Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1486
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197569 Üzenet linkje2013-01-14 10:53:40  Válasz a #197505. hsz-ra

Szia Gabesz!

Szerintem, a kérdésed túl általános, főleg egy ekkora sziget esetében...
Konkrétumokra jobban kapnál választ, azoktól akik ismerik épp az adott helyet, környéket icon_wink.gif

# 1487
Gabesz20
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197505 Üzenet linkje2013-01-13 11:09:16 

Sziasztok!

Idén Krétára szeretnénk utazni és érdeklődnék a szigettel kapcsolatban.
Milyenek a szálláshelyek, a tengerpart? Lehet-e búvárkodni vagy snorkelezéssel lehet-e élővilágot látni?
Milyenek az ételek? Illetve milyen árakkal lehet találkozni a szigeten?

A válaszokat előre is köszönöm!
G

# 1488
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196483 Üzenet linkje2012-11-25 20:18:43 

Ezt a napokban találtam. icon_lol.gif Egy kis segítség, strand választáshoz. icon_wink.gif

top beach of crete 2012

# 1489
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196170 Üzenet linkje2012-10-27 23:48:24  Válasz a #196165. hsz-ra Előzmény #196165

Köszi a tippeket, lehet, hogy jól jöhetnek még.
De titkon abban bízom, hogy kompolás lesz Chaniába. Legalábbis szívem szerint így mennék... icon_wink.gif

Apropó, Chania. Rákukkantottam a szállásotokra, és a bookingon már most azt írja jövő szeptemberre, hogy teltház! icon_cry.gif Több időpontot is néztem.
Az eredeti honlap elsőre nem is jött be, csak később.

# 1490
Kijelentkezve--
-törölt nick 11881
Aktív fórumos
Aktív fórumos
208 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196165 Üzenet linkje2012-10-27 21:29:11  Válasz a #196145. hsz-ra Előzmény #196145

Szia Melus, de mást is érinthet!
Ha repülővel mégis Chania repterére ( http://www.chania-airport.com/ ) érkeznétek és nem kéritek oda az autót, akkor, ha még nem jártál volna utána, ilyen lehetőségek vannak bejutni a városba:
Busz ( http://bus-service-crete-ktel.com/timetabledet.php?line=32&lg=2 v. http://www.chania-airport.com/transportation.html) vagy taxi ( http://www.chania-airport.com/secure-taxi-reservation.html ). Mi nem kértük ide az autót, mivel 19 körül érkeztünk és várható volt, hogy már sötétedik erőteljesen. A chaniai őrületben meg vezetni elég idegtépő még nappal is.
A busztól, pontosabban a hering effektustól azonnal megrémültünk amint megláttuk, hiába volt csábító az ára.
A taxi hivatalosan 33 Euro lenne, de a feléért is bevisznek, csak meg kell előre egyezni. Ez nem nehéz, hiszen rengeteg taxis unatkozik a reptéren. Sőt a fiú már az elején adott névjegykártyát és kérte, hogy mindenképpen őt hívjuk a visszafelé útra. Na, azóta már a facebookon is visszaigazolt, hiszen tudod, már építjük a krétai kapcsolatainkat icon_lol.gif .

# 1491
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196162 Üzenet linkje2012-10-27 20:33:47  Válasz a #196160. hsz-ra Előzmény #196160

Zsokri! icon_wink.gif

Azt hiszem, nem is kellene lesekedned, csak az egyik irányba! Persze, egyelőre, kezdésnek. Ha tetszik Kréta, illetve bejön Nektek, akkor biztos, hogy vissza fogtok térni, ..... és mindent megnéztek majd icon_lol.gif
Persze, Te döntesz icon_wink.gif Én csak az idei tapasztalatok miatt gondolom ezt, ahogy Te is írod.... icon_lol.gif

# 1492
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196161 Üzenet linkje2012-10-27 20:28:49  Válasz a #196157. hsz-ra Előzmény #196157

Rollo!

Azt hiszem, félre értettél! icon_wink.gif
Én nem mondom, hogy a keleti oldal rosszabb, vagy csúnyább lenne a nyugatinál. Mindössze, azt gondolom, hogy egy hét keleten, és egy hét nyugaton, mindkét oldalból édeskevés. icon_lol.gif Szerintem.. icon_wink.gif

# 1493
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196160 Üzenet linkje2012-10-27 19:07:21 

melus icon_biggrin.gif azt hiszem, ha képes lennék hosszabb távon-többszöri alkalomban gondolkodni, akkor sokkal könnyebben tennék le a keleti részről. Nem tudom, de Elounda-Spinalonga annyira csábít..... Viszont az idei túlvállalásom fényében azt hiszem, hogy "csak" az egyik oldal felfedezése lényegesebben emberléptékűbb, kevésbé hajtós - nyugodtabb lenne. Azt hiszem a kíváncsiság előbb-utóbb fejet hajt az értelem előtt. Remélem még időben ahhoz, hogy ne merüljek el túlzottan a felesleges részletekben icon_lol.gif
# 1494
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196157 Üzenet linkje2012-10-27 16:40:54  Válasz a #196156. hsz-ra Előzmény #196156

ezt a lebeszélést én biztosan nem tehetem.icon_smile.gif a keleti oldal egy szemet nem marad le a nyugatitól, xerocambos (és az út oda...), a keleti oldalról elérhető chrissi, a lassithi fennsík, vagy akár vai (bár az annyira nekem nem:)),stb., stb.. nagyon üt. sztem, legalábbis. icon_smile.gif

(igaz, én a samaria-chania vonaltól keletre jártam be a szigetet az eddigiekben, vmint elafonissin voltam még)

# 1495
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196156 Üzenet linkje2012-10-27 14:05:37 

zsokri írta:

Asszem Melus lassan, ha letudjuk a restanciánkat, akkor beköltözhetnénk ide, nem? icon_smile.gif
misiarc: szuperek a képeid, nagyon jó, amiket írtál, tudtam, hogy melus rácuppan icon_smile.gif Én is, bár én még hezitálok egy hét kelettel is icon_smile.gif

Ááááá, még nem tehetem! icon_wink.gif
Muszáj bevégeznem a lemaradásaimat, amivel már haladok. lassan. icon_redface.gif
De, utána igen. Ide költözöm! icon_lol.gif
És nagyon remélem, itt is maradok egész évben. icon_wink.gif
Azért azt nem mondanám, hogy kicsit már nem lakom itt, mert követem a topikot jó ideje.

És ha valaki érdekeset ír, akkor annak nem lehet ellenállni icon_lol.gif

Valaki győzze már Zsokrit, hogy hagyja a keleti oldalt a fenébe, egy hétre! És elsőre! Majd később, ha a nyugati részen már minden csodát látott! Rám nem hallgat! icon_wink.gif

# 1496
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196155 Üzenet linkje2012-10-27 13:57:17  Re:

Mediterraneo írta:

Bocsi! Tényleg nem figyelek icon_sad.gif
Biztos a hidegfront icon_sad.gif
Lehet, hogy el kéne mennem Krétára, mert javítaná a figyelmemet? icon_wink.gif icon_lol.gif

A hidegfront bármire képes lehet icon_wink.gif
Te nem voltál még Krétán?
Mert azt hittem, hogy Te már profi vagy ebben a témában icon_wink.gif

# 1497
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196154 Üzenet linkje2012-10-27 13:54:08  Válasz a #196148. hsz-ra Előzmény #196148

Szia Misiarc!

Igazából még nem végleges Agia Galini. Csak nagyon szimpatikus. Ez a rész még nincs kész a fejemben, és alakulni fog még. Azt gondoltam ki, hogy készítek magamnak egy térképet. Bejelölöm rajta az első körös látnivalókat. Ez alapján aztán már könnyebb lesz eldönteni, hogy hol is lenne ideális ez a másik szállás. Mert azért nem szeretnék körbe-körbe rohangálni a szigeten. Ez rengeteg pénz, és idő lenne. Kicsit már én is megfontoltabb vagyok. icon_wink.gif
Már azok az oldalak is megvannak, amik alapján elindulhatok.
Egyelőre két hétben gondolkozom, de nem kizárt, hogy egy-két nappal még megtoldom. Tudom én is, hogy ez ez is kevés lesz, de egyáltalán eljutni szeretnék, először. Aztán meglátjuk, hogy rabja leszek-e. Ami sanszos, de sosem lehet tudni. icon_wink.gif

Meg hát, ez még a tervezés eleje. Vannak részek, amik még fekete foltok számomra. Mert azért Kréta nem kis sziget, de azon vagyok/leszek, hogy ne bután menjek oda, és csak itthon tudjam meg, hogy elmentem valami fontos mellett. Mármint, nekünk fontos mellett. icon_lol.gif

# 1498
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196152 Üzenet linkje2012-10-27 12:21:04 

Lehet Medi, hogy jót tenne, bár szerintem az szinte bármit orvosol icon_smile.gif
Asszem Melus lassan, ha letudjuk a restanciánkat, akkor beköltözhetnénk ide, nem? icon_smile.gif
misiarc: szuperek a képeid, nagyon jó, amiket írtál, tudtam, hogy melus rácuppan icon_smile.gif Én is, bár én még hezitálok egy hét kelettel is icon_smile.gif

# 1499
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196149 Üzenet linkje2012-10-27 10:08:02  Re:

melus16 írta:
Mediterraneo írta:
Szia Misiarc!
Remek, hogy ilyen jól sikerült a krétai út! És köszi, hogy ennyi infót osztottál meg!
Lesznek képek is?
Üdv,
Medi

Hahó, Medi! icon_lol.gif
Nem figyelsz? icon_redface.gif
Már vannak képei, nem is akármilyenek! icon_wink.gif

Bocsi! Tényleg nem figyelek icon_sad.gif
Biztos a hidegfront icon_sad.gif
Lehet, hogy el kéne mennem Krétára, mert javítaná a figyelmemet? icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1500
Kijelentkezve--
-törölt nick 11881
Aktív fórumos
Aktív fórumos
208 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196148 Üzenet linkje2012-10-27 07:00:37  Válasz a #196146. hsz-ra Előzmény #196146

Szia Melus
Ja, hogy Te már Plakiastól keletebbre is merészkednél és Agia Galinit is bevontad a játékba, akkor, máris változik a kép. A mi véleményünk és az eddig ismertek alapján az a hely verhetetlen. Rendkívül látványos és hangulatos. Ha ebben a pillanatban választanunk kellene, akkor A.Galini. Nincs más hátra, 3-4 hétre kell mennetek icon_lol.gif.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 99 100 101 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu