Sziasztok!
Ismet csatlakoznek Hozzatok, mar tavaly is irtam, mi voltunk az Iliaszban 3 kisgyerekkel.
Iden is Sartit valasztottuk, mar le is foglaltuk az utat, a Salatas apartmanba megyunk. Ha valaki esetleg tud rola valamit, akkor minden informaciot megkoszonok!
Bar tartok az Apollon buszaitol, megis veluk megyunk megint, mert az Ibusz draga, a Grand toursnak pedig nincs olyan szallasa, ahova 3 gyerekkel tudnank menni.
Mindenkinek jo tervezgetest!
Mért tartasz az apollon buszaitól?? Mi tavaly velük utaztunk és hibátlanok voltak a buszok
Is meg a sofőrök is! Nem is mennék más irodával!!! Ha idén is Sartit választjátok akkor biztos tényleg szép hely lehet,de majd ha haza értünk júniusban megírom!!
chelly, vannak jo buszaik az Apollonnak, de sajnos nem mindegyik az. A zold emeletes, amelyikkel odafele utaztunk 2x is lerobbant, eloszor az ejszaka kozepen az autopalya szelen probaltak megjavitani a soforok, masodszor szerencsere egy parkoloban alltunk meg. Akkor mar nem tudtak helyrehozni, es az utolso masfel orat ugy tettuk meg, hogy fustolt a busz hatulja, es nem volt legkondi. Hazafele egy feher emelszintuvel jottunk, az hibatlan volt.
A soforok szerintem is nagyon rendesek.
Sarti tenyleg szep, a tengerpartja nagyon megfogott minket. Vannak sekely reszek, amik idealisak a gyerekeknek, es a homok szine is nagyon szep. Most megyunk vissza eloszor valahova, eddig mindig mas helyre mentunk, de sajna 5 repulojegyet mar sose fogunk tudni kifizetni, igy marad a busz, azzal pedig szerintem Sartira erdemes menni.
Szeptember végén szeretnénk menni Sartiba busszal, de nem tudom eldönteni, hogy az Apollónt vagy az Ibuszt válasszuk. Szeritetek melyik jobb buszoztatásban? Ha az Apollónnal megyünk akkor a Dimis apartmanba, ha az ibusszal akkor a Spanosba szállunk meg. Mind két szállás elég így emiatt is nehéz dönteni.
Tavaly nyáron ez egy nagyon lepusztult hely volt, nem is volt nyitva
Amikor pár évvel ezelőtt Sartin voltunk, akkor a Wienna Hausban volt a szállásunk, ez hely pont a Wienna Haus mellett van, akkor ez egy nagyon jól prosperáló kávézó volt.
Tavaly minden nap elmentünk mellette (ott volt a szállásunk, ahol tengerpartra vezető út leér a parti úthoz), csodálkoztam is, hogy mi történt ezzel a jó hellyel, miért zárt be, miért került ennyire rossz állapotba.
Rengeteget kell dolgozni ezzel a hellyel, hogy a vendégek visszaszokjanak, arról nem is beszélve, hogy sokkal messzebb van a központtól, mint a Kalóztanya régi helye