Szia Sancho!
Igen...hát legszívesebben kettesével,mit kettesével méterenként vágnám a centit Akkor hipp és hopp ott is lennénk.Jó is lenne.
Bezzeg amikor meg ottvagyunk úgy rohan az idõ,mint ahogy azt annak idején ,a Koncz Zsuzsa megénekelte.
De lehet,hogy én is lefelejtem magam a hazaútról
Katus
Sziasztok!
Lassan átkell települnünk a ,,dumcsi"rovatba"
Az idõjárás miatt így már,hogy ennyit írtatok róla nem aggódom.Egy kis esõ nekünk sem árthat. Rebeka!Nagyon kedves vagy,biztos lesz rá alkalom,még ha nem is zuhogó esõben,hogy összejöjjünk
Egy lánykám van/9/ Õ a Katus.Azt írtam,hogy a tesóm és az apu tûzoltó,ha jól emlékszem Zeusz ,,álmestersége" is az ,már amikor nem ugrik be Isten szerepébe ..Hihihi... biztos lesz téma is Nálunk is lesz pár gyerek,csak úgy mint nálatok,/ 4-18-ig./Ja bocs a 18* már nem gyerek!!!
Csak az idõ mehetne egy kicsit gyorsabban, és amikor ottvagyunk ,akkor meg naggyon lasssan.
Katus
Hááát... nem is tudom... én akkor tudok segíteni a mezõgazdaságnak, ha lemosom az autómat...
Olyankor tuti az esõ
Na asszem utazás elõtt úgy marad a jármûvem ahogy van ...
Szívesen vendégül látlak egy alapos autómosásra! Különben is. Ha itthon mosod le az autót, akkor itthon fog esni.
Eddig valahányszor Görögországba mentem, alighogy átléptem a szerb határt, eleredt az esõ. Belgrád után megszünt.
Hellaszban csak egyszer találkoztam esõvel. Az elég durva volt, de hamar elvonult.
Hááát... nem is tudom... én akkor tudok segíteni a mezõgazdaságnak, ha lemosom az autómat...
Olyankor tuti az esõ
Na asszem utazás elõtt úgy marad a jármûvem ahogy van ...