Igen kb. 3 eurot kell költeni a napágyakért. DE figyeljetek oda, hol foglaltok helyet mert én egész héten egy helyen voltam tökéletes kiszolgálással. Nem volt gondom egész héten. A szállás szomszédok is így csináltak másik helyen. Mindig úgy csináltunk reggel megvettük az üdítőket. Majd a cuccot ott hagytukés felmentünk délbe a szállásra. délután vissza és semmi gond nem volt. Eljött a vasárnap. A szmszédok este fel voltak háborodva. Fejötek délbe és délután idegenek feküdtek az ágyon. az ő cuccuk meg a kuka mellé kidobva. Amikor rákérdeztek meegmondták vasárnap van kellett a hely másnak. ők felmentek. Nálam ilyen nem volt. "kiny**ták a seggem". Pedig nem költöttem soha többet mint napi 3 euro. Másnap jöttek mellém a szomszédok és pofára volta esve a kiszolgálás miatt és bánták nem ide nyomták a pénzüket egész héten. De egy biztos az életbe többet oda nem mennek.
#2038022013-06-06 15:00:41 Válasz a #203791. hsz-ra
és teljesen igazuk is volt, h kidobták. micsoda önző dolog már lefoglalni egész napra az ágyakat úgy, h közben elmegyek onnan, nem vagyok ott, de azért azt elvárom, h akár órákig azt csak úgy tartsák fel nekem. főleg, ha sokan vannak és nincs hely. kész...
#2038052013-06-06 15:26:36 Válasz a #203785. hsz-ra
Szia Mylo!
Napágyat nem béreltünk,spóroltunk,2 hét kisgyerekkel,és még szeptember talán 1 hét last m.-ba.Jó,a második hetünk Paralia volt.Szerintem fogyasztáshoz kötött,akár 1 üveg víz,az i.vezető így mondta,és nem mennek nyaggatni,hogy miért csak 1 üveg vizet iszol több óra alatt.Étteremben se voltunk,gyros és suvlaki pitát ettünk,napi 2-szer a Fillibertoban,ott a frappe 2 euró volt.Kevés hely volt nyitva május 21-27-ig,pár étterem a fősoron,és a Vulcano Pizzeria,de ahogy néztem, mousaka már 5 euróért volt,és a halak is 8-10 euró körettel.A Vergina étteremben voltak hétvégén többen.Mi sütiztünk többet,1.8-2 euró 1 db süti a Corner pékségben,ami nagyon jó,mindig kaptunk plusz sütit,vagy mini pálcikás jégkrémet.Bár ez talán a lányom,Olimpia cukisága miatt volt.
#2038632013-06-07 18:56:44 Válasz a #203791. hsz-ra
Kedves Unic és Mindenki aki nyaralt már Nei Poriban!
Azt szeretném megkérdezni a "napágyas" tengerparti büfékben, szól-e a zene, és milyen stílusú, mekkora hangerővel?
Tavaly Montenegróban, menekülni kellett több helyről, mert iszonyatos hangerővel dübörgött a "zene".
Csarlsz kinek mi a hangos és kinek milyen a zenei ízlése? Erre a kérdésre nehezen fog itt bárki megfelelő választ adni. Ez a helyszínen fog kiderülni....
#2038772013-06-07 22:11:45 Válasz a #203863. hsz-ra
Kedves Csarlsz!
Szerintem is normál hangerőn szól a zene.
Szerintem nagyon jó zenéket játszanak, de ez mondjuk függ attól is persze, hogy melyik étterem/bár strandját választod.
És már csak 38 nap <3