Igen,ezért szeretek én is busszal menni,mert nagyon szép helyeket lehet látni út közben! Bár bevallom repülni csak egyszer repültem és az az érzés,hiányzik !Szóval mind a kettõ jó!
Én az elõzõ oldalakon említettem,hogy szerencsére nem volt semmi gond!A Campus Clubbal mentünk,és 16 óra alatt értünk Paraliára!Tiszta helyeken álltunk meg (a WC dolgok miatt)!A társaság vegyes,egy idõs pár,már út elején elkezdett piálni,amitõl azért szaguk volt,de kibírható a légkondi miatt !Én vittem kispárnát,és meleg cuccot.
Csak visszafelé várattak meg minket pont a magyar határon !Más gond nem volt!
Igazából én is már úgy vagyok vele,hogy a buszon már semmi nem fog érdekelni !Tényleg a fülhallgató lesz a legjobb megoldás! És egy aprócska mosoly a szám szélén,hogy nemsokára...
És ha még görög zenét is hallgatok akkor pláne felvidulok!
Ne idegeskedj. Az emberek nagytöbbsége alkalmazkodik a másikhoz. Elõfordul néha egy-egy zavaró tényezõ, de semelyik nem annyira zavaró, h. elrontsa a nyaralást
Egyszer történt velünk az amúgy, h. már ott voltunk a Chalkidi fsz-en, (Sartira mentünk) és szólt a sofõr, h. rossz oldalon van a tenger (=eltévedtünk), de akkor már 25 órája a buszon ültünk, így az embereknek már 1-2 óra ide vagy oda nem számított. Megérkeztünk aztán szerencsésen
Ez, csak "próbaút" jövõre már persze ha tettszeni fog még nem voltunk Görögbe akkor biztos kocsival megyünk. A para azért volt mert múlt nyáron kocsival Monenegróba mentünk és elég vacak volt az út .... -kicsit eltévedtünk- (megjegyzem a hely is 1 óra múlva már ott se voltunk inkább elmentünk Horvátba)
Debi81 !Én is Campus Clubbal mentem tavaly,szerencsére nálunk semmi gond nem volt! Paraliára 16 óra alatt értünk le,és jó helyeken álltunk meg! Idén a Grand tours lett választva,és az Adu Toursnál foglaltunk !Remélem semmi probléma nem lesz !Paralia egész rövid volt Sartihoz képest,mert oda 28 óra alatt értünk !
Nem vészes a busz Busidó!
Mindig vannak jó és rossz utasok,de ha kocsival indulsz ott is lehetnek gondok,és vannak is.Akkor meg azon izgulsz. Pozitiv hozzáálás kérdése az egész,az idõ majd megszépiti az emlékeidet.Nekem a hazaut a gondom,mert nagyon nem szeretek az apartmanból kirakva várakozni,na akkor nagyon hiányzik akocsim.De ezt meg tudom amikor befizetem az utat. JÓ lesz meglátod!!