#1234132010-01-15 10:01:49 Válasz a #123397. hsz-ra
Kössz a kimerítő válaszod...
Az, hogy én nem teszek fel többet fotót annak megvan az oka.Amit te is tudsz valószínűleg.Pedig akadna egy kettő, Lefkadáról már albumot sem tettem fel.Nem vagyok megsértődve,de...Enough!
Ti mentek Kefalóniába?Ha nem akarsz propagálni semmit azt megértem.Magányügy...
Hát akkor erről ennyit.Légy jó.
Szépek a feltett fotók.
Na ez a Lassi pint nekem való hely Van szikla,lehet jókat búvárkodni a vízben.Van üvegtigris bódé,és jó eséllyel szezon elején kb. ennyien tartózkodnak itt mint a feltett képen
#1234452010-01-15 15:27:15 Válasz a #123444. hsz-ra
atoszom!
Még nem tudjuk, hova megyünk, Santorini, Skopelos és Kefalonia közt vergődöm, bár most voltam az Aeolusnál, és feldühített, hogy az egyszeri repülőútra majdnem annyi illetéket számol, mint oda-vissza (25 ezer helyett 20 ezret, ami engem felháborít, de az okot nem tudják megmagyarázni, csak azt hajtogatta a kiscsajszi, hogy a tulaj így állapodott meg a repülőgéptársasággal, ami szerintem úgy marhaság, ahogy van. Nem tudja valaki, hogy a reptéri illeték nem fix összeg véletlenül?
Ezért most épp Kefa felé hajlok
Asszonyt még nem avatom be, mert infarktust kap, ahogy ide-oda lézengek. Oszt majd 2 szék közt a pad alá esünk
#1234552010-01-15 16:18:06 Válasz a #123444. hsz-ra
Na így jár aki kapkodva ír Az akartam írni :ez pont nekem való hely Egyébként a sörből ha csapolt korsó dukál
Nem értem az Aeolust a reptéri illetéken én is meglepődtem eddig minden évben kb. 12e ft volt csak amit elkértek.(kombinált utaknál)
kónyu ha már így beleástad magad a témába nem találtál véletlenül valami jó kis képet a sziget északi részén lévő romos faluról