Szia Ancsa!!
Nagyon köszönöm az infót. Voltatok valamilyen fakult. programon?
Mi is készülünk a Fehér rózsát "kipróbálni" de nekünk még bõ 2 hét.
Nem Ti voltatok a Stefanos apartmanban ugye??
Piacon nem voltál véletlenül?
Bocsi a sok kérdésért de tudod már nagyon mennénk..
Köszi elõre. M.
Még az is érdekelne, hogy láttad-e mondjuk sétád alkalmával a Michel apartmant?Mi oda megyünk. A Fehér Rózsát többen említettétek, így nem hagyjuk ki. Ti busszal mentetek?
Szia Ancsa!
Én is kérdezhetek? Mi a jövõ pénteken indulunk oda, már nagyon várom, és persze a gyerekek is. Velük kapcsolatos a kérdésem: vigyek "tengerjáró" cipõt, van sok kagyló a vízben vagy valami ami megvághatja a lábukat? Lassan mélyülõ a part? Ti vittetek napernyõt, vagy béreltetek nyugággyal?
Nekem nagyon tettszett OB. Egyszerûen gyönyörû! Féltem utazás elõtt, mert mindenki Paráliát istenítette. Hát kellemesen csalódtam! Lehet én vagyok kis igényû, de minden megtalálható amit csak óhajtasz. Szép, tiszta, a boltosok kedvesek. A strand változó. Az elsõ napon a hullámok nagyon sok hordalékot (valami fûféle) kihoztak, de bennünket ez sem zavart. A sétálóutca végén található strand egy kicsit zsúfolt ezért mi mindig távolabb mentünk. Ott tiszta volt a víz, igaz hamarabb mélyült, de kevesebben voltak. Az árakat az elején felírtam, de utána belefáradtam. Rengeteg supermarket van, nagyjából egyforma árakkal. Pl.: Kenyér kb. fél kilós 0,60., tej 0,90., dobozos sör 0,60., 100 % ananászlé 1,29., ásványvíz (szénsavas) 1,5 l-es 0,60., sima ásványvíz 6*1,5 l-es 1,5 E., dinnye 0,30. A fehér rózsában voltunk enni, ott van magyar étlap és a pncérek nagyon jó fejek. Pl. a gyermekem csirkefalatokat evett én pedig csirekehúsos baconos suvlakit, isteni tatziki salátát + üditõ 14 eurót fizettünk, nagyon nagy adag volt alig bírtuk megenni és kaptu nk ajándék gyümölcstálat fagyival, sütivel. Ha van még kérdésed, majd írok. Jó nyaralást!
Ancsa
Szia h.apci!
köszönöm a segítséget, .Remélem ,hogy sikerel jársz és jó választ kapol (kapok) Addig nem is megyek be az Ibuszba,megvárom a válaszodat
Jelentkezett, akit kerestem, de már más a munkaköre, az illetékes kolléga meg nincs bent. Amint tud valamit (ha van anyag róla), azonnal elküldi. Bizakodjunk... Telefonáltál?
Tegnap jöttem meg Polimpic Beachrõl. Nagyon szép hely.
Érdemes ellátogatni a sétálóutcán lévõ Mariana Gold ékszerüzletbe, ahol nagyon olcsóak az ezüstök és az aranyak. Ezenkívûl van olyan étterem is, ahol a pincér kicsit beszél magyarul.
Érdemes ellátogatni a Centerbe is. Ez egy 3emeletes bolt, ahol szerintem a többi üzlethez képest kedvezõek az árak.
Internetkávézó is van, egy óra 2 euró, de sokszor nem üzemel a kávézó... 6szor mentem, ebbõl 3szor jutottam géphez.
Csodálatos bárok vannak a part közelében...
Folyamatosan figyelem, de eddig semmi! Ha van valami anyaguk - és nincs szabin, akit keresek, akkor biztosan megkapom. Egy telefont azért elengedhetnél. Kíváncsi lennék, mit mondanak, vagy hajlandók-e utánanézni.
Most jöttem haza OB-rõl, de egyetlen szúnyoggal sem találkoztam. Vittem 3 fajta szúnyogriasztót (elektromos, füstölõs, spray) de felbontatlanul hoztam haza. Az apartmanunkban tolóajtós szúnyogháló volt felszerelve.
Szia Magdus
Holnap készülök bemeni az Ibuszba mert megvártam még a férjem is hazajön a munkahelyérõl.De biztos valami különleges (Kicselezõ)választ fogunk kapni.! Ha meg nem akkor azon gondolkozom ,hogy felhivom az idegenvezetõket odakint ,hogy adjanak nekem valami választ a szobáról.Mert még is 2 kicsi gyerekkel megyünk és a lelakott (piszkos) szobában nem szeretném rakni magunkat Szerinted megtegyem a telefonhívást Ha nem lesz kielégítõ a válasz az Ibusztól
Marianna! Ne idegeskedj! Van egy kapcsolatom az IBUSZ Virtuális irodában; elküdtem emailben a problémát és kértem, ha van bõvebb anyaga a Sokratisról, küldje el. Már egyszer segített hasonló ügyben.
Nem hiszem, hogy rossz lenne ez a ház. Aki tavaly a helyszini kiküldött volt, és esetleg most is ott van, attól túl sokat ne várj!
Mibõl gondolod,hogy lelakott és piszkos?Gondolom a kép szerint nem olyan.
Biztos kaptok kielégitõ választ az irodában.De ha az megnyugtat hogy felhivod õket,
nyugodtan próbáld meg.
Szia Magdus
Holnap készülök bemeni az Ibuszba mert megvártam még a férjem is hazajön a munkahelyérõl.De biztos valami különleges (Kicselezõ)választ fogunk kapni.! Ha meg nem akkor azon gondolkozom ,hogy felhivom az idegenvezetõket odakint ,hogy adjanak nekem valami választ a szobáról.Mert még is 2 kicsi gyerekkel megyünk és a lelakott (piszkos) szobában nem szeretném rakni magunkat Szerinted megtegyem a telefonhívást Ha nem lesz kielégítõ a válasz az Ibusztól