Joanninába sajnos még be kell menni, de ahogy láttam (csak a buszról félálomban), elég szépen halad a pálya (azért idén még valszeg nem ezen jönnek az autós-Lefkadások). Pár félkész viadukt egész impozáns látványt nyújt. Nidriben láttam 6 euroért egy egész precíznek tûnõ térképet a RAMA-sorozatból, rá van írva, hogy GPS-kompatibilis. Nem vettem, csak nézegettem, úgy-hogy nem bizonyított a dolog. Ja, és Macedóniában a görög határ elõt útépítések miatt lezártak a 2 sávból 1-et több szakaszon, és lámpával oldották meg az áthaladást, vagyis percekig az egyik irányból megy a forgalom, aztán meg percekig a másikból, ami elég szépen lelassítja ezt a részt. Porto Katzikit a múlt héten lezárták a földrengés miatt, de remélhetõleg csak 1-2 napra. Még valami: tavaly óta elég szépen felkúsztak az árak, bár ebben annak is része lehet, hogy nemrég benzinkutas-sztrájk volt, és pl. az érkezésünk elõtti héten nem is volt benzin a szigeten, így közlekedés sem, így az áruszállítás is szünetelt vagy 2 hétig.
Huhhh, már így eltelt Neked??
Holnap már indultok is!
Hány órakor indultok? És ha addig nem beszélnénk akkor nagyon jó utat és élményekben gazdag nyaralást kívánok!!!!
Szia Kakadu!
Jó utat és még jobb nyaralást kívánok nektek!!! Az idén nyányadszorra mentek?
Szívesen olvasnék tõled egy olyan frankó beszámolót, mint tavaly.
Jubilálunk, tizedszerre
Fotózni biztos fogok, de tekintettel arra, hogy szigetrõl oly sok szép fotót készítettek már, valszeg az idén az emberekre koncentrálok, mint Thasszoszon
Beszámolót pedig csak ha valóban lesz mondanivalóm, az öncélú grafomániának nem vagyok híve
Akkor gratulálok a jubileomhoz, gondolom meg lesz kellõképp ünnepelve.
Az jó, nekem nagyon tetszettek azok a thassosi képek.
Na ja, az élménybeszámoló szerintem, mint a neve is mondja, a saját élményeink elmesélése, az csak egy mai "modern" dologgá vált, hogy telepakoljuk infókkal árakról, meg mindenrõl a többiek számára. De valójában (amiket én írok) nem a másik embereknek szólnak, hanem arra szolgálnak, hogy ha kedvem van, újból átélhessem egy-egy utazásom számomra legjelentõsebb emlékeit.
Majd meglátod, lesz-e mirõl írnod