mi másik irodával voltunk, ott 38 Euro-ba kerül, de abban sincs benne a kaja.
szerb dínárt tudsz venni pl. az Exclusive Change-nél. A mai árfolyam: 1 dínár = 3,50 HUF
Olvasgattam az utazással, autózással kapcsolatos észrevételeket... gondoltam, hogy akkor elõre váltok ki szerb és macedón dínárt, de nem találtam egy váltót sem a neten...Szerintetek csak majd a határon tudok váltani?
Akkor viszont (kaja nélkül) a Dias Zeus Skiathos kirándulását elég drágának találom, azt írták 45/35euro.
Szerintetek csak náluk mehetünk magyarokkal kirándulni? Mi van ha pl felkeresek egy másik magyar idegenvezetõt és nála fizetek be? Vagy egyiknél sincs benne kaja? Nem lehet olcsóbb egyik sem?
Az utazás engem is érdekel...megkaptuk az utitervet, merre érdemes menni. Majd még azért megpróbálom átnézni, bár nem vagyok arra felé jártas..
Ebben a fórumban már egy ideje olvashatók hozzászólások, vélemények, ötletek, javaslatok errõl is :)http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=21&postdays=0&postorder=asc&start=1725
Mi busszal megyünk, de az utazási irodátol kapott válasz az volt, a buszos cég dönti el, hogy merre megyünk...Szerbia, vagy Románia. Több itt is olvasott infó alapján azonban bizakodó vagyok, hogy nem kell kitérõt tenni.
Mi a véleményetek a BALKÁNON történõ dolgokról? De reménykedjünk mire eljõ a nagy nap amikor utazunk addigra eszheztérnek . A párom szerint ha a buszok mernek Szerbián keresztül menni akkor talán autóval sincs veszély. Semmi kedvem Románia felé kerülni .Ti ezzel, hogy vagytok? Az egyik jó ismerõsöm fia békefenttartó Koszovóban Õ azt mondja , hogy aránylag nyugi van, reméljük marad is. Minden esetre jó lenne már biztosabbat tudni.
Köszi az infokat! Miközben olvastam az alkohol tartalmú italok árait beugrott még egy kérdés. Lehet valahol rendes igazi házi cipurot kapni nei Poriban? Úgy értem amit haza is tudok hozni.(Sartiban az egyik idegenvezetõ intézett nekünk egy magánháznál, és mennyivel jobb is volt mint a sima ouzo!!!!)