Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Teso1969
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240531 Üzenet linkje2016-07-10 14:56:39 

Hááát nem az a felhőtlen öröm süt a beírásokból........
# 122
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240530 Üzenet linkje2016-07-10 12:37:33 

Nem akarok írni hosszú beszámolót, hiszen már nagyon sok mindent leírtak előttem ,így megpróbálok csak azokra fókuszálni amiről én nem, vagy csak keveset olvastam itt a fórumon.
A "3 fánál" (Amarandos) van egy nagyon szép kis "privát part", mi kétszer voltunk ott, és mind a kétszer csak a miénk volt. icon_smile.gif Ha valaki Agnondas felöl megy akkor egy kis ösvényen kell lesétálni, ott van egy kisebb szakadék és ez miatt az út is kerül egy picit, de ha ott valaki lenéz látni is fogja a partot. Itt a rengeteg halon kívül láttam vagy 8-10 narancssárga tengeri csillagot is, mindenféle méretben. A part délelőtt árnyékos így még napernyő sem kell.
Agios Ioannis és a környéke valami csoda, a legszebb része a szigetnek szerintem, és itt is van egy csodálatos strand, nekem ez volt a kedvencem, mindenképpen érdemes ide ellátogatni.
Alonninsos-i hajókirándulásra is érdemes elmenni, és ezen a kiránduláson igen nagy eséllyel lehet találkozni delfinekkel és fókákkal. Több hajó van mi a, 25 euros "Glass bottom" -al mentünk.
Glysteri beach volt az egyedüli ami csalódás volt, egyáltalán nem olyan már mint a régebbi képeken. Általában szeles, ami nagyon felkavarja a vizet. A part olyan mint valami háborús övezet, romok és szemét mindenhol és konkrétan már nincs itt semmi (se napernyők, se beach bár)
Összességében nekünk nagyon tetszett a sziget, de ez a szűk két hét bőven elég is volt a felfedezésére.
Tettem fel pár képet, akit érdekel ITT megnézheti őket , ha van kérdés szívesen válaszolok. icon_smile.gif

# 123
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240528 Üzenet linkje2016-07-10 12:02:01 

Kedves Görögmaci...akkor a személyes tapasztalatom, örülj hogy csak annyit vártatok..Minket kitettek reggel Nea anchialosban, és ott kellett várakoznunk, a reggeli kompot lekéstük ( a sofőrök tudták hogy nem is volt, és nem is nagyon siettek, megálltak minden haver Aeolus busznál ) ..ez oké....Pünkösd volt, így korlátozott számban mentek a hajók, és a köztes időben nem voltak hajlandóak a cosmote-al átvinni minket a szigetre! Volosban a 16:30 as hellenic seaways-el mentünk át Skopelosra, először kikötöttünk Skiathoson majd Alonissoson ( ami Skopelos után van) és így a szállásra csak éjjel 22:30 ra érkeztünk...De azt hiszem a sziget már másnap kárpótolt mindent!
# 124
Görögmaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240502 Üzenet linkje2016-07-09 14:57:41 

MaciG!Nem vigasztaltál meg,hogy direkt szivattak meg minket! icon_smile.gif Konkrétan 6 órát vettek el tőlünk, ami azért bosszantó. 50köbcentis robogót kértünk.
# 125
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240497 Üzenet linkje2016-07-09 10:36:56  Válasz a #240482. hozzászólásra Előzmény #240482

Szia. Szerintem nem lekéstétek, hanem így van kilogisztikázva, mert nekünk már csütörtökön mondta az idegenvezető,hogy a következő csoport (vagyis ti) estefelé jöttök. Nekünk szerencsénk volt ,mert mi Thessaloniki-ből mentünk szárnyas hajóval (csak ez nem gazdaságos, mert jóval drágább a jegy, ez is csak egy "teszt" volt), 11-re már ott voltunk (2 és fél óra volt az út, max.3), de visszafele már mi is kompoztunk 11:30kor indult Glossabol.
Wifi lent gyenge, de a fenti részen nekünk nagyon jó volt a teraszon a kettes szobánál.
Motort ha béreltetek milyet kaptatok? Mert mi mikor leadtuk csütörtökön, azt nem vitték el a szállásról, gondoltam azért nem, mert a kövi csoportból valaki kibérelte.

# 126
Görögmaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240482 Üzenet linkje2016-07-08 21:47:59 

Sziasztok!Itt vagyunk Skopeloson,nem volt szerencsénk, lekéstük a kompot, csak a három órással tudtunk a szigetre érkezni. A szállásra így 20.00-ra értünk. Szomorkodtunk emiatt, és nagyon fárasztó volt,de holnaptól minden más lesz. icon_smile.gif ( Egyébként szerintem a sofőröknek köszönhetjük...pl.: volt,hogy egy órát álltunk ,mert ettek )Vithos nekem tetszik, szép, nagyon tiszta. Wifi borzasztón gyenge. Majd jelentkezem. icon_smile.gif
# 127
Klara66
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240458 Üzenet linkje2016-07-08 09:17:26 

Kedves Pocahontas!
Köszönöm a választ.Tényleg gyakran mennek buszok, este pedig marad a taxi.

# 128
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240447 Üzenet linkje2016-07-07 22:52:32 

Skopelos-Agnondas: 7:00, 10:00, 10:30 , 12:00, 13:15 ,15:15, 16:30, 18:30..
ez volt az utolsó busz, de vannak taxik is a buszmegállónál ha esetleg nem tudtok mivel visszamenni..ha nem béreltek autót vagy mocit.....

# 129
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240446 Üzenet linkje2016-07-07 22:30:29 

A visszafele menetrend a férjem telefonjában van, holnap megpróbálom azt is elküldeni icon_smile.gif
# 130
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240445 Üzenet linkje2016-07-07 22:29:12 

Lefotóztam a menetrendet de nem tudom ide betölteni, akkor bepötyögöm...
Agnondasból Skopelos városba: 8:45 , 11:45 , 12:30 ,15:15 , 16:15 , 17:15 , 18:30 , 20:45
Agnondasból Glossába: 7:15 , 10:15 , 13:30 , 16:45 18:45
A buszok elég pontosan közlekednek, nagyon tiszták és kulturáltak, minden beachnél és falunál szól a sofőr jelenleg hol vagytok..Skopelos városa laza 15 perc...nekünk a buszjegy 2 felnőtt és egy gyermek részére csak oda útra 4,80 eu volt., bár utána inkább autóval közlekedtünk..a Vithostól a buszmegállóra rálátni, és tényleg csak kb 40 mr icon_smile.gif

# 131
Klara66
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240420 Üzenet linkje2016-07-07 09:00:23 

Kedves Pocahontas! Szeretném megkérdezni,hogy a busz milyen gyakorisággal közlekedik. Este,ha átmegyünk Skopelosra Agnondasból, haza tudunk-e menni busszal? Gyalogosan sem félelmetes az út?

Válaszod előre is köszönöm.

# 132
Iszkaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240414 Üzenet linkje2016-07-06 22:47:08  Válasz a #240401. hozzászólásra Előzmény #240401

Kedves Pocahontas!
Köszönöm az infokat, szerintem hasznos lesz még pár útitársunknak is.
Megkeresünk még.
Nekünk a pargai webkamera segít a nosztalgiázásban és a készülésben: még 10-et kell aludni....
http://www.livecameras.gr/up/parga.html
Üdv: D&Á

# 133
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240401 Üzenet linkje2016-07-06 14:00:26 

Itt van a Kikötő webcam, mióta hazajöttem, ha elkap a honvágy ránézek..csodás amikor jön be a Hellenic seaways...Ti itt fogtok majd leszállni a hajóról icon_smile.gif http://www.skopeloswebcam.com/
# 134
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240400 Üzenet linkje2016-07-06 13:59:13 

A VIthos utcácskában lesz egy kis templom, de nincs nyitva...Agnondasban az étterem a 2 ami van, a Mouria és Pavlos, hát em túl olcsók, érdekes hogy Skopelos városban ahol pazar kilátás is volt, ott olcsóbban vacsoráztunk....Partok ami nagyon tetszett: Kastani, Panormos, és Stafylos, a 3 fa a filmből gyalog is megközelíthető, kb 20 perc volt...Limnonariba is gyalog sétáltunk el....A Vithos ház amúgy csendes volt, de amikor megérkeztek a tulajdonos családja, kissé nagyobb volt a hangzavar, de hát görögök, el kell vegyülni icon_smile.gif ők általában a lenti teraszrészen voltak , ha ott voltak...ha fent kaptok szobát, lesz napellenző amit le tudtok tekerni ugyanis délután oda süt a nap, a 6os szobánál sajnos nem volt ilyen...tévé van, wifi nekünk jó volt ugyanis a mi szobánkban volt a router...Ha egyéb kérdésed van fészen keress, ott naprakészebben tudok válaszolni icon_smile.gif https://www.facebook.com/such.nikolett Mindent összevetve nagyon gyönyörű nyaralásban volt részünk, és már most indulnák vissza!
# 135
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#240399 Üzenet linkje2016-07-06 13:53:04 

Szia! Mi kellemeset csalódtunk a Vithosba, a 6os szobában voltunk fent az emeleten....azt tudnod kell, lent közös teraszrész van, fent pedig függőfolyosó szerű..mindeni szobája előtt van kis asztalka székekkel..de ha kint ültök, ott van a többi szomszéd..mi nem báántuk ugyanis nagyon kellemes társaságot sikerült kifognunk, idáig a legjobbat..így megvoltak a teraszon a közös evések, ivások, eszmecserék..és megkedveltünk mindenkit...kávéfőző nem volt fent,de a lenti közös részen volt kitéve..a lenti részt mindenki használhatja , én a halat ott sütöttem....fent volt minden alapfelszerelés igazából, ami kellett..nagyon tiszta apartman, naponta ürítették a szemetest, törülközőt kaptok, és azt is 2x cserélték minimum....Agnondas nagyon pici hely, egy garázsbolt található, de igazából volt minden ami kellett, ami meg olyan azt meg tudjátok venni Skopelosban....8km-re van, a buszok elég pontosan közlekednek, ha valaki nem bérel autót, az is meg tud nézni híresebb és szebb partokat, mert a busz megáll szinte ezeken a lehajtókon ( Kastani, Stafylos, Panormos Hovolo stb) Autó bérlésre ajánlom a magic cars-t, ott a tulajdonos felesége magyar, és a helyszínre kihozzák a kért járművet....
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu