Értem, szóval ez a szállodák felõli strand, amit homokosnak szoktak titulálni. A másik, a Grand Tours féle Nagy strandról nincs képed véletlenül? Arról még nem láttam normális fotót.
Rájöttem, félreértés van. Amit a Grand Tours nagy strandnak jelöl, az éppen a városka másik oldalán van, mint amirõl én beszéltem. Onnan jóval közelebb van a központ, de a városka dimbes-dombos.
Értem, köszi! Szóval mi az Athené apartmanban leszünk és a Grand Tours honlapján úgy néztük, hogy ez elég közel esik hozzá. Viszont így értelemszerûen a központ esik messze tõlünk.
Tényleg, hány méter/km lehet ez a távolság a központ és a nagy strand között? Csak azért érdekel, mert akikkel megyünk, ott a srác éppen lábtörésbõl lábadozik és nem tudom, hogy fogja bírni a hosszútávú esti sétákat (ami nekünk lételemünk) a dombos utcákon.
Viszont idén megyünk elõször kocsival, ezért tervbe van véve, hogy felkeresünk kisebb, vadregényesebb strandokat a környéken.
Sziasztok!
Mi most megyünk elõször Marmaras-ra, eddig csak hajóból láttuk, amikor Sarti-n voltunk pár éve. Már nagyon várjuk, elsõsorban azért volt szimpatikus, mert ez talán még nem annyira "elmagyarosított" hely, bár ahogy utánaolvastam sok az angol, na õk se egy fõnyeremény üdülõtársaság, mindegy, nem is azért megyünk, hogy mással foglalkozzunk.
Amikor ott voltunk átutazóban és egy kicsit elücsörögtünk a mólónál a teraszon, egyszer csak a képen hátul látható barna hajóhoz egy busznyi turista érkezett és felmentek a hajóra. Aztán még egy busz, majd még egy… Végül nem tudom hány, de el nem tudtuk képzelni, hova fér ennyi ember a hajón. Azután a buszok elmentek, s késõbb a hajó is kifutott. Korábban bekukucskáltunk a hajóba; terített asztalokat lehetett látni. Vajon hova mehettek?
Helló Csabáék!
Mi a legutolsó beirásod? Nem tudom elolvasni. Azt viszont látom, hogy mindjárt mentek nyaralni. Várjátok már?
Én már alig birok magammal, mennék 1000-rel. Nektek mindenesetre jó pihenést kivánok, nyaraljatok jól!