Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 151
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csaszi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39444 Üzenet linkje2007-08-02 19:50:25 

Sziasztok!
Mi eddig háromszor utaztunk busszal Görögországba,egyszer a Bellával,kétszer meg az Apollonnal.Egyszer sem szóltak a táskák darabszámát illetõen. Mindig leírják,hogy a buszra nem lehet felvinni hütõtáskát,de van ember,aki felviszi és még nem láttam,hogy leküldték volna.Mi napernyõt is szoktunk vinni,szépen berakják a csomagtartóba a böröndök közé és ennyi.
Üdv

# 152
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39445 Üzenet linkje2007-08-02 19:53:37  Válasz a #39385. hsz-ra Előzmény #39385

Nem nézik azt sem, hogy hány kg csomagot viszel.Mondjuk ha a fél házat, akkor azt biztos nem díjazzák. icon_lol.gif
# 153
TEnikõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39465 Üzenet linkje2007-08-02 20:48:33 

Köszi a válaszokat, most már megnyugodtam, nem hiszem hogy bárkinek is elég 1 bõrönd apartmanba..
# 154
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42660 Üzenet linkje2007-08-25 05:59:32 

sziasztok!

én 2003-ban voltam busszal korfun, akkor 33 óra volt az út. Szerbián és Bulgárián keresztül mentünk görögországba. Szerintetek már Macedónián keresztül megy a busz? csak mert tavaly É-Görögbe Macedónián keresztül mentünk.

Aki mostanság volt Bellával, és válaszolna, megköszönném

icon_wink.gif

Amúgy buszos utakhoz:
én egyetem mellett dolgozgatva a spórolás híve vagyok, és úgy gondolom, hogy ha a repülõ és busz út közti különbséget el lehet költeni, akkor 20-30ezer forint különbségért hajlandó vagy ülni pár órával többet.
mondjuk 10 órával több a buszút, akkor ki is jönne, hogy egy óra buszozás 2-3ezer Ft-ba kerülne.
de vannak hátrányai is: tavaly fokhagymás szendvicseket evõ 50-es korosztály utazgatott, 2-2 pár, barátok voltak. A bácsisztem még a tengerbe se ment be fürdeni, nemhogy a zuhanyzóba, sört ivot, és böfögött végig. Nekem az a trükköm, hogy babapopsitörlõkendõt viszek a buszos utakra: egyrészt mert fertõtlenit, másrészt pedig jó illata van. tehát ha hányingerem támad a fokhagymás-sörös bácsiktól, akkor csak elõveszem az illatos kendõt, és minden ujra szép. a másik: ha kaját eszek az úton, akkor meg megtörlöm vele a kezemet, és újra tiszta lesz.

majd ha eszembe jut még valami, irok.
icon_biggrin.gif

# 155
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42662 Üzenet linkje2007-08-25 06:22:53 

Én 2004-ben voltam utoljára busszal, de kizárt dolog, hogy mostmár ne Szerbia-Macedónián keresztül menne az összes busz. Korfu-t így szerintem simán megúszod 1 napon belül.
# 156
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42664 Üzenet linkje2007-08-25 08:12:55  Válasz a #42662. hsz-ra Előzmény #42662

igen, sztem is tuti hogy macedónián keresztül kellene hogy menjen a busz.

az meg kb olyan 22-24 óra, határtól függ minden. de sokkal rövidebb, mint bulgárián át kerülgetni.

mindegy, megkérdem az irodát!

azért köszi!

# 157
Dézsé
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42670 Üzenet linkje2007-08-25 10:23:03 

Sziasztok icon_smile.gif

Most nézem csak, hogy két buszos forum is van, és látom a téma is hasonló icon_smile.gif Na mindegy, akkor itt is olvasgatok.
Mi 9 nap mulva indulunk Asprovaltára. 18 órát mondtak az irodában menetidõnek. Három gyerkõccel megyünk, remélem nem okozunk majd "sohatöbbetnemmegyekbusszal" pillanatokat a többi utasnak icon_biggrin.gif
Amúgy nekünk azt mondták az irodában, vigyünk nyugodtan csomagot amennyi kell, csak ha lehet a zongorát hagyjuk otthon. icon_smile.gif

# 158
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54224 Üzenet linkje2008-03-11 11:55:09 

Sziasztok!
Mi tavaly voltunk busszal Nei Poriban. A buszos utazással kapcsolatban egyetlen negatív tapasztalatom van, mégpedig az, hogy túl hamar értünk ki Görögországba, így a határ után nem sokkal egy benzinkútnál több, mint 2 órát várnunk kellett (hulla fáradtam), hogy a Paralia-s utasok ne érjenek oda túl hamar.
Egyébként csak pozitívumot tudok felhozni. A határokon sem álltunk sokat, a kilátás a buszból nagyon szép volt, és kifejezetten gyorsan elszaladt az idõ, a buszon vetített filmeken pedig jól el lehet aludni! icon_biggrin.gif Nekem sikerült! icon_wink.gif

# 159
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54225 Üzenet linkje2008-03-11 11:56:07 

Ideje feléleszteni ezt a topicot, szerintem sokan mennek busszal! icon_smile.gif
# 160
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54249 Üzenet linkje2008-03-11 16:08:14 

Sziasztok!
Ébresszük fel a topikot!
Mi Junius 20-án indulunk busszal Korfura a Dias Zeussal Moraitikára.
Nagyon Izgulok mert egy 5 éves gyerekkel megyünk.Igaz az utat jól bírja mert már 9honapos korától visszük magunkal,igaz,hogy autóval voltunk ,és nem is kellett vele megálni csak egyszer tankolni, de a Szerb helyzet miatt nem mertem bevállalni,mert ha romlik az utazási iroda azt mondta,hogy nem adja vissza a pénzt hanem Románia felé kellene menni.Azt azért mégse!Így maradt a busz.Már nagyon várom!Jön esetleg akkor valaki?

# 161
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54252 Üzenet linkje2008-03-11 17:01:52 

Sziasztok Bocsika,Nyussssz / és Többiek!

Mi is busszal megyünk idén is.Most mi is Korfura, de mi Sidarira.Május 23.án.
Nekünk a 4.buszos utunk lesz/ Makrigialos,Parália,Thassos után/
Különösebb rossz tapasztalatunk nekünk sincs.Szerintem van elõnye is a busznak, rengeteg a látnivaló,és valahogy van egy hangulata...beszélgetések,ismerkedések,hülyéskedések, ami a repülõn biztos nincs!Persze fárasztóbb az út az biztos, de kibírható.Ráadásul a reptéri illeték+transzfer összegét inkább elköltöm a szigeten:)

# 162
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54256 Üzenet linkje2008-03-11 18:07:34  Válasz a #54252. hsz-ra Előzmény #54252

SZIA deby81!
Melyik utazási irodával mentek?Nektek már nincs olyan messze.Ha vissza jöttök ne feledd,hogy itthol sok információra éhes utazó vár bennetek.

# 163
Zeusz lánya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54276 Üzenet linkje2008-03-11 20:28:52 

Sziasztok!
Én is a buszos utazásra szavazok. Már gyakorlott buszozónak számítok. Az egyik döntõ érv a buszozás mellett számomra, hogy sokkal olcsóbb, mint a repülõs út. Így azt a pénzt is a nyaralás meghosszabbítására, vagy a költõpénzre tudom fordítani icon_redface.gif icon_redface.gif A másik nem elhanyagolható szempont, hogy nekem már az utazási is a nyaralás része. Ennyivel is meghosszabbodik az élmény. icon_wink.gif Odafelé a várakozás öröme, hazafelé pedig az élmények raktározása és én nagyon szeretek nézelõdi is, ahogy halad a busz. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Persze én is elfáradok, de az kipihenhetõ icon_wink.gif
Összegezve, én azon szerencsések közé tartozom, aki bírja a buszos utazás gyötrelmeit icon_biggrin.gif

# 164
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54291 Üzenet linkje2008-03-11 21:29:11 

Szia Bocsika! A Campus Club-bal megyünk idén /www.utazas.info/.
Makrigialoson,Parálián az Andromedával,Thassoson a Bellával voltunk.Eddig még nem volt gond, reméljük most sem lesz...

# 165
Hermione
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54327 Üzenet linkje2008-03-12 13:31:30  Válasz a #54291. hsz-ra Előzmény #54291

Szia Debi81!

Idén Mi is a Campussal megyünk,csak egy kicsivel késõbb mint Ti icon_lol.gif icon_lol.gif .
Mivel Velük még nem utaztunk,ha megjöttetek írhatnál,hogy milyen volt az út.Ilyenek,hogy megállnak-e sürüen,normálisak-e a sofõrök.Olvastam az oldalukon,hogy személyenként 1 bõrönd vagy 1 utazótáska ,ez tényleg így van-e icon_question.gif Mert Én eddig sosem tudtam 1 bõröndbe elférni icon_redface.gif icon_redface.gif

Köszi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 10 11 12 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu