Németh Travel utaztatása ezek szerint semmit sem változott. Nekünk is "volt szerencsénk" velük buszozni (amúgy OTP Travellel szerződtünk), a többszöri görögországi átszállás után Magyarországon az M5-ön kifogyott az üzemanyag, pár órát álltunk egy felüljárón, míg az impotens sofőr helyett valaki hozott annyit, hogy egy benzinkútig elguruljunk.
Lenne még mit tanulniuk másoktól (eddig Romcar /az Apollon "buszait" üzemeltető cég/ nálunk a nyerő. A sofőrök stílusa nem minden esetben utasbarát, de jól szervezettek és mindig hamar leérünk).
Szia Mindenkinek!Tegnap kaptam az Apollon travelnak 2009-es árlistát.Még nincs meg nekik katalógusban csak egy fénymásolt lapot adtak az új árakkal.Átlag 2000 ft.-tal drágábbak az utak ,mint tavaj.Mi velük voltunk és most is velük szertnék menni,de most nem mindenhova van útjuk a tavalyihoz képest,legalábbis eddig.
Nekem akkor sincs rossz véleményem a Németh trevelről.Nagyon sokszor az utasok szúrják el az időbeni megérkezést.Idén 20 óra alatt mindeki a szállásán volt.Jövőre is velük megyek.
A Lefkada topicban már "kotyi" feltüntette az Apollón travel Lefkadában foglalható apartmanjait és hoteljeit 2009 évre. Igaz, nem írta oda, hogy ez az árlista az Övék, de nekem meg van az irodától ez, és Toróni 2009-es árai is.
Tehát: http://elicia.uw.hu/lefkada.htm
Anyuci68!Igaz nem engem kérdeztél,de leírom ,hogy Toroniba két apartman van a 2009-es évre az Apollonnak.Még ha nem találtad meg szivesen megadom az árakat,ha megírod te is ,melyik időpont érdekel és hányan mennétek,meg mivel.
Sziasztok!
Azt azért én nehezen bírom megérteni, hogy a saját oldalára még nem rakta fel, a partneriroda meg már felrakta. Ez nekem fura üzletpolitika egy kicsit a részéről.
szepeva