Eddig 3-szor mentem busszal(2 Apollon,1 Bella),de a Campuson kívül másnál nem láttam még ilyet,hogy 1 poggyász a csomagtérbe.
Más nem marad veszek 1 extra bõröndöt
Kiscsillag!
Az természetes,hogy az ember tekintettel van a többi utazóra is,Én sem arra gondoltam,hogy viszem a fél házat,de eddig egyszer sem fértem el 1 bõröndbe(pedig normál méret),meg visszafele mindíg több a cucc .
De mondom a Campuson kívül nem láttam még ilyet,ezen vagyok most egy kicsit kiakadva
Az Apollonnal mentem már Én is,ott tudom nem problémáznak.De a Campusnál az szerepelt,Hogy 1 bõrönd.Bár szerintem annak a busznak is ugyanakkora a csomagtere mint az Apollonénak...
Én csak a személyes tapasztalataimból indultam ki. Eddig 3-szor mentem busszal Nei Poriba és minden alkalommal eljátszották ezt a sofõrök és az utasok. Legutóbb pedig mikor a menetrendszerinti buszjárattal mentünk Athénba Pestrõl, a többiek már Prágában felszálltak a buszra, így a mi csomagjaink voltak az utolsóak és épphogy csak befértek. Az egyik nagy utazótáskát fel kellett volna vinnünk, de szerencsére az iroda itteni alkalmazottja beszélt velük, így sikerült begyúrni a miénket is!
Sziasztok!
Az Apollon travel-nél személyenként 2 nagy utazó táskát (vagy bõröndöt) és 1 hûtõtáskát lehet a busz csomagtartójába berakni. A buszra meg annyit viszel fel, amennyi még téged nem zavar a mozgolódásban (általában 1 kisebb háti vagy kézitáskát javasolnak).
Nekünk tavaly kettõnknek 4 utazótáskánk és 1 hûtõtáskánk volt, + a buszon 1 kis hátitáska, 1 kézitáska és 2 szatyor (kajás és üdítõs).
Simán elfért mindenki és még a busz csomagtartójában is volt hely!
Szia Hermione!
Ezek általában úgy mennek, hogy mindenkinek van egy bõröndje és egy hátizsákja, amit felvisz a buszra. Valamint egy hûtõtáska is többnyire. Akinek kisebb bõröndje vagy táskája van és ezért kettõbe csomagol, azért nem szoktak szólni, de azért ezúton is megkérnék minden buszos utazót, hogy legyen tekintettel másokra is!
Elég morcosan indulhat a nap, ha azt látja az ember, hogy a csomagját próbálják gyömöszkölni a többi közé mert alig fér el, közben pedig a sofõrök káromkodnak, hogy miért nem lehet megérteni, hogy mindenki csak egyet hozzon! És ilyenkor természetesen az érzi magát kellemetlenül, aki ezt tapasztalja, pedig szerencsétlennek tényleg csak 1 bõröndje van!
Idén Mi is a Campussal megyünk,csak egy kicsivel késõbb mint Ti .
Mivel Velük még nem utaztunk,ha megjöttetek írhatnál,hogy milyen volt az út.Ilyenek,hogy megállnak-e sürüen,normálisak-e a sofõrök.Olvastam az oldalukon,hogy személyenként 1 bõrönd vagy 1 utazótáska ,ez tényleg így van-e Mert Én eddig sosem tudtam 1 bõröndbe elférni
Szia Bocsika! A Campus Club-bal megyünk idén /www.utazas.info/.
Makrigialoson,Parálián az Andromedával,Thassoson a Bellával voltunk.Eddig még nem volt gond, reméljük most sem lesz...
Sziasztok!
Én is a buszos utazásra szavazok. Már gyakorlott buszozónak számítok. Az egyik döntõ érv a buszozás mellett számomra, hogy sokkal olcsóbb, mint a repülõs út. Így azt a pénzt is a nyaralás meghosszabbítására, vagy a költõpénzre tudom fordítani A másik nem elhanyagolható szempont, hogy nekem már az utazási is a nyaralás része. Ennyivel is meghosszabbodik az élmény. Odafelé a várakozás öröme, hazafelé pedig az élmények raktározása és én nagyon szeretek nézelõdi is, ahogy halad a busz. Persze én is elfáradok, de az kipihenhetõ
Összegezve, én azon szerencsések közé tartozom, aki bírja a buszos utazás gyötrelmeit
SZIA deby81!
Melyik utazási irodával mentek?Nektek már nincs olyan messze.Ha vissza jöttök ne feledd,hogy itthol sok információra éhes utazó vár bennetek.
Mi is busszal megyünk idén is.Most mi is Korfura, de mi Sidarira.Május 23.án.
Nekünk a 4.buszos utunk lesz/ Makrigialos,Parália,Thassos után/
Különösebb rossz tapasztalatunk nekünk sincs.Szerintem van elõnye is a busznak, rengeteg a látnivaló,és valahogy van egy hangulata...beszélgetések,ismerkedések,hülyéskedések, ami a repülõn biztos nincs!Persze fárasztóbb az út az biztos, de kibírható.Ráadásul a reptéri illeték+transzfer összegét inkább elköltöm a szigeten:)
Sziasztok!
Ébresszük fel a topikot!
Mi Junius 20-án indulunk busszal Korfura a Dias Zeussal Moraitikára.
Nagyon Izgulok mert egy 5 éves gyerekkel megyünk.Igaz az utat jól bírja mert már 9honapos korától visszük magunkal,igaz,hogy autóval voltunk ,és nem is kellett vele megálni csak egyszer tankolni, de a Szerb helyzet miatt nem mertem bevállalni,mert ha romlik az utazási iroda azt mondta,hogy nem adja vissza a pénzt hanem Románia felé kellene menni.Azt azért mégse!Így maradt a busz.Már nagyon várom!Jön esetleg akkor valaki?
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk busszal Nei Poriban. A buszos utazással kapcsolatban egyetlen negatív tapasztalatom van, mégpedig az, hogy túl hamar értünk ki Görögországba, így a határ után nem sokkal egy benzinkútnál több, mint 2 órát várnunk kellett (hulla fáradtam), hogy a Paralia-s utasok ne érjenek oda túl hamar.
Egyébként csak pozitívumot tudok felhozni. A határokon sem álltunk sokat, a kilátás a buszból nagyon szép volt, és kifejezetten gyorsan elszaladt az idõ, a buszon vetített filmeken pedig jól el lehet aludni! Nekem sikerült!
Most nézem csak, hogy két buszos forum is van, és látom a téma is hasonló Na mindegy, akkor itt is olvasgatok.
Mi 9 nap mulva indulunk Asprovaltára. 18 órát mondtak az irodában menetidõnek. Három gyerkõccel megyünk, remélem nem okozunk majd "sohatöbbetnemmegyekbusszal" pillanatokat a többi utasnak
Amúgy nekünk azt mondták az irodában, vigyünk nyugodtan csomagot amennyi kell, csak ha lehet a zongorát hagyjuk otthon.