A lakásbiztositást is fizeti az ember egész életében,és lehet hogy soha nem lesz olyan kára amit a biztositónak fizetni kéne.
Az autóját se töri össze szánt-szándékkal.Szerintem a megkötött biztositások elenyészõ %-a végzõdik valami káreseménnyel.
Nekem sincs jó véleményem a biztositókról,mint ahogy azt leirtam.A tükör kárunk kb. 300ezer Ft és nem akarja csak az 50%-át fizetni.
A túrista cascóval kapcsolatba meg annyit,hogy engem lehet hogy h..-nek néztek a sok kérdéstõl,de azt mondták hogy az önrészen kivül nincs további fizetési kötelezettségünk.
Igaz lehet,hogy ha valami történne találnának valami kifogást......
Én még arra lennék kíváncsi, ha az önrészen felül van károd, mondjuk 300ezer ft, akkor is mindent fizet a biztosító egyszeri 20ezer Ft befizetés esetén???? Akkor mindenki ezt megköti, mert az utasnak ez tökre megérni. Mi a buktató benne? Mert ugye amikor nekünk volt ez téma utazás elõtt, egészen más infót kaptam.
A másik szegény apámba belementek 2 hete, és a biztosítónál már a papírok is eltüntek a káreseményrõl, szóval ennyit a biztosítókról.
Nekem azt mondták,hogy minden beletartozik ami a kocsi gyári felszereltsége.
Csak szerintük a légkondi nem szerepel az alap felszerelésbe,és
ezért ezt nem vették bele.
Remelem nem tartasz kukacoskodonak, csak ivancsi vagyok, hogy pl legzsakokat beleszamoljak.e, mennyit kell fizetni 4 legzsakra, gondolom felaras minden parja... jah es esetleg milyen extra tartozekok vannak ebben az arban? Gondolok itt elektromos ablakokra, a kormanyom is annak szamit.e ha gyari bor kormany(mert ez dragabb mint a hagyomanyos), alufelnik etc...
jah es Jox megcsinalta a szerkesztes menut, igy nyugodtan tudod kesobb az elozo irasaid modositani:P
Mi jogon vonja kétségbe azt amit a károkozó is elvállalt!
Most több tanuval kell bizonyitani az igazunkat.
Ha fizetésre kerül a sor akkor nem nagyon fûlik a foguk hozzá
Amúgy a biztositokkal kapcsolatban semmi jó tapasztalatom nincs.
Egy friss étmény:hétvégén egy parkolóban egy másik parkolni akaró autó elvitte a tükrünket.
Kaptunk betétlapot,elvállalták a hibájukat.Hétfõn elvittük felvetetni a kárt,és ugyanez a biztositó
kárbecslõje teljesen kiakasztott.Szerinte ez nem úgy történt ahogy le lett irva,és igy csak a kár 50%-át
akarják kifizetni.Hát mi nem hagyjuk magunkat!
Ez egy határozott idõre kötött biztositás.Egyszeri dijat számitanak ki,amit ha befizetsz akkor ha káreseményed történik,/elemi,lopás,törés/az önrészen kivül nincs további fizetési kötelezettséged.
Ez a mi autónkra kikalkulálva igy alakul:
Remelem minden apro reszeltre kiternek mert altalaban nem mondjak el a buktatot... azert varom, hatha tenyleg van ilyen es fizet mindenfele karra ha tortenik!
Bocsika,én csak segiteni akartam.Amúgy olvastam a hozzászólásokat a topicban,és ezért irtam.
Én telefonon vettem fel velük a kapcsolatot,és elsõ információm szerint nem kell kifizetni az egész évet.
Ha a kalkulációjukat megkapom akkor majd jelentkezem.