Köszönöm Márta. mire vagy kíváncsi? tudod ilyenkor az ember feje tele van mindennel, meg már írtam is pár dolgot kintről. de ha segítenél pár kérdéssel
sziasztok, megérkeztünk
csak megnyugtatás képp a sarti beachbe utazóknak: így visszagondolva nem olyan gáz az apartman,ahogy írtam is készülni kell egy kis domestossal és akkor oké. a konyha nem túl felszerelt, a 4 fős apartmanban 2-2 poharak voltak (több féle) és az ottani törölközőt csak strandoláshoz használtuk. albán személyzet van, nem erősségük a takarítás. de ez lehet, hogy az előszezonnak is köszönhető, még lazára vették
egyébként nagyon tetszett, hogy a part egy köpésre volt, és a napágyakat a használhattuk a beachbárban lévő fogyasztás ellenében.
árakat már írtam, ha van kérdés szívesen válaszolok, ha tudok
sjani!
Igen, ahogy Fate08 mondja, a falu végig a tenger mellett van. A Beach is, csak az távolabb a faluközponttól. A tengertől kicsit messzebb csak a főút túloldalán lévő házak esnek, mint pl. a Dina, de az a távolság sem vészes. De te abban az előnyös helyzetben vagy, hogy az igazán neked tetsző környéken választhatsz. Én tavaly közvetlenül a parton laktam, amikor ébredtem, a tengert és az Athost láttam az ágyból, úgyhogy nagyon elkényeződtem... Most ezért olyan nehéz a döntés, hogy melyik irodával, melyik házba menjek - mert a tavalyi iroda már nem utaztat oda - , és még árban is jó legyen. Tud valaki segíteni? Csak buszos út és legalább 10 éjszakás jöhet szóba.
ibissz
1 kis idojaras jelentes: Tegnap este esett, a szel is feltamadt, de csak 10-15 percig tartott, utanna ment tovabb az elet!
Mara pedig nyoma sincs a tegnap esti rossz idonek , olyan meleg volt/van, hogy (ahogy a baratnom mondana) majd le olvad a bugyim!
#1377552010-06-06 16:40:48 Válasz a #137754. hsz-ra
Reggel 7-8 ra tervezem az érkezést. 10 kór már pancsizni szeretnénk.-)
Ha olvassa 1 Sarti app. tul. akkór örömmel vesszük ha vár bennünket, 2 család, 8 fő!-)
Sarti egész területe tengerparton fexik bezony! csak a beach rész ha gyalog vagytok úgy messze van sztem.
Azért is olcsóbb mert ott javarészt a drágább szállodák vannak.
Bár ott gyakrabban sétál a fánkos bácsi.
asszem 2 eurót fizettem egy fánkért de megéri megkóstolni főleg a csokisat.
#1377512010-06-06 16:25:39 Válasz a #137744. hsz-ra
A falu is közvetlenül a tenger mellett van, csak kb 1km-rel északabbra. Jobb a faluban szerintem is, mert ott minden közel van...tenger, boltok, kávézók, bulik Azt nem tudtam, hogy olcsóbb ott, örömmel olvastam