Légy üdvözölve itthon. Remélem Ti is nagyon jól éreztétek magatokat és jól sikerült az õszi nyaralás. Bizony mi is visszamentünk volna még most is
Na majd jövõre. Addig is most belphetsz az álmodozók egyre bõvüló táborába
Üdv itthon Sajnálom, hogy nem leltetek Red Mythost, remélem jövõ nyáron megint elõhozzák. Nagyon finom volt és Lisa is nyafiztott, hogy õ is szívesen inna még. Majd Sartiról szeretnénk néhány dolgot kérdezni Tõled, mivel úgy gondoltuk, hogy jövõre oda mennénk. Szeretnénk megtudni mi volt a rossz benne, mert sokan nagyon dícsérik és én ahogy nézegettem a leírásokat és a fényképeket, nekem nagyon tecccccik. De majd lebeszélsz
Remélem jó idõtök volt és jól éreztétek magatokat. Mi Lisával úgy próbáljuk megoldani jövõre a két nyaralást, hogy két hétre megyünk el
Kinek a pap kinek a papné!
Én speckó Neibe nem mennék vissza, / az idén 2. alkalommal voltunk /,
ez is csak személyes vélemény és tapasztalat.
De!
Görögországba az a nagyszerû,hogy rendkívûl változatos és sokszínû,ezért mindenki megtalálja a megfelelõ helyet a nyaralásra.
Nekünk még úgy másfél óra van hátra a busz indulásáig... Kicsit parázok az idõjárás és minden egyéb miatt, de remélem nem lesz probléma... ha hazajöttem, majd kaptok beszámolót, hátha felvidít titeket kicsit