#1374272010-06-04 14:17:34 Válasz a #137409. hsz-ra
Szia!
Mi húz vissza Sartiba????
Mi tavaly voltunk és nagyon nem jött be a hely! Voltunk már pár helyen, de Sarti volt a leggyengébb. Unalmas, sok nyavjgós Magyarral teli. Jobban járton, ha tovább mentek egy kicsivel, mondjuk Neoi Pori.
Na mind egy nem bántom a helyet, csak véleményt mondtam!
Sziasztok!
Minden évben megpróbálunk máshova menni, de két három évente mindig vissza húz a szivünk Sartiba.
A sithon traveltől kértünk ajánlatot. A Papus apartmanba tudna helyet adni. Azt mondták van tv és légkondi, két hálószobás.
Eddig csak negativ kritikát olvastam róla.
Tudna valaki irni aki 2009-ben vagy esetleg ebben az évben volt ott?
Be merjük válalni?
Előre is köszi.
Szia Sancho!
Mi 2006.-ban töltöttünk el 2 hetet a Villa Maria-ban. Kellemes hely, csendes, közel a főtérhez, talán a tenger van egy picit messze. Persze ez is szubjektív, kinek mennyi a mennyi? Reggelente a rossz alvók a harang zúgására, és a kukás autó zajára felébredhetnek, de még nekik sem lesz zavaró. Mi az emeleten az utcára néző oldalon laktunk, annyi volt
a baj csupán, hogy kb.11 órától szinte estig oda süt a nap. Igen meleg tud lenni. (Légkondira be lehet fizetni.)
Nagyon jó nyaralást kívánok.
Üdv. czoki.
#1373462010-06-04 01:11:25 Válasz a #137195. hsz-ra
Szia Sancho!
Én is a Kiriakist javaslom.Mi most megyünk 6.alkalommal Sartiba,tudom melyik az.
Egyébként totál a központban van a főutcán a Siton travellal szemben, és a tenger is közel.
#1373002010-06-03 20:42:27 Válasz a #137180. hsz-ra
Bitang!
Egy másik fórumon, sok fejtörést okoz ez a műholdkép. A meghivatkozás a mostani kép, de kérdés milyen időközönként frissül. Lehet, hogy valami fénytörés? Vulkáni tevékenység? Azt mondjuk kétlem. Arról már lenne valami hír.
Athos hegy -műholdkép 20:41
Jó volna, ha idekeveredne valaki aki elfogatható választ tudna adni erre a jelenségre.
A járművek bérléséhez elég az itthoni jogosítvány. Én többször béreltem robogót, quadot és autót is. Sartin egyelőre robogó bérlés van tervben, Sassosnál De majd körbenézek autóbérlés ügyben is, lévén, mi busszal megyünk.
Érezzétek jól magatokat, legyen nagyon szép időtök és kérlek majd mindenről számolj be, hiszen mi itthon maradottak, alig várjuk a híreket, fejleményeket, árakat
#1372742010-06-03 19:56:28 Válasz a #137239. hsz-ra
Cijja Zsebkuty!
Köszönöm szépen! Drága vagy, mint mindig
Régebben is szerettem volna Sartira utazni és az igazság az, hogy már akkor is ezt az apartmant néztem ki, csak akkor nem oda mentem. De most benne, volt a kisördög, hogy hova is menjünk. De ugye eldőlt
#1372722010-06-03 19:53:13 Válasz a #137236. hsz-ra
Szia Márta!
Valóban, még január első heteiben befizettem az utat. Nem is előleget, hanem a teljes utazást, így még kedvezményt is kaptam. De nem estem kétségbe, illetve először megijedtem, de azután nem bánom, mert egy jobbra cseréni sosem baj Megnézegettem a képeket mind a két apartmanról és úgy néz ki, hogy tényleg jobban járunk
De hogy ez hogy történhetett, azt nem tudom...