan haladok, mert csak hagyományos telefonvonalunk van. Talán sikerül egy hét alatt felpakolnom oda mindet, és ott majd az összeset láthatod. A beszámolót szívesen küldöm.
ELKÉSZÜLT A BESZÁMOLÓM! És ma már olvasható a www.canaria.hu oldalon, a baloldali menüben, a beküldött írások címû rovatban. Akinek ígértem, küldöm mailben....a fényképek kicsit késõbb lesznek ugyanitt láthatók.
Mia, nagyon köszi a leírásokat. Én is úgy gondoltam, hogy amit Kriszta ír, az valami "alsóbb rendû szobai leszármazottja lehet a hatalmas sárkánynak" Szóval, azért jól jött az infó, még ha totálisan "offba" mentünk is át.
A képeket látni fogod otthon, ha találkozunk.
Én tegnap nézegettem a te thassosi képeidet, érdekes, hogy sok olyan van, ami nekem nem ismerõs. Jó sok helyet bejárhattatok.
A hûtõmágnes miatt még reménykedek, hogy ha ilyen rendesek voltak a szállodában, hogy pezsgõt állítottak a szülinapon az asztalra, akkor talán elküdlik postána megtalált hûtõmágnest is.