Nem tudjátok a Grand toursnak van kint irodája vagy egyáltalán van kint valaki aki elhelyez minket?
Természetesen van irodájuk és van aki elhelyezzen titeket is. Ha jól tudom a Marianna apartmanban van az iroda. Már tavaly is a Grand Tours-szal voltam, csak a Papa John apartmanban!
képzeld el hogy egy honapja erösen megfáztam,doki gyogyszere kigyogyitott és azota még csak kávét se kell innom, nem kivánom,valami mást kellene felajánlanod hogy meggyözz
Sziasztok.
Mi most mennénk először Nei Poriba,de nem tudok dönteni az Arany ház és a Vasilis ház között. Ha van tapasztalatotok erről a két szállásról,szivesen elolvasnám azokat.
Nem kis szemgúvasztás mellett elolvastam a régi hozzászólásokat,de nem nagyon találtam használható infót. Nagyon régre meg nem akartam visszamenni,mert azt látom,hogy változik a helyzet. Amúgy eddig Sartiba jártunk,csak már uncsi lett.
Remélem itt új élményekkel gazdagodhatunk.
Sziasztok.
Mi most mennénk először Nei Poriba,de nem tudok dönteni az Arany ház és a Vasilis ház között. Ha van tapasztalatotok erről a két szállásról,szivesen elolvasnám azokat.
Nem kis szemgúvasztás mellett elolvastam a régi hozzászólásokat,de nem nagyon találtam használható infót. Nagyon régre meg nem akartam visszamenni,mert azt látom,hogy változik a helyzet. Amúgy eddig Sartiba jártunk,csak már uncsi lett.
Remélem itt új élményekkel gazdagodhatunk.
Pinga,igazi szilva pálinkával én is megtudlak kínálni ha eljössz érte, akkor viszek magammal!Nem olyan nagy távolság,egy jóféle pálinkáért??Remélem meggyógyultál már!!!Látod azért Gyula is tudja mitől döglik a légy
#2131792014-02-09 11:35:53 Válasz a #213173. hsz-ra
Cinci a Fotisz ház sem rosz és annak is a 6-os szobája, az sarki szoba hatalmas erkéllyel,kényelmes,igaz a legszélsö uton van de szép a kilátás a hegyekre meg nem annyira zajos esténként
#2132022014-02-09 20:14:48 Válasz a #213179. hsz-ra
Személy szerint tavaly meg voltam elégedve a PAPA JOHN apartmannal! Az idén a legfelső szintet választottam, még jobban gyönyörködhessek a tengeri "panorámában"!