Én bár elolvastam az Assoson a beszámolót, de ettõl függetlenül bizakodom. Hasonlóan mentünk anno Stavrosba, de mire kiértünk minden rendben volt. Végül is egy hét múlva indulunk (de jó is lesz, már úton leszünk ), addig még rend lehet. A görögök tudjuk nem egy ideges nép, ráérõsen végzik a dolgukat.
Dandi!
Nei Pori jó választás,biztos vagyok benne,hogy jól fogjátok magatokat érezni!Mi tavaly voltunk,és most is megyünk,de elöször Lefkadán leszünk,majd hazafelé keresünk szállást Nei Poriba.Nekünk nagyon tetszett,ezért vágyunk vissza. 2 éve viszont Sartin voltunk ami a szívem csücske lett.
Szóval ne aggódjatok,medúzák ide vagy oda,érezzétek jól magatokat,és várjuk a beszámolót!!!
Niki!
köszönöm a jokivánságokat:-)))
már izgulok
szoval akkor most még nincs meduza?
én még nem voltam meduzás helyen
tavaly sartin voltam, ott nem volt
ahhoz képest ez milyen hely?
én mindenképpen máshova akartam menni, mert nem szeretek ugyanoda menni hanem mindig máshova
de sarti jo volt
Szia!
Nem akarlak elszomorítani,de tényleg vannak!
Mi tavaly augusztusba voltunk Nei Porin,minden nap strandoltunk,és találkoztunk is velük rendszeresen.Ebben az idõben nagyon meleg a tenger,azt mondták azért vannak partközelben.
Nekünk szerencsénk volt,mert mindig volt valaki aki szákkal elkapta és kihozta a vízbõl,így nem csípett meg.Azért figyeljétek õket,amiket én láttam jó nagyok voltak,és kék színûek elég jól láthatóak a vízben.
Niki!
Most olvastam az Assos.hu Nei Pori topicban egy rövid beszámolót. Érdemes elolvasni !!!! Háááááááát, nem tudom mit is mondjak: méteres gaz, tömegesen megjelenõ meduzák ..... Remélem augusztusra rendezõdik a környék. A meduzák ellen pedig nem igazán lehet mit tenni, azok vannak és kész.