Sziasztok! Tegnap éjjel érkeztünk meg OB-rõl szuper volt! Kérdésekre szívesen válaszolok! Árnyékban, este 6-kor 44 fok volt... tenger meleg... Kocsival mentünk, úgyhogy ha valaki azzal megy, tapasztalatainkat szívesen megosztom. Szeherehetnék vihisszamehennii.....
Anikó!
Már nagyon várom hogy azt írhassam: (már ha valkit érdekel) hogy holnap indulunk! És tényleg nagyon várom a beszámolókat. Tavaly 3 hetünk volt a várakozásra, most ahhoz képest rengeteg. Legalább kellemesen teljen, olvasgatni fogok élménybeszámolókat.
Ágota! Nekem még 64 nap, ahhoz képest a tiéd nagyon hamar el fog jönni, ne félj!! Addig még olvashatsz csomó hasznos tanácsot, és jópár beszámolót itt!!
A készülõdést le sem tudom írni!Mindenki sürög forog itthon!Egy hónapja minden este a nyaralás a téma
Éppen most olvastam, h. az északi részen 46fok volt ma!Nagyon szeretem a meleget, de ez már sok!Kicsit remélem enyhülni fog!
Hofagi kitartást kívánok!Lassan eljönn az az idõ mikor már te is készülõdni fogsz a nyaralásra!!
És a beszámolót megtartom!
de jó neked hogy már 3 nap múlva indulsz. nekünk még több mint 1 hónap. a te beszámolódat is nagyon várom ám!most biztosan nagy a készülõdés. nem tudom hogy ott fog-e hûlni a levegõ, lehet hogy pár fokot enyhül.
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra!
Ezen a héten szombaton indulunk Olympic Beach-re!És egészen kettõ hetet leszün ott!Már nagyon nagy az izgalom!Ez lesz az elsõ utunk Görögországba!Nagyon sok jót hallottam OB-rõl!Remélem ezeket át is fogom élni.
Megígérem ha hazajövök írok beszámolót!
Azt esetleg megtudja nekem mondani valaki, h. milyen idõ várható?Nagyon meleg lesz?Elõre is köszönöm!
Üdv. Brigi
Szia Pingvin 21!
Nagyon sajnálom azt a szerencsétlen ismerõsödet,de remélem nem haragszol,ha neked is hasonló borzalmakat kivániok a nemsokára induló nyaralásodra!!Baromi nagy meleget,kissé meleg vizet,sok hideg sört,frappét,és azért gondolj majd ránk is,akiknek még jónéhány napig várni kell ezekre a borzalmakra!!!
...egy hét múlva ilyenkor már lázas pakolás és hajnalban irány OB!! Egy ismerõsünk most a Chalkidiki félszigeten áztatja magát, SMSezett, hogy csak ronggyal tudja megfogni a kilincset, olyan meleg van, a vízben belefõ a ... füle, és a sörtöl lefagy a torka.... szóval szenved
Ez tényleg jó dolog, hogy vannak amai világban ilyen segítõkész emberek. A tavalyi nyaralásunk elõtt én is innen tudtam meg sok jó dolgot.
Az viszont sokkal elkeserítõbb, hogy idén nem jutok el O.B-re, szabi hiányában, de addig is nézegetem a képeket, várom Santorinit és a jövõ nyarat, amikor is senki nem tud megállítani Olimpc Beach partjáig.
Ajánlanék egy oldalt, ahol még többet megtudhatsz:
http://gportal.hu/portal/paralia/
meg fogom nézni az albumot. és kösz minden infót, ha lesz még valami kérdés, majd kérdezek. féltem hogy a fórum nem látogatott minden nap, de jó hogy van pár ember, aki a tapasztalatokat szívesen megosztja másokkal. vagyis veszi a fáradságot, és válaszol a "buta" kérdésekre.