#2050272013-06-23 23:13:46 válasz a #205022.hsz-ra
Szia h.apci!
Köszönöm a gyors választ!
A szombati nyitva tartás érdekelne.Azt terveztük,hogy
hazafele jövet néznénk meg a várat de előtte még
fürdenénk egyet utoljára a tengerben.
Előre is köszönöm
#2050282013-06-23 23:25:46 válasz a #205022.hsz-ra
Szia h.apci!
Köszönöm a gyors választ!
A nyitva tartást valaki megtudná írni?
A szombati nyitva tartás érdekelne.
Azt terveztük,hogy hazafele jövet néznénk meg a várat
de előtte még fürdenénk egy nagyot utoljára a tengerben.
Előre is köszönöm
Igazából a Meteorák és Skiathos érdekel leginkább. Én már mindkettőt láttam, de a párom még egyiket sem. A fő problémám, hogy korábban a piac napra esett a hajókirándulás, pedig nagyon szerettem volna látni a piacot is, és mindenféle finomságot vásárolni. Tartok tőle, hogy ez idén sem lesz másképp.
Ahogy nézem a fakultativ programok listajat, most is péntekre esik a Skiathosi kirándulás.
Van Nei Pori déli részén egy Atos nevű étterem a parton. 2006-ban, 2008-ban és idén is ott ettünk.
Csak ajánlani tudom. Kiprobáltunk pár helyet, és itt volt a legfinomabb a gyros.
Van itt egy görög-magyar srác Nicos, igy nem kell bibelödni, hogy mit is akar az ember.
#2050692013-06-24 16:50:01 Válasz a #205036. hsz-ra
Szia Vitibogi!
Köszönöm a részletes válaszod, és köszi a taverna tippet is. Mi amúgy is a déli részen leszünk az Apostolisban, úgyhogy biztosan kipróbáljuk. Miket ettetek? Mi ízlett a legjobban?
A piaccal akkor most gondban vagyok, de mindegy, Skiathos azért ki nem hagynám!
Ja, most látom, hogy a gyrost dicsértétek. De azért ettetek mást is ott?
polipot grillezve. Most ettem ebben a formaban eloszor. Finom volt. Muszakat is ettunk, a lanyok tesztat tobb valtozatban. Mindent tudok ajanlani.
De a gyros volt a legjobb
[/quote]polipot grillezve. Most ettem ebben a formaban eloszor. Finom volt. Muszakat is ettunk, a lanyok tesztat tobb valtozatban. Mindent tudok ajanlani.
De a gyros volt a legjobb [/quote]
Ennek nagyon örülök. A muszakát nagyon szeretem. Grillezett polipot még nem ettem csak bundázva (ha jól emlékszem), haltálon. Grillezve nem túl rágós? De mindenképpen kipróbálom majd. Hááát..., a gyrosról már ne is beszéljek!
#2052212013-06-26 00:46:26 Válasz a #205220. hsz-ra
Köszi Jamasz!
És oda hogy jutunk el, ha nem kocsival megyünk? Azaz, gondolom, hogy pl.vonattal. De onnan könnyű megtaláni? Az is van akkora, mint Nei porin?