A mi két kedvenc kajáldánk: az Ovelix volt és a Relax pizzéria. Finomakat ettünk itt, egyszer sem csalódtunk. És árban sem volt a legdrágább.
Két fakultatív programon vettünk részt:
Az egyik a meteora, ami nagyon fárasztó volt, de megérte.
A másik meg egy körút a félszigeten, az annyira nem tetszett.
Javenc!
Köszönöm a válaszaidat!
Szunyinak!
Mint írtam a hírek miatt kell csak a TV, hogy képben legyünk azért a világ dolgaival a két hét alatt! Egyébként egyáltalán nem nézzük, hiszen tényleg nem azért megyünk nyaralni!
Raktam fel képeket, de nem találom sehol se!Lehet hogy rosszul csináltam valamit?A képfeltöltőbe raktam őket.Josh, vagy Brigikee tudnál nekem segíteni?Esetleg Nixi?
josh999!
Köszönöm a választ,mindenképp felkeressük,mert nagyon szép.
Velünk jöhetsz vissza Sartira! Nagy az autónk és csak 3- an megyünk,nem is kell a csomagtartóba ülni.De csak akkor gyere ha 1 hét Sarti után jössz velünk tovább Thassosra még 2 hétre.
Sziasztok!Megjöttünk Sartiról!Nagyon szép hely,mindenkinek csak ajánlani tudom.Aki megy a Kalóztúrát ki ne hagyja.Zsuzsa és Attila (a kapitány) és a fia is nagyon rendesek és segítőkészek.Hatalmas élmény volt (köszönöm még1szer is nekik).Tényleg családias a hangulat a Maria Natasán.Lassan feltöltöm a képeket az albumba (előbb a gépre,rengeteg lett)!
Ha valaki megy Marasmra a piacra, ki nagyja a kis apró vézna emberkénél a "cipurót", 2 euroért (!) lehet kapni fél litert és nem az az ánizsos íze van ( amit én kifejezetten utlok ). ISTENI!
Nixi007! Válaszoltam részletesen a kép alatt a fotóalbumban:)
Ha valaki mostanában indul Görögországba, esetleg épp Sartira, akkor az legyen szíves és szóljon ha beleférnék még a csomagtartóba...
Sziasztok kintlévők!
Vannak-e szúnyogok, a hírek miatt van-e Duna TV, vannek-e medúzák?
Macska!
Van szunyogháló a Spanosban?
Duna TV??? Minek?
Ti nem azért mentek nyaralni, hogy kicsit kiszakadjatok ebből a nagy rakás sz.r országból???
Részemről én örülök ha nem hallok semmi kamu magyar hülyeséget 2 hétig!
Megnéztem a sartiról készült fotóidat,nagyon szépek. Szeretném megkérdezni hogy a Palatanitsi beach hol van pontosan? Hamarosan indulunk és szeretném felkeresni ezt a partot.3xvoltam Sartin de ez a beach ismeretlen számomra.
Köszönöm Niki!