Nem értem miért nem sikerül, megnéztem a saját albumomnál és működik. A megnyitott nagy képek alatt lehet beírni, még most utólag is lenne lehetőségem átírni a bejegyzéseket.
Én is elképzeltem már milyen lenne ott élni, de valószínűleg ott sem kolbászból van a kerítés.
A hajókiránduláson a Sithonia mellett hajókáztatok?
Legutóbb melus16 szerkesztette (2010-08-26 17:40:52), összesen 1 alkalommal
#1502802010-08-26 17:18:08 Válasz a #150278. hsz-ra
Megpróbáltam,de sajnos nem ment.Pefkochori gyönyörű.Bár összehasonlítási alapon nincs Görögországban semmivel ,mert mi most voltunk először.Ezen a vidéken csak annyi magyar volt amennyi a szállodában. Az emberek kedvesek,rendesek,segítőkészek és főleg nyugisok Az Iolli pedig ,mint a filmekben.Sajnálom,hogy itthon vagyunk és nem ott élünk Szerencsés az aki sűrűn tud menni,mert mondjuk ismerősei vannak kint.A kislányom kérdezte lehet-e görög férje,mert neki így még nem tetszett tenger.Hozzá teszem 10 éves
Nézegettem a képeidet, hát Pefkochori sem csúnya, erre a környékre is szeretnék eljutni, volna mit megnézni. Lassan már annyi tervezett uticélom van amire egy élet is kevés. És ez még csak " Görögország"
Fogtündér!
Simán nyisd meg a képeket, mintha meg akarnád nézni, és a képek alatt lesz egy sáv, ahová ha rákattintasz be tudsz írni, nekem így sikerült!
#1502702010-08-26 16:03:01 Válasz a #150193. hsz-ra
Isti66!Én mindent úgy próbáltam csinálni ahogy te leírtad
Nálam a jobb oldalon nem találtam olyat,hogy albumaim.Nekem legújabb,legnézettebb,legjobb albumok szerepelnek.Tényleg
#1501932010-08-26 01:10:26 Válasz a #150168. hsz-ra
kedves szőke Tündérke ( természetesen csakis jó értelemben)
A szerkesztést most tudod megtenni, hogy felkerült az albumod. Belépsz a fotoalbum/fotoalbum cimszóba ott pedig a jobb szélén az albumaim cimszónál lépj be . Itt megjelenik az albumod. Rá kattintva megnyilnak a képeid. A képek alatt találsz egy kék szinő kettőskereszt jelet, ha erre rálépsz már tudod szerkesztenia képek címét
#1501832010-08-25 21:47:33 Válasz a #150168. hsz-ra
Tehát!Több kategóriában tettem fel képeket a nevemről megismeritek.Sajnos nem tudom,hogy kell feliratozni őket pedig szerettem volna Csak az érdekesebb képeket mutatom meg mindenkinek Láttam ,hogy vannak hozzászólások,de sajnos nem tudom ,hogy kell megnézni őket Már mindent próbáltam.Ha valaki tud szívesen veszem a segítségét.Az élménybeszámoló még készül jó munkához idő kell Ha kész leszek jelzem és teszem fel.Jó éjt mindenkinek!
#1500802010-08-24 23:21:01 Válasz a #150051. hsz-ra
Szia Tündérke
Feltölteni képet a következőképpen tudsz: Főoldalon a belépsz a fotoalbum főcimbe, azonbelül a képküldö sorra rákattintva már elnevezheted az albumot és töltheted a képet. Nem azonnal fog megjelenni az albumod, szerintem van egy-két nap átfutás mig megjelenik az oldalon. Azt hiszem én ezután tudtam a képfeliratokat módosítani, illetve elnevezni a fotoalbum/ fotoalbum/ albumaim cimszók alatt. Itt fogod látni a saját albumodat és rákattintva megnyilnak a képeid és a képek alatti kettőskeresztre kattintva szerkesztheted a feliratot is. Remélem követhető volt . Jó töltögetést kívánok.