Köszi mindenkinek az infókat.
Mi évek óta az Apollonnal utazunk, és a honlapjuk szerintem nem a frissítés gyakoriságáról híres. Mellesleg a tavalyi hozzáállásuk sem tetszett (legalábbis az egyik, a kezdetek óta ott dolgozó leányzóé), ennek ellenére még mindig őket tartom a legkorrektebb irodának görögországi viszonylatban. Ha a végleges ajánlatuk Toroniba ez a két apartman, akkor rendesen leépítették a szálláslehetőségeket, így jó, ha aki oda szeretne menni, az máris lefoglalja. Nekünk Toroni a szívünk csücske, így jó, ha már most eladósodunk a nyaralás érdekében.
Én is köszönöm mindenkinek a hasznos információkat!
Anyuci68! Teljesen egyezik a véleményem a tiedével. Az utóbbi években mi is mindig az Apollónnal utaztunk. Soha semmi problémánk nem volt velük. A szállásaik is mindig renden voltak. A sofőrök is nagyon profik. Az áraik pedig még mindig a legjobbak.
Egyébként nálunk is Toroni viszi a pálmát!
Nekem csak nyomtatva volt meg az Apollón árlistája, de már nem is fontos, hiszen Zsebkuty és Judith77 megtalálta a Medici Travel honlapján!
Sajnos elég drágák a főszezoni utak.
Köszönöm az infót. Igen, már rájöttem, hogy az az Apollon Travel árlistája, csak kicsit megzavart, hogy az oldalukon még nincs fent.
Sajnálom, hogy nincs Lefkadás útnak konkurenciája, így az Apollonnal kell mennünk, nem válogathatunk a kedvező ajánlatokból.
Június 1-jei indulás még középszezon, július 7-e már főszezon, így a 2 hét elvileg 100-105 ezer lesz. És buszos út, azt hittem olcsóbban megúszom...
Zsanett177!Thassosra még nincs árlistája senkinek én is arra várok.Az utazási irodában azt mondták,hogy a hónap közepe táján kell kijönnije az összes katalógusnak.
Sziasztok!
A családomat szeretném elviini az idén Görögországba.
Tudnátok ajánlani valami jó helyet és egy megbízható utazási irodát?
Köszönöm a segítségeteket.