Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14926
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219354 Üzenet linkje2014-06-30 19:52:17  Válasz a #219350. hsz-ra

Fekikecske persze nekem sem az volt a célom, hogy lehúzzam az ófalus Panorámát, de mivel lakni nem laktunk benne, így bővebben nem is tudok róla mondani semmit.
Tény, hogy kicsit menni kell a háztól le és föl, de igazad van, sokaknak ez egyáltalán nem jelent gondot. Talán a templom közelsége már némelyeket zavarhat. Mi is laktunk már ott a közelébe, minket kicsit zavart, de sokaknak ez szintén nem probléma. Több olyan, Sartira sűrűn visszajáró ismerősünk van, akik kifejezetten azt a környéket kedvelik. Szóval nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be – de nincs is ezzel semmi probléma. Szerencsére van választék házakból bőven, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az akár az ófaluba, akár a középső részen, vagy Sarti Beachen. Az viszont biztos, hogy onnan a fönti Panorámás házból nagyon-nagyon klasz kilátás lehet napközben és esténként egyaránt. Üdvözlettel: Andi

# 14927
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219355 Üzenet linkje2014-06-30 20:03:23 

Szia 2002!
Jajj,dehogy sértettél meg.Csak azért írtam,hogy nem szabad
általánosítani az apartmanoknál,mert úgy éreztem megijedtél,nehogy
esetleg ti is így járjatok.Csak nyugtatni akartalak,hogy 99%-ban
jó szállások vannak és mi sem jártunk még így a 11év alatt.
Ti mikor mentek?
Szia:Beszter

# 14928
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219356 Üzenet linkje2014-06-30 20:04:25 

Persze, nem vagyunk egyformak mi emberek és ez így van jól. Én nem vagyok beaches, a vadregenyesebb partokat kedvelem. Amikor megerkezett a buszunk, kicsit meg is rettentem a beach lattan, sokan voltak stb. De miutan autóval felvittek a szallasra, teljesen megnyugodtam, amikor meg elrohantunk strandolni, akkor meg beajultam a gyönyörtöl es a tajtól. Szerintem nincs rajtam kivul még egy ember, aki Sartin nyaral és a beachen egyszer sem strandol. Egész nap az öblöknél boklasztunk es este mentunk csak le a beach kornyekre,
ami nagyon jó meg minden, de........tényleg nincs 2 egyforma ember.
A harangszo sokakat zavar ami teljesen ertheto. Egyszer elmaradt, akkor aludtunk is sokaig, de utolag azt mondom, hianyzott.
Ud, Eva

# 14929
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219357 Üzenet linkje2014-06-30 20:09:11 

Mégegyszer 2002!
Bocs,de közbe látom,hogy még 68 nap van vissza Neked az
indulásig! icon_biggrin.gif
Meglátod Sartit látni és többé sosem feledni! icon_biggrin.gif
Hogy foglak irigyelni mikor Te indulsz,mi addigra már rég túl leszünk
a nyaraláson és sírjuk vissza az ott töltött napokat!
Szia:Beszter

# 14930
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219358 Üzenet linkje2014-06-30 20:13:32 

Szia Lililuca!
Jól meggondoltad?Tényleg 6 hely kell!!!!
Én is reménykedem,hogy a szép új busszal megyünk,ha már
a szállás full extrás lesz,akkor a busszal se adjuk alább! icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 14931
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219361 Üzenet linkje2014-06-30 20:44:16 

Fekifecske!
Sarti az egyetlen hely eddig,ahol kétszer voltunk,a két hét alatt egyszer egy félórát töltöttünk a beachen...az én világom is a sziklás rész az ófalunál.A Prokopisznál pedig a templomot se hallani!!! icon_lol.gif

# 14932
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219367 Üzenet linkje2014-06-30 21:21:48 

Sziasztok mi most pénteken megyünk a párommal lenne egy olyan kérdésem amit még nem láttam feltenni senkitől de hát ha tud valaki rá válaszolni.Mi mind a ketten e-cigizünk tapasztalat határokon eldugjuk vagy maradhat elöl a nyakunkba?Illetve Sartin még mindig szokatlan látvány az e-cigi vagy láttatok már embereket e-cigizni?
# 14933
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219373 Üzenet linkje2014-06-30 22:00:37 

Helló Csomo!
Mi szerencsére mindketten cigi mentesek vagyunk, de sok-sok cigerettázó utazott idén is velünk. Minden megállásunk alkalmával, már tobzódtak az ajtóban, hogy minél hamarabb rágyújthassanak. De én elektromos cigit sem akkor, sem kint Sartin nem láttam senkinél sem.
Sokfelé járkálok nap, mint nap, de őszintén szólva én még Szegeden sem láttam senkit sem ilyet szívni, Pesten viszont már többször is láttuk, hogy elég elterjedt, rengetegen használják.
Biztos lesz pár kíváncsi tekintet, mikor meglátják nálatok, hiszen nem mindenki ismeri, de, ha ti ezt használjátok idehaza, akkor nem igazán értem vajon miért is jelentene gondot nektek ez odakint. Végül is minden csoda 3 napig tart!

Nem hiszem, hogy el kellene dugnotok a határon. Bár lehet az a biztos, ha nem a nyakatokba lesz, végül is nem kell rá külön felhívni a figyelmet. Egyébként a rendes dobozos cigi ki- és bevitele is érdekes dolog. Elméletileg 2 dobozzal lehetne állítólag átvinni a határon. No ehhez képest a bagósok megrohanták a benzinkútnál a shoppokat és több esetben is karton számra vették, mert nagyon olcsó volt. Szerencsére semmi gond nem volt emiatt a határokon (volt, hogy határőr sem jött fel néhol a buszra), bár a sofőrök kifele menet és hazafele is bemondták a mikrofonba, hogy ha netán ellenőrzés van, az mindenkinek a saját felelőssége, ha rajtakapják, és számítsanak arra, hogy elég magas a büntetés.

És egyúttal megragadom az alkalmat, hogy nagyon jó pihenést kívánjak Nektek Sartin. Érezzétek magatokat nagyon jól! szia: Andi

# 14934
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219374 Üzenet linkje2014-06-30 22:21:56 

Szia Andi ! Köszönjük szépen.
# 14935
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219376 Üzenet linkje2014-06-30 22:24:55  Válasz a #219361. hsz-ra Előzmény #219361

Teljesen igazad van Fekikecske, illetve Miskolciutas mindkettőtöknek. Mert Sartiban többek között az is nagyon jó, hogy szebbnél-szebb öblök vannak ott a környékén, így ott az is találhat magának jó részeket, aki a sziklás partot kedveli.
Ennek valóban eleve, egy nagyon különleges hangulata van. Teljesen más, mint mikor éppen háromszázadiknak kifekszel a hosszú tengerpartra. Bár nekünk ezzel sincs bajunk, mert szerencsére ezt is, azt is szeretjük. De mondanom sem kell, hogy nem volt egyáltalán ellenünkre nekünk sem, mikor egy-egy vadregényes, sziklás partszakaszon mindössze ketten fürödtünk. De ott Sartinál, a közvetlen sziklás részek, sokak kedvencei, ott mindig jócskán vannak.

Egyébként a harangszóra visszatérve, szerintem attól is függ kinek milyen érzékeny erre a füle. Laktunk már mi is egészen közel a templomhoz Sartin (Paris, Stelitsa), illetve egyéb szállásokon is az ófaluba.
Sajnos (vagy nem sajnos – nekem sokszor sajnos) sokkal erősebben hallok hangokat, mint egy átlagember. Szóval hiába laktunk az ófalu másik végén idén, a játszótérnél, a Dimisbe, én még ott is elég hangosnak hallottam a harangozást. De mondom, ez csak az én hülyeségem, szóval ez tényleg nem jelent mindenkinél problémát (sokan szinte észre sem veszik). Persze ettől függetlenül tökéletesen jól éreztük magunkat. üdvözlettel: Andi

# 14936
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219380 Üzenet linkje2014-06-30 23:26:07 

na pont témánál vagyunk. Szerintetek melyik jobb? Fotini apartman ófalu dombon vagy spanos apartman a középső részen? Én imádom az ófalut de a fotini 250m re van a parttól és 3éves a gyerek. a spanos meg 40mre. Viszont a fotini 3 ágyasa elég jó méretű, míg a spanosban nagyon nagyon picike a szoba 2 felnőttnek+1gyereknek. Nem tudok dönteni.Egyébként mind 2 apartman nagyon szép és új.
# 14937
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219383 Üzenet linkje2014-07-01 06:42:54 

A Spanosról én nagyon jókat hallottam.Viszont egy ilyen gyerekkel talán a nagyobb alapterület is számit...bár nem tudok,mennyit kell benn lenni vele?Szerintem a tengertől való távolság a gyerek szempontjából nem annyira döntő,biztosan simán lesétál egy 3 éves,van mit nézni út közebn.Szóval én talán a nagyobb alapterületet választanám...igaz a Fotinire még nem figyeltem...
# 14938
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219385 Üzenet linkje2014-07-01 07:08:52 

Szia Andi mi az Apollonos Annába megyünk! icon_confused.gif
# 14939
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219386 Üzenet linkje2014-07-01 07:27:20 

Csak nem tudom megfogom e könnyen találni mivel egyénileg megyünk!
# 14940
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219388 Üzenet linkje2014-07-01 07:56:09 

Sarti szállások tömbök szerint
01. 02. Galini | Triphon 03. Jordan | Kosmas 2. | 04. Corali | Dimitris | Salatas | Viky 05. Katerina Haus | Sideras 06. Aristotelis 07. Avra | Josef 08. Afroditi | Lutsin 09. Stavros 10. Lakis 11. Stelitsa 12. Chrissula 13. Stelitsa II. 14. Vasso 15. Toula 16. Doctor 17. Christina 18. Tagis 19. Alexandrion | Aristea 20. Alexandros 21. Alekos 22. Gavra 23. Olga 24. Asteria | Marina | Rania | Stelios 25. Simos 26. Andreas | Athina 27. Maria 28. Asteras Hotel 29. Berlin 30. Christa | Papus | Rena | Soula | Vassilis 31. Anna | Anna II. | Apostolos | Babis | Kiki | Sifis 32. Ilias | Kozmas | Tassia | Vienna | 33. Apollon | Azalea | Boston 34. Akis | Grigoris | Holiday | 35. Evros | Manolis | 36. Pirofani 37. Ammos | Anesti | Sarti Bay Inn 38. Kostas 39. Koula 40. Barracuda | Sarti Beach | Stamatis | 41. Michalis 42. Jorgos | 43. Vanvini

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 995 996 997 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu