Sziasztok!
Holnap indulok Sartira! Már nagyon várom!!!!
Életem elsö Sartis kiruccanása lessz, de ahogy olvasom a hozzászólásokat valószinűleg nem az utolsó!
Kitartást az itthon maradottaknak!
#1362022010-05-30 12:36:12 Válasz a #136198. hsz-ra
Szia Bitang!!!
Pedig ki kellene próbálnod a buszos utazást ....És megtudnád ,hogy milyen kevés az a 15-20 perc mindenre......És a dohányzást...( ha cigizik az illető) nehéz kihagyni......sőt nem lehet kihagyni....
"Drága Bitang".... ha ilyeneket teccik mondani, sóbálvánnyá merevedek...
Olyan nem lehet, hogy nem cigizel? Én nem értek hozzá ugyan, de ez jutott eszembe
Sajnos még nem tudom, el tudok-e menni a nyáron szabira de ha lesz utazás, autóval lesz.
Sziasztok köszi az infokat de sajnos nem találom a térképen a Klio apartmant ezek szerint annyira új hogy nem írták még ki ?! Csak az ibusz honlapján találtam róla képeket !
#1361592010-05-29 20:13:13 Válasz a #136154. hsz-ra
Ha "nagyon kell már", akkor helyben toporogsz, az betudható sétának kávézni nem szabad, mert attól megintcsak "kelleni fog"...
Tényleg nem voltam még busszal 20 km-től messzebb
Emici írta:
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Jajj, nehogy ne legyen nő, ilyet még véletlenül sem szeretnék... (viszont lennének módosító-fejlesztő javaslataim... )
Mindenki a fizujáért van,ha alkalmazott és nem tulaj,semmi másért.
Persze,hogy nem hagy ott a sofőr,de azért kávézni,sétálni is szeretnék
a pihenő alatt,nemcsak sorbaállni.
Ez vicc vagy komoly,h. nem voltál még 20km-e kívül busszal?
Kár,hogy a pasik nem értik a nők bioritmusát,pedig illene...
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Bocsi az offért!!!
Nem tudom,hogy van-e éle annak,amit írtál?!
#1361502010-05-29 19:12:45 Válasz a #136102. hsz-ra
TNormi! A Sithon Travel honlapján is találsz képet az apartmanról, és ha a Goggle-ba beirod, hogy Klio apartman, onnan is tudsz infót szerezni. Mi is igy bukkantunk a saját apartmanunkra a Kosmasra. A sartiinfo honlapon pedig egy térképen minden apartman megtalálható számokkal, igy lehet látni, hogy hol található a parthoz, központhoz képest. Egyébkénht mi is jún. 18-án megyünk az Apollon buszával,két lányommal és párommal.
#1361472010-05-29 19:05:49 Válasz a #136098. hsz-ra
Jajj, nem vagyok kibékülve a sofőrökkel (boltosokkal, pincérekkel se...), ők vannak az utasért és nem fordítva, de biztos nem hagytak még ott senkit sem a benzinkút wc-jénél Végül is kinek a pap, kinek a pokróc Tulajdonképpen én még soha nem voltam 20 km-től hosszabb buszos úton, illetve egy ilyen ezer km-es út annyira bezavarja a bioritmusomat, hogy... na, nem részletezem
#1361452010-05-29 19:04:46 Válasz a #136041. hsz-ra
Szia Sancho! Igazán köszi a kimerítő ismertetőt az utazás leginkább problémás részéről, én is a wc-re jutástól tartok leginkább, hiszen két lányom van! De a kukoricás és a bokor sem rossz ötlet, a fiú wc szintén. Ahogy olvastam, nem is tűnik nagyon gázosnak a dolog. Csak már a bőrömön is tapasztalhatnám már!!!! Még 20 nap! Bocs az off-ért!
Mindenképpen Sartiból.
Akkori második szomszédom nagyon hasonlított rád,
az apartmanban.
Látom most idemész!
Szép környék.
Csak nekem sajnos túl csendes.
#1361152010-05-29 14:51:08 Válasz a #136103. hsz-ra
Gordon's Space:Alkohol tartalmú frissítő lemon juice-al gin-el és ginsengel.google-n találsz képet róla fehér üveg ilyen piros valamivel a közepén.Kicsit kesernyés de citrom karikát rax az üvegbe úgy nagyon kircsi!Na!Én akar lenni az első aki koccint veled ezzel a piával!