Akkor nagyon boldog nagyapa leszel!!!!Hát kívánok jó egészséget mindenkinek,és az örömbe ne felejtsd el velünk is közölni ha megérkezett a kis jövevény!
Akkor nagyon boldog nagyapa leszel!!!!Hát kívánok jó egészséget mindenkinek,és az örömbe ne felejtsd el velünk is közölni ha megérkezett a kis jövevény!
Először megyünk Nei Poriba. Több száz oldalt visszaolvastam itt a fórumon, de az Apostolis apartmanról nem találtam semmit. Egy kedves főrumozó annyit írt, hogy a Fotini házzal szemben található. Az Apollon Travelnél foglaltuk a szállást.
Náluk is ettől az évtől szerepel ez a szálláshely. Kérlek, ha tudsz róla valami információt, légy szíves írd meg. Segítségedet előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Éva
Mi is Nei Poriba tervezzük az idei nyaralásunkat, ha minden jól megy (2 felnőtt+2 gyerek). Munkatársam volt ott a gyerekekkel, ő ajánlotta. De megmondom őszintén, hogy most egy kicsit elbizonytalanodtam. Gyorsan elolvastam egy leírást, az elsőt amit találtam, és hát nem éppen szép képet festett le a településről. Pontosan azt írta, hogy koszos a tengerpart, a víz sem kristálytiszta, mint ahogy itt sokan állítják, minden nagyon drága. Most egy kicsit kétségbe estem. Nem voltunk még a fiúkkal soha külföldön, igazából nyaralni sem nagyon tudtuk, max. 3-4 nap Balaton, így ez lesz az első IGAZI nyaralásunk, de nem szeretném ha ez egész valamiféle szörnyű élmény legyen.
Nyugodt és jó nyaralást szeretnék, amit a fiúk is élveznek. Nyugtassatok meg, hogy nem választottam rosszul. Így is olyan nehezen szántam rá magam a hosszú út miatt -inkább repülős utat szerettem volna. Nagyon nem örülnék, hogy egy fárasztó utazás után csalódás érné a kis családom. Ami a költőpénzt illeti én úgy 700 és 1000 Euro körül gondolkodtam négyünknek, úgy, hogy nem nagyon szeretnék főzőcskézni, ha ott vagyunk, akkor kóstoljuk meg a helyi ízeket. Persze pakolok, majd egy kis konzervet, meg szalámit, de ennyi. Ki tudunk jönni szerintetek ennyiből vagy többet kell terveznem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Eddig 2x voltunk Nei Poriban, idén ismét ide fogunk menni.
Csak ajánlani tudom
Mindig autóval voltunk Görögországban - Nei Porin kívül Sartiban - de az autóúttal sosem volt gond, bírható táv. Idén is autóval megyünk. Jó, mert nem voltunk helyhez kötve, nem kellett bérlésre pénzt költeni.
Amikor 2008-ban 1000 eurót vittünk akkor az mindenre elég volt , majd 2009-ban 650 eurót vittünk és az is elég volt. Ebben az utazás költsége is benne volt. Idén 700 euró a terv
Sziasztok, 2008 óta háromszor voltunk Sartiban.Csodálatosan jól éreztük magunkat.Olyantól érdeklődnék, aki Sartin és Nei Porin is volt, hogy érdemes-e váltani, ha újdonságra vágyunk?Ugyanolyan szép és tiszta a víz? A hangulat? Őszinte gondolatokat kérek szépen.Illetve Sartin sok a jó minőségű, kulturált 2-3 fős stúdió, ilyeneket itt is tudtok ajánlani?Köszike:)
Sziasztok,új vagyok itt nálatok.
Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg valami véleményt tudnátok mondani az Odysseia campingről és környékéről.
Görög országba most megyünk elöször juni 20-től 10-napra....
Voltunk már több országba Spanyol,Olasz,Bulgária most viszont Görögre vagyunk kíváncsiak. Remélem olyan jó lesz mint a többi nyaralásunk.
Sziasztok, 2008 óta háromszor voltunk Sartiban.Csodálatosan jól éreztük magunkat.Olyantól érdeklődnék, aki Sartin és Nei Porin is volt, hogy érdemes-e váltani, ha újdonságra vágyunk?Ugyanolyan szép és tiszta a víz? A hangulat? Őszinte gondolatokat kérek szépen.Illetve Sartin sok a jó minőségű, kulturált 2-3 fős stúdió, ilyeneket itt is tudtok ajánlani?Köszike:)
Szia Jakab!
Bocsánat, hogy én úgy szólok hozzá, hogy én még nem voltam Nei Pori-n, (de idén én is oda készülök), de mivel Sarti mellett legalább 8-10 helyen nyaraltam már Görögországban, és még jó néhány helyen fordultam meg fakultatív kirándulás keretében, így azt mondhatom, hogy nemhogy érdemes, hanem szinte kötelező váltani. Annyi, de annyi gyönyörű kedves, hangulatos hely van ebben az országban, hogy ha minden évben máshova menne az ember, akkor is öt élet kevés lenne, hogy mind megcsodáljuk.
Szóval, én nagyon bátorítalak, hogy fedezz fel újabbnál újabb helyeket, nem fogod megbánni!
De mindig nyitott szívvel menj, és sose keresd egyik helyet a másikban!
...és mivel látom, hogy mennyi Nei Pori fan van itt a fórumon, biztos vagyok benne, hogy valamit ez a kis település is nagyon tud...
Szia Jakab!
Bocsánat, hogy én úgy szólok hozzá, hogy én még nem voltam Nei Pori-n, (de idén én is oda készülök), de mivel Sarti mellett legalább 8-10 helyen nyaraltam már Görögországban, és még jó néhány helyen fordultam meg fakultatív kirándulás keretében, így azt mondhatom, hogy nemhogy érdemes, hanem szinte kötelező váltani. Annyi, de annyi gyönyörű kedves, hangulatos hely van ebben az országban, hogy ha minden évben máshova menne az ember, akkor is öt élet kevés lenne, hogy mind megcsodáljuk.
Szóval, én nagyon bátorítalak, hogy fedezz fel újabbnál újabb helyeket, nem fogod megbánni!
De mindig nyitott szívvel menj, és sose keresd egyik helyet a másikban!
...és mivel látom, hogy mennyi Nei Pori fan van itt a fórumon, biztos vagyok benne, hogy valamit ez a kis település is nagyon tud...
Sőt mi több nagyon is tud. 18-éve járok Nei pori-ba, ez nem azt jelenti nem voltam más helyeken, de ez mindenek előtt!!!
Mert Hurrá nei Pori, mert ezt nem lehet megunni. Meglátjátok!!!