Luco! Kicsi a világ, ezért elképzelhetõ, hogy ezen a helyen fogunk találkozni. Lehet, hogy Magyarországon sohasem jött volna ez létre. Majd meglátjuk, figyelünk a magyarul beszélõkre.
ha jól láttam a fórumon, ti is a sirénben voltatok.
melyik részén van parganak? (ha a tenger felõl nézzük a kikötõtõl jobbra vagy balra esik?)
könnyen megtaláltátok?
ez melyik strandhoz van közelebb?
bocsi hogy ennyit kérdezek, de már nagyon felcsigáztatok a szebbnél szebb fotóitokkal.
ha tudsz akkor válaszolj
köszi
Szia Luco!
Igen mi is a Sirenben voltunk, ez ha úgy nézzük, hogy a kikötõben állunk hátunk mögött a tenger akkor a város jobb oldalára esik.
De egyszerûbb ha úgy magyarázom, hogy ha jöttök Igumenitsa felõl akkor ahogy beértek a városba a fõútról már figyelni kell az utazási iroda tábláját, a Siren felirattal együtt találod, szintén jobbra lesz, felfelé egy jó kis emelkedõ és ez szinte belevisz az apartman udvarába.
Ha még szeretnél több képet látni az apartmanról akkor megnézheted a www.kep.tar.hu/aniko114 -n Parga alatt van még.
Ha bármilyen kérdésed van nagyon szívesen válaszolok.
Ja a strand, a Valtos messzebb van, a kikötõi közelebb, de az igazság az, hogy mi nem nagyon fürödtünk ott, mi körbejártuk a közeli öblöket, kicsit távolabbi strandokat.
A "MIMI"-feliratot a szlovák buszokon láttam mint cég név,de ez nem zárja ki azt,hogy ilyen nevü apartman nem létezik igaz senki nem hallot róla.Szerintem lehet félre értetted és össze keverted a szálitmányozási cég nevét az száláséval!?
Nem biztos,hogy igazam van csak nekem ez tünik logikusnak.
Sziasztok!
Most kaptam a busaianikótól sms-t. Megérkeztek Párgába szerencsésen, de az út valamiért (nem írta miért) borzalmasan rossz volt. Teljesen el van keseredve,mert a szálláson azt a bizononyos 3-as számú szobát kapták,amitõl elére is úgy félt, hogy nehogy azt kapják, mert itt már többen is rosszat írtatok.Most az utazási irodánál ül és jegyzõkönyvet vetet fel és sír. Õ kérte, hogy írjam meg ezt ide. Nagyon nagyon sajnálom õket, remélem, lesz valami megoldás a szobával kapcsolatban.
Ó Örülök, hogy szerencsésen megérkeztek és csak reménykedni tudok, hogy kapnak egy normálisabb szobát és nem rontsa el már semmi a nyaralásukat!Bízom benne, hogy Parga feledteti a kellemetlenségeket.
Szegény Anikó, pedig nagyon szorítottam neki, nehogy így legyen. Nagyon remélem hamar megoldódnak ezek a problémák, és nyaralás többi része zökkenõmentes lesz.
Szia
Akkor mi azért nem tudunk errõl az apartmanról semmit, mert itt mindenki az Aeolus utazási irodával ment/megy.Viszont beütöttem a google-ba és kidobott pár találatot
Nyugi, az apartman létezik és a képek tanúsága szerint szép.
Itt meg tudod nézni a képeket:
http://www.sunvia.sk/destinaci.....arga.html#