#1867092012-06-07 22:15:31 Válasz a #186702. hsz-ra
Szia helena!
Nagyon szépen köszönöm és örülök ha a képeim segítségével sikerült egy picit felidézni a régi nyaralást és egy picit odaképzelni magad
Majd drukkolok, hogy ha idén nem, de jövőre újra eljuss Sartira
Ú Sancho, nagyon jó volt a képeidet megnézegetni!!! Már alig bírom így is a várakozást. Pedig még sokat kell nekem is tanulnom, meg vizsgáznom mire oda kerülünk, de azért tervezgetni sosem lehet elég hamar elkezdeni!
Nem fájt az a tányértörés??? Elég masszívaknak tűnnek pedig azok a tányérok..
Emberek!!! Már csak 3 nap! El se hiszem...
Már az sem érdekel, hogy az utolsó vizsgám nem sikerült...5 nap múlva ilyenkor már jó hideg Mythossal felejtem a bút
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jövő héten pénteken megyünk Sartira, és holnap fizetem be az irodában az út árát. Az apartman miatt hezitálok, szerintetek a Panorama apartmant vagy a Vila Maria-t célszerű választanom. Azért a nagy dillemma, mert azt olvastam, hogy a Panoráma emelkedőn van, és a Villa Maria is, mivel kismama vagyok így nem mindegy, hogy melyik van kisebb emelkedőn, azért minden nap megtenni az utat sok. Remélem tudtok segíteni. Köszii
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jövő héten pénteken megyünk Sartira, és holnap fizetem be az irodában az út árát. Az apartman miatt hezitálok, szerintetek a Panorama apartmant vagy a Vila Maria-t célszerű választanom. Azért a nagy dillemma, mert azt olvastam, hogy a Panoráma emelkedőn van, és a Villa Maria is, mivel kismama vagyok így nem mindegy, hogy melyik van kisebb emelkedőn, azért minden nap megtenni az utat sok. Remélem tudtok segíteni. Köszii
Üdv!
A Villa Maria az emelkedő elején van, még a lankás részen.
Gyaloglás szempontjából ajánlom. A szobák is jók.
Nagyon jó nyaralás kívánok.
czoki
#1867412012-06-08 09:54:28 Válasz a #186716. hsz-ra
Szia Evycs!
Köszönöm szépen Az utazásig az idő mindig a leghosszabb, aztán egyszer csak itt lesz Örülök, ha a képeimmel sikerült még egy kisutazási lázat csempészni a mindennapjaidba A tányérok nem fájtak, ügyesen vagdosták a fejemhez, még másnap is szedegettem a darabokat a fejemről és egy pici darabot el is raktam emlékbe Az igazság az, hogy előtte gondoskodtak némi fájdalom csillapítóról néhány üveg vörösbor képében
#1867432012-06-08 09:56:15 Válasz a #186718. hsz-ra
Jajcica!
Ilyenkor már ne foglalkozz semmivel. Élvezd, hogy nemsokára fürcsizhetsz, napozhatsz, eheted a gyrost és ihatod a Mythost Majd igyál egyet a mi egészségünkre is Jó utat és csodálatos nyaralást!
#1867442012-06-08 10:00:46 Válasz a #186734. hsz-ra
Szia kavliaramu!
Mi a Villa Mariában voltunk, ha gondolod a képeim között meg tudod nézni mekkora emelkedő van. Egyébként egy nagyon jó hely, pont a központban van, minden ott van a közelben. Még a templom is ahonnan odahallani a harangozást, de szerencsére olyan sűrűn azért nem kongatnak
El is felejtettem mondani, mert annyira nem volt érdekes számomra a dolog... Tudjátok ki érkezett aznap Sartira, amikor indultunk haza? Alekosz és kedvese... Többen meglesték, utána is fordultak. Ha ott is előadja a szokásos stílusát, biztos sokan emlékeznek majd rá
#1867612012-06-08 11:17:29 Válasz a #186758. hsz-ra
Éljen, éljen!! Már alig várom, megnéztem a képeidet, tök szupi az apartman, fel is hívtam az irodát, hogy holnap megyünk és, hogy oda foglaljanak nekünk helyet!! Köszi még egyszer!! ÁÁÁ! Sagapo poli Greeceeee