Köszi az infókat a lopásokról-,számomra is meglepõ volt, hogy tavaly azzal fogadtak minket, hogy lehet ilyenre számítani.Szerintem is a Görögökre nem jellemzõ az ilyen.Csak kiváncsi voltam Toloba mi a helyzet.
Kitty:Én is nagyon várom a beszámolódat fõleg, hogy mi is az Apollonal megyünk.Ti hol szálltatok meg?
Köszi az infókat a lopásokról-,számomra is meglepõ volt, hogy tavaly azzal fogadtak minket, hogy lehet ilyenre számítani.Szerintem is a Görögökre nem jellemzõ az ilyen.Csak kiváncsi voltam Toloba mi a helyzet.
Kitty:Én is nagyon várom a beszámolódat fõleg, hogy mi is az Apollonal megyünk.Ti hol szálltatok meg?
Üdv mindenkinek:
Böby
Ha elo is fordul barmi azt nem a gorogok kovetik el itt sem...
Hadeni nincs mit, ill. cserébe térképezd már fel nekem légyszíves, hogy milyen szórakozási lehetõség van Toloban:-)esténként szeretnénk szórakozni menni!
Köszi Ajken!
Akkor ezt a Gorillazt megkeressük,remélhetõleg lehet majd ott csörögni egy jót:-)egy párszor szeretnénk este elmenni.
Minden este tavernázni fogunk, de hát ott nem igazán buliznak, táncolnak az emberek.
Uh 5 megálló lesz csak a busz út alatt, már elõre látom, hogy ki leszek mire oda érünk:-( én egyszerûen nem tudok aludni a buszon, végig kínlódom az utat,pedig nincs baj az alvókámmal:-)