Kedves Robi, megnyugtattál. Ma este indulunk, és 2 napja azon agyalok, merre menjünk. Még sose mentünk a török invázió idején, de most a hét elején döntöttük el, hogy gogreece. Így egyértelmű, hogy Röszke, majd csak lesz valami alapon.
lux
nehogy találkozzunk vasárnap hajnalban valamelyik átkelönél
#1433232010-07-09 11:25:18 Válasz a #143318. hsz-ra
Éjszaka csak a tompai határátkelőt tudjátok használni.Kifelé jelenleg Röszkénél 2 óra a várakozás.Szerintem teljesen mindegy mikor indultok az átkelés nehézkes
#1433152010-07-09 11:02:11 Válasz a #143311. hsz-ra
Kedves Robi, megnyugtattál. Ma este indulunk, és 2 napja azon agyalok, merre menjünk. Még sose mentünk a török invázió idején, de most a hét elején döntöttük el, hogy gogreece. Így egyértelmű, hogy Röszke, majd csak lesz valami alapon.
lux
Úgy látom, hogy egyiket sem frissítik túl sűrűn.
Vagy az a hír, hogy nincs hír?
Ha valaki bennfentes olvassa a fórumot elárulhatná, hogy amennyiben változás következik be az oldalon levő információhoz képest mennyi idő múlva frissítik.
Tud valaki olyan telefonszámot, amit a határhoz közeledve fel lehetne hívni (Tompán vagy Röszkén) az aktuális állapot miatt és fel is veszik, illetve nem küld el a ...ba.
Tompáról csak annyit, hogy kb. 1 óra kerülőnek tűnik Röszkéhez képest, tehát szerintem csak akkor éri meg arra menni, ha ennél sokkal többet kell várni Röszkén
Én most ránéztem erre az oldalra. Hát...mit mondjak? Mindjárt reggel 7 óra van, és tegnap 16 órai állapotok uralkodnak a táblázatban. Hozzáteszem mindenhol 0, azaz NULLA perc várakozási idővel. Egy párszor még rá fogok nézni, de így első benyomásra nem tűnik reálisnak az infója.