Csak most tudtam megnézni a videokat, szuperek! Mylos Beach...hmmm! Alig várom, hogy élõben is lássam.
A kígyótól a hideg futkosott a hátamon, pedig ez csak egy egész kicsi példány a videon... de nekem már õ is a szörny kategória. Ahogy ott tekereg...júúúj. (Tudom, ez már fóbia. )
A teknõs nagyon aranyos!
Micsoda élõvilág van Lefkadán, mindig újra és újra elcsodálkozom.!
A videon látható kígyó olyan 90 centis lehetett, és valamivel vékonyabb, mint a róla elnevezett kígyóuborka. A z õ fotóját tettem fel nemrég ide a fórumra is (30-án a 68951-es hsz.).
Szeretném megköszönni mindenkinek, de különösen kónyunak, Kakadunak és Dömének a sok segítséget, amit itt kaptam! Nagyon sok információhoz jutottam, jegyzetek kinyomtatva, holnap délelõtt irány Lefkada!
Tisztelettel üdvözlöm az Olvtársakat!
Sajna újra itthon
Készültek fotók, fel lesznek téve, íródott beszámoló féleség is, még fésülgetem.
Lefkádán (is) baromi meleg van, a víz csodálatos, szinte fáj kijönni belõle.
Ha valakinek kérdése van örülök, ha megtisztel vele.
Visszaolvastam az elmúlt hetek beírásait; látom jól elvoltatok, különösen tetszett babar24 és kónyu szpícse Paja mester és a vízesés viszonylatáról. Én úgy gondolom, hogy valóban feladata egy telepítettnek felhívni a figyelmet lehetséges veszélyforrásra, de ezen ügyben (is) finoman szólva kilóg a lóláb. Naponta több százan keresik fel az említett látványosságot és több ezren Porto Katzikit anélkül, hogy a mentõknek kellene rohangálni értük.
Ha pedig egy utas elég felnõt ahoz, hogy megkeresse az út árát, ahoz is lehessen eléggé nagykorú, hogy hová megy és kivel, hol vásárol, bérel, stb., kritikai joga senkinek nincs, max. neki magának melyet önkritikának hívnak.
Jox!
1. Gratula, fûlhúzás, stb az ünnepeltnek!
2, A blogot már megbeszéltük, nem az én mûfajom. Ha van mondanivalóm, úgy is le-megírom, ha pedig nincs minek pusztítsam a biteket?
Náthás barátom!
Ahogy írtam; lesz beszámoló (nem mindenki fog érte szeretni ), készültek fotók is, melyek fésülgetéséhez válogatásához most látok neki. Nem vagyok híve az ismételgetésnek fotóban sem, az olyan, mintha súlykolni próbálná valaki az izlését.
Szia!
Üdv itthon Sokszor eszembe jutottatok,remélem "ola kala" volt odakint
Robogozás kamerával,baklava+fagyi a szokott helyen gondolom szép sorban megvoltak
Szia Kriszti!
Ismersz annyira, hogy tudd; nem udvariaskodásból mondom, Ti is sokszor jutottatok eszünkbe!, az önállóságotok, a felfedezõ hajlamotok és a "Keljfel Jancsi" nézetetek! Ha pedig elkészül a beszámoló és elolvasod újra átgondoljátok Botonddal, a hová és mikor kérdést