Nos autó bérlés ügyben én is nagyon nézelődöm.Mivel mi 11 napra szeretnénk bérelni nagyon nem mindegy az ár De alkudni tuti fogunk hisz a 11 nap elég nyomós érv
#1241832010-01-23 21:45:29 Válasz a #124179. hsz-ra
Ebben a szituban amit írtam nem szükséges az összefüggő görög szövegelés,de láttam minden esetben rajtuk,ha jól- rosszul,de az ő nyelvüket egy pár szóban használod több a fórod.Örömmel veszik és ezt éreztem.Minden szigeten hasonló verzióval tettem és szerintem elértem a célom.Hát ennyi. Ez érvényes volt a maszek vásárlásoknál is, bár hol.
#1241842010-01-23 21:59:34 Válasz a #124181. hsz-ra
Ha jól emlékszem ha Skalaban nem is ,de Porosban már lesz lehetőséged több,ha csak az utaztató iroda nem kínál valami jó ajánlatot.Mi az esetek többségében 7-11 napra béreltünk és ilyenkor az ár még jutányosabb.Amikor meg ti mentek egészen biztos.
#1241932010-01-24 09:45:46 Válasz a #124183. hsz-ra
Szia Atosz!
Sajnos egy szót sem tudok görögül. Illetve... tudom hogy a taki vagy mi a szatyor , de ezzel kimerült minden tudásom , majd addig/ott fejlesztgetem
#1242012010-01-24 11:06:49 Válasz a #124181. hsz-ra
Sziasztok!
Ennél a kölcsönzőnél több napra elég kedvező árak szoktak lenni (Legalábbis tavaly Koson ezt tapasztaltuk.): http://www.rentme-cars.com/en/47/spain/
Szia Atosz!
Sajnos egy szót sem tudok görögül. Illetve... tudom hogy a taki vagy mi a szatyor , de ezzel kimerült minden tudásom , majd addig/ott fejlesztgetem
Itt a Hellaszon is van szótár topic. Stratoshoz,vagy Jorgoshoz fordulj bizalommal.A legfontosabb közhasználatú kis mondatok összeállításában biztosan szívesen segítenek.Leírják neked fonetikusan is.Még egy autóbérléshez használt legfontosabb kérdéseket és mondatokat is.De a görögök java jól beszéli az angolt is és ebben mint írtad már "otthon vagy"
Csak mosoly legyen az arcon és mán is minden könnyebben megy "meg lád" Az angolokat sok görög nem szereti,de a pénz dominál és ezért tűrnek sok helyen, ahol sok az angol és csinálják a balhékat.Ezt görögöktől tudom akikkel nem nehéz kapcsolatot kialakítani görög angol szavak vegyes használatával is.
Szia Atosz!
Itt a Hellaszon is van szótár topic. Stratoshoz,vagy Jorgoshoz fordulj bizalommal.A legfontosabb közhasználatú kis mondatok összeállításában biztosan szívesen segítenek.Leírják neked fonetikusan is.Még egy autóbérléshez használt legfontosabb kérdéseket és mondatokat is.De a görögök java jól beszéli az angolt is és ebben mint írtad már "otthon vagy"
Csak mosoly legyen az arcon és mán is minden könnyebben megy "meg lád" Az angolokat sok görög nem szereti,de a pénz dominál és ezért tűrnek sok helyen, ahol sok az angol és csinálják a balhékat.Ezt görögöktől tudom akikkel nem nehéz kapcsolatot kialakítani görög angol szavak vegyes használatával is.
Köszi! Benézek akkor majd oda is, biztosan hasznát veszem:)
Nos autó bérlés ügyben én is nagyon nézelődöm.Mivel mi 11 napra szeretnénk bérelni nagyon nem mindegy az ár De alkudni tuti fogunk hisz a 11 nap elég nyomós érv
Mi is Kefalóniával szemezünk idén. Az lenne a kérdésem- ha volt vki az itt lévők között- hogy szeptember elején- közepén milyen idő van? És a tengerben lehet még kellemesen fürdeni?
Mi tavaly szept. 1. és 11ike kozott voltunk Kefalónián és az ido végig csodaszép és meleg volt, a tenger vize szintúgy. Mi mindig szept. elején járunk Gorogországba, ugyanis akkor már kevés a turista, de az ido és a víz kellemes.
Mi tavaly szept. 1. és 11ike kozott voltunk Kefalónián és az ido végig csodaszép és meleg volt, a tenger vize szintúgy. Mi mindig szept. elején járunk Gorogországba, ugyanis akkor már kevés a turista, de az ido és a víz kellemes. cucuka
Ez így igaz! A szeptembert még kissebb turista szám mellett és kellemes körülmények között lehet eltölteni,de ez vonatkozik a többi Jón-tengeri szigetre is.A kocsi bérlés is olcsóbb, mert ez már az utószezon és ez sokat számít az anyagilag gyengébben "elengedett" emberkéknek. Ezt most ne vegye senki zokon, mert valóban hazánkban is kialakulóban egy kissé elszomorító "kaszt-rendszer."Hát aki nem ezt mondja,... az mást mond... De én ajánlom mindenkinek ezt a hónapot.