Nekünk is azt mondták, hogy a teljes ár befizetése után megkapjuk, de aztán a befizetéskor közölték, hogy menjek be az irodába 3-4 nappal az indulás elõtt. Még akkor telefonáltak az utazási irodába és kb 10 perc múlva küldték el faxon a részvételi jegyeket...
Hát ha csak rajtunk múlna vissza sem jönnénk. Fõleg, hogy mindenki azt írja, hogy akát a hazautazás napján fordult volna vissza
Köszönjük szépen a jókívánságokat, mikor visszajövünk, akkor majd Nektek drukkolunk
Szevasztok!
Sancho! Várd meg kint BRobertet és nem kell irigykedned.
Jó utazást és nyaralást Nektek.
T,Márta!
Megkaptam az infókat, nagyon szépen köszönöm.
Többen írják, hogy az utazási kártyát csak pár nappal, vagy héttel adják oda. Én februárban kifizettem az egészet és akkor nekem is azt mondták, hogy majd 1-2 héttel indulás elött postázzák a címemre. Bár már csak ott tartanánk.
Üdv. Mindenkinek
Majd kiderül ez a klíma dolog, mert sem Lisa sem én nem bírjuk a klímát. Éjszaka 31 fok? Hát lesz didergés
De majd csak megoldjuk valahogy. Múlt nyáron sem használtunk klímát és különösebb gond nem volt. Én amúgy is szeretem a meleget
Szia tabaer!
Hát gondolom ez már a hab volt a tortán, de legalább láttatok valamit Szalonikibõl.
Azonkívül nem értem,hogy lehet eltévedni mikor minden ki van táblázva ez elég súlyos dolog. Mi is elszoktunk kicsit tekeregni de egy hivatásosnál ez nem megengedett, fõleg mikor odafelé már eljátszotta !
Lisa & Sancho (és mindazok, akik mostanság indulnak),
Olvasva, nézve a híreket Görögországban, a félszigeten nappal 42-44 fokra lehet számítani, mely estére 31 fok körülire "hül" le. Javaslatom szerint a költõpénzbe bele kellene számolni a klíma napidíját is, hogy aludni tudjatok.
Érdemes elolvasni a hellasz fõoldalán a híreket: http://www.hellasz.hu/hellasz.php
A biztonság kedvéért az olvasás elõtt majd bekészítek egy csomag papírzsepit
Legkésõbb jövõ nyáron én is (mi is) kipróbálom eme sört...bár most épp osztom-szorzom a családi költségvetést, hogy bele férne-e még idén õsszel 1 hét valahol Göröghonban
Csak zárójelben fûzöm hozzá, hogy elég nagy baromság a görögöktõl, hogy nemzetközi fõútvonalon, autópálya csomópontnál csak egy neve sincs falut (határátkelõ) írnak ki és semmi mást. Más országban ki lenne írva, hogy Skopje, vagy Beograd, esetleg a határátkelõ jele, vagy bármi más, ami egyértelmûbb. Többektõl hallottam, hogy megszívták...
Szia Márti!
Képzeld,az a busz,ami odafelé eltévedt Thessalonikiben,ugyanazt eljátszotta visszafelé is.Érthetetlen,hogy egyáltalán miért tért le a pályáról,amikor egyenes út visz a határhoz.Ott ahol ketté válik az út Evzoni és Thessaloniki felé,õk az utóbbit választották,és össze-vissza keringtünk Thessalonikiben,mig az egyik utastársunk le nem ment navigálni.A sofõröknél még egy rohadt térkép sem volt.Persz ezt is viccesen fogtuk föl,ez volt számunkra a bónusz fakultatív program.
Sziasztok!
Szeretnék egy kicsit pontosítani az Éhes medvével kapcsolatban,hogy mindenki akit érdekel eltaláljon oda.Ha elmentek,jó lenne,ha elmagyaráznátok annak a szép fekete hajú görög nõnek,hogy Magyarországon a neten olvastatok róluk.Megigértük nekik,hogy kedvességükért,vidámságukért népszerûsíteni fogjuk õket.Szóval Nei Pori déli részén /szinte a település végén/,a sétány utólsó elõtti étterme.Magyarul csak a megállító táblán szerepel az Éhes medve kiírva.Ez az üzlet elõtt van felállítva,s fekete táblán fehér krétával magyarul közli az információkat.Hogy ott van e rántott hús nem tudom,de a sétány "sûrûjében" az Iraklis étteremben /Posidonos 60/ egészen biztos, hogy van a menüben.Csupán 6 euroért lehet választani rántott húst,hozzá bármilyen salátát+még kóla is jár hozzá,felnõtteknek bor,v.sör.Magyar az étlap!Érdemes kipróbálni,mert ez is klassz hely.
Nézd csak mit fedeztem fel a hellasz hírei közt:
"A vadonatúj 5,5%-os prémium Vörös Mythos (Red Mythos) már megtalálható a görög piacon. Modern üvegben, a Mythostól megszokott minõségben, ez a karakteres ízû, vörös színû, habos nedû biztosan elnyeri a sörrajongók tetszését."
Úgy tûnik, hogy közüllünk ezt Te fogod elsõnek kipróbálni...tehát kérnék majd errõl is egy párszavas beszámolót
Leni,
a rántott husi nem mindenhol megy Poriban.
Egy vendéglõsorral arrébb, szoval a játszótér után van a sarkon egy étterem, ahol rántott csirkemell /sültkrumplival együtt 4,80/ van. Magyar étlappal 1 magyar felszlgálóval. Illetve a falu szélén, amit elõzõleg jeleztem, a magyaroknál. Csirkemell biztosan.