Mi is csak ajánlani tudjuk villa niovi - t.
A három egymást követő évben melyet Nei Poriban töltöttünk,a legjobb helynek bizonyult.
Az apartman modern és tiszta.Amikor a tengerre néző apartman mellett döntöttünk a zaj,fürdőszoba és sok más miatt nem is érte meg.
Semmi gluténmentes dolgot nem árulnak,azt mindenki magának vigyen.Kirándulásokat rendszeresen szerveznek az irodák képviseletében.
Viszont csatlakozni jobb a nagyobb irodák által szervezett utakhoz..pl hajós utak.Lányunk a második hajó úton messze nem érezte olyan jól magát.
Part szép és tiszta,persze vihar után kevésbé.Mi autóval voltunk ismét,igy átmentünk Olympic Beach-re is...vásárolni jó,nyaralni nem mondanám.Tumultus ezerrel.
kaja..Nie Pori.Nagyon jók a pizzák..életem legjobb pizzáját
itt ettem.Gyros változó,hol jó hol meg nem..Anemos jó hely,minden finom (pizza is).
Kyma inkább halban jobb..ott mindig friss. A legjobb pizzázó Volcano ...
Friss kenyeret reggel kell venni,mert vagy elfogy vagy pedig megszárad.
Nekünk bevált...
Sziasztok! Aki esetleg szállt már meg a Dimitris apartmanba,tudna írni véleményt róla? A neten nem sok mindent találtam!
Tudnátok olyan éttermet ajánlani amit próbáljunk ki ha megyünk ?!
5 éve voltam utoljára,azóta gondolom változott pár dolog. Köszönöm
Kedves Fórumozók !
Érdeklődni szeretnék,van e valakinek infója vagy személyes tapasztalata arról, hogy tudok e Nei Poriban gluténmentes pékárut vásárolni ?Természetesen csak alapvető dologra gondoltam mint pl. kenyér.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget !
Szép napot Nektek !
üdv
Judit
Szia Tigrincs! Mindent megtalálsz Nei Porin is!! Van esti nyüzsgés, sok sok üzlet, vásárlási lehetőség, éttermek, minden amire csak vágyni lehet egy nyaralás alkalmával! Sőt ha gyerekkel mentek, akkor számukra 2 mini vidámparkot is találtok. egyik a tengerparti sétányon van kisebbeknek, a másik a templomtól nem messze. Itt is megtalálhatóak a kicsi és a nagyobb gyerekek számára is alkalmas hinták. Orvosi ellátás is van a faluban, bár nekünk még nem volt rá szükségünk. Pékség, cukrászda, pizzéria, mindegyikből több is van!! mi is megyünk idén nyáron is, immár 6. alkalommal!! Imádunk ide járni!!
Sziasztok.
Idén Nei Porit nézegetjük úticélnak. Olyan kérdésem lenne, hogy ott is van esti éjszakai élet, pezsgés vagy csak kimondottan fürdésre, pihenésre vágyoknak való? Vagy azért van lehetőség esti nézegetésre, vásárlásra mint Sartin. Vagy pár üzlet éterem kimeriti az esti program lehetőségét.
Illetve van-e ovos, kihez baj esetén lehet fordulni, vagy a közeli nagyobb üdülühelykre kell elmenni? Gyerekkel mennénk 2 hétre, és sosem lehet tudni.
Sarti esti kavalkád nekünk bejött, csak már ötször voltunk, kicsit mennénk más felé is.
#2465192018-01-05 07:20:50 Válasz a #246509. hozzászólásra
Kedves Momóka! Annak idején én is azért vittem el a fiam Nei Poriba, mert kapott egy DVD-t amin egy olyan film volt, aminek a története az Olympos és annak lakói körül játszódik. Látni akarta Zeust. Mondtam neki, hogy ha Zeust nem is, de a kádját meg tudom mutatni. Ebből a szempontból tényleg jobb választás Nei Pori. Mi június közepén voltunk, akkor a part egyáltalán nem volt tiszta. Még használt pelenkát is láttunk és nem is egyet. Ez akkor nagy csalódás volt, mert előtte vagy 10 évvel voltunk ott és akkor gyönyörű tiszta volt a part, rengeteg kagylóval. Nem győztük szedni. Na két éve egy darabot sem találtunk. Az esti programunk kimerült annyiban,hogy a sétáló részen végig mentünk, ott volt egy pár bazáros kipakolva (ugató kutyák, pörgettyűk, mindenféle gyerek bolondító dolog) és nyitva volt a vidámpark része egy pár játékkal. Üzletekre ne nagyon számíts. Nagyon kevés van. Még egy bőr karkötő vásárlása is gondot jelentett. Végül utolsó napon a parton az árusoktól sikerült vásárolni. Ha szerettétek Sartin az esti nézelődést, vásárlást és arra van igényetek, akkor ez nem a megfelelő hely. Viszont kirándulás és tengerparti pocolás szempontjából kitűnő választás.