#1885902012-06-23 19:48:09 Válasz a #188475. hsz-ra
Szia Gundli! Ezt már én is tapasztaltam.Sajna vannak ilyenek:volt olyan aki a bőröndbe tette az útlevelet,át kellett pakolni az egész buszt a határon,nem tudta hol lesz a találkozó,rossz helyen várta a buszt és persze a sofőr ment utána és keresgette az emberkéket!
Sziasztok! Ma érkeztem haza Sartiról! Nagyon jó volt ez a hét! A busz az nagyon fárasztó volt, de megérte. Majd igyekszem mielőbb képeket feltenni és beszámolót írni! Annyit szeretnék mondani, hogy ne dőljetek be semmilyen rémhírnek Görögországgal kapcsolatban! Mivel a saját szememmel láttam, mondhatom, hogy ebből rossz helyzetből a turisták semmit sem éreznek, minden olyan mint eddig!! A Görögök vendégszeretőek és nagyon kedvesek!!
Sziasztok ! Sajnos ma mi is hazaérkeztünk csatlakozom Kavliaramuhoz, a válságnak semmi jele , Sartin a túristák semmit nem érezhetnek a politikából A tenger őrült volt csütrötökig, de így is csodás
Busszal voltunk, oda ás vissza is 22 óra volt az út. Lefele Kecskeméten volt egy hosszabb várakozásunk a selejtes transzer busz miatt, visszafele a Macedónok szórakoztak velünk és több mint 3 órát várakoztattak a kiléptetőnél. A szerbek pedig a benzinkútnál szórakoztak velünk, hazafele jövet sunyin mosolyogva nem nyitottak ajtót kútnál ahol megálltunk, nekünk azt mondták várni kell , de megértettük amikor a szerbeknek azt mondta azért nem enged be mert nem tankolunk .....
Ha egy kisebb utazótáskát szeretnénk felvinni magunkkal az ülés alá, azt megengedik? Illetve mennyire van hideg éjszaka? Kell hosszú nadrág meg kardigán, vagy elég egy vékony takaró, ha azt viszünk magunkkal?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kis kézi táskát felvihetsz . Hosszú ujjú felsőt mi vittünk és éjszaka fel is vettük, volt aki vékony takarót vitt , de nemigazán szükséges, a buszon is meleg van.
#1887272012-06-24 23:11:17 Válasz a #188704. hsz-ra
Szia!
Én egy hátizsákot és egy kis hűtőtáskát is fel szoktam vinni a buszra (nem azt a merev falút, hanem pár éve vettem azt hiszem a Spar-ban olyat, ami úgy néz ki, mint egy félvállas iskolatáska, csak a belseje spéci) és ezek mind befértek a lábunk alá, nem szólt érte senki. Szóval egy kisebb utazó is befér szerintem. De ahogy már korábban is írtam, volt hogy gitárt is vittünk és azért se szólt senki, még a buszsofőrök se, sőt!
Július 14-én megyünk Sartira a Fotini apartmanba!
Valaki tud róla valamit?
Pontosan merre is van? Központ tenger milyen messze van?
2008-ban már voltunk Sartin akkor a Kyriaki apartmanban! Nagyon jó helyen volt de egy kicsit zajos volt éjszaka!
Válaszaitokat előre is köszi!