#1516772010-09-11 15:37:15 Válasz a #151671. hsz-ra
Szia!
Én is felhívtam előtte Andi javaslatára Jannist.
Szerintem hívd fel nyugodtan. Kérj tengerre néző erkélyt.
(Csak ezt és az időpontot fixáld le. Ne menj bele beszélgetésbe.)
Tényleg rengeteg a szállás, inkább annak kell foglalni aki népszerű szállásra akar menni.
Rengeteg szállás a zegzugos utcákban van, ahova be kell cipelni a cuccot.
Ráadásul itt autóval jársz a partra, tehát az is jó ha a közeledben van.
(Bocs, de én szeretem a kényelmet.)
Az Andiék szállásán szebb a kilátás.A mienken ilyen volt:
#1516892010-09-11 17:58:23 Válasz a #151686. hsz-ra
Szerintem igen, de nem tudom érdemes annyira elfáradni?
Röszkétől szerintem 21 óra az út.
Kérdés, hogy ki mennyit áll határon és más szükségletek miatt.
#1516932010-09-11 18:10:08 Válasz a #151686. hsz-ra
Ha két ember vezet, akkor meg lehet tenni, de akkor sem árt egy 1-2 órás pihenőt beiktatni. Napkelte előtt a legkritikusabb a helyzet, így javaslom azt a kicsi pihit.
Szerintem Whitefrost-ék, a mai napig emlegetik a pihenőt, amit az én javaslatomra tartottunk.
Szia Lujza!
Hát tudod piszkosul nagy szerencséd volt neked Elafonissosszal, Te voltál idén az egyedüli, aki szép időben tudta fényképezni az öblöt. Üdv: Josza
Bocs, Josza, de akkor az én eddig feltett képeim nem is léteznek???
Szia Lujza!
Nagyon szép a voidokiliás képed is. A terasz meg egyszerűen mega-giga király! Én megveszek a nagy erkélyekért és kilátással sincs baj. A többi kép is szép.
(off: mindig ilyen voltam, nem a németektől lettem ilyen )
#1517212010-09-11 21:45:16 Válasz a #151692. hsz-ra
Szia Lujza!
Örömmel látom a sok képet! Nagyon jó kis szállásaitok voltak, szerintem semmi baj nem volt a kilátással az elafonisosinál sem, én bármelyiket elfogadnám! A Voidokoliás naplementés panoráma szuper, élőben pláne fantasztikus lehetett! Én még csak most küzdök a fotóimmal, a Voidokiliás rész jön most éppen, nem is emlékszem, hogy én csináltam-e panorámaképet. Polilymnio a Te képeiden is vonzó, az szép séta lehetett...
Miután Szirom beszélt ezekről a vízesésekről, mi is el akrtunk menni ide, de tapasztalataink szerint nyáron az ilyen forró helyeken egy csepp víz sem szokott lennia medrekben, így gondoltuk, ez csak tavasszal lehet látványos, nem mentünk el, pedig jártunk a közelben. Most így, a képeket látva, nagyon sajnálom.