Mönyi!
Teljesen mindegy, mivel júl.7-én indulsz, addig a védõoltás nem fogja kifejteni hatását 2-3 hónap mire védett vagy, azt javaslom, hogy ne igyál csapvizet és fogat se avval mossál, toaletteknél vigyázz(remélem érted mire gondolok, nem akarom itt részletezni)Dobozos üditõt ha veszel a száját töröld le alaposan.
Szóval ha ezeket betartod, tuti nem lesz baj, nem kell izgulni:-)
Én nagyon sokszor voltam Görögországban, Tolóban is, de sosem oltattam be magam és semmi bajom nem lett. Ahogy az elöttem szóló is írta, ne igyál csapvizet, gyakran moss kezet.
Mi a családommal a Pitsakis apartmanban szállunk meg. Remélem ki tudjuk élvezni a Toló nyújtotta lehetõségeket. Mi kocsival megyünk, és két hétig maradunk.
Én is megkérdeztem a háziorvost indulás elõtt, mert a TV-ben láttam valami h*lyeséget, hogy ajánlott az oltás. A dokim viszont megnyugtatott, hogy tök fölösleges, görög még nem a trópus
Hello!
csak beleolvastam itt a hozzászólásokba, és annyit fûznék hozzá, h mi most megyünk augusztusban Tolo-ba, busszal:) A theo tours szervez oda buszos utazást, és jó áron van:)
Ha segítség...
Ha már írok, szeretnék érdeklõdni, hogy lehet e robogót bérelni Tolo-ban?
Köszi
Igen, én is így gondoltam,meg már mindegy,mivel 7-én indulok....de köszönöm a megnyugtatást :)
böby, Athént nekem is látnom kell, meg gondoltam a Korinthoszi cstornára is vagy Naplio by night, biztos gyönyörûûûû.
És ti a kinti uatzási irodánál fizettek be,vagy annák,akivel mentek?
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide kellene írni, de nagyon érdekelnének ezek az erdõtüzek. Valaki tudna pontosabbat mondani, mint amik a hírekben elhangozottak???
Hát igazából még nem tudom ,nézegettem az Apollonos fakultatívokat ,de itt a fórumon olvastam ,hogy van sokkal jobb ajánlatok a kinti utazási irodáknál.Összeírogattam és szerintem kint körülnézünk és majd ott választunk! De az Biztos, hogy Athénba nem Apollonal megyünk ,mert az idegenvezetõrõl nem halottam valami jót stb.