Szia Éva! Idén nem jártunk ott, de 2013 szeptemberében voltunk a Kalóztanyán, akkor a következő árakkal találkoztunk. Mivel akkor 9-en voltunk, így több mindent is kóstoltunk.
Coca-Cola 3 dl – 2 €
Rostos üdítő 3 dl – 2,50 €
Csapolt Mythos 0,5 dl – 2,50 €
Frappé 2 €
Capuccino 2 €
Koktélok:
4 euró: P. Colada, Mojito, Cuba Libre
5 euró: Cosmopolitan, Margarita, Kamikaze
3 euró: B54
Mi többször is megfordultunk már az elmúlt évek alatt itt, szerettük ezt a helyet. Tavaly azonban azt tapasztaltuk, hogy mintha kicsit vesztett volna a régi fényéből a turisták körében, mert sokkal kevesebben voltunk, mint ahogyan azt megszoktuk. Úgy láttuk, hogy a turisták körében népszerűbbek inkább a tengerparti koktél bárok. De végül is a koktélok ugyanúgy jók voltak, a capuccino viszont az erősen felejthető kategóriába tartozott.
Andi
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy hány liter szeszes italt vihetünk haza! Négyen vagyunk! Mind a négyen nagy koruak bocsánat ha volt már erről itt a fórumon szó meg tudom,hogy nem ide tartozik,de éppen most nyaralunk Sartin és nincs időm vissza keresni! Előre is köszönöm! Szép nyarat!
szia Bebe!
mindkettő nagyon jó,a kalózhajó családiasabb,kisebb a hajó jobban összecsiszolódik a csapat,a másik is nagyon jó mindkettőn voltam a kalózhajó jobban tetszett,de a másik is nagyon jó
#2227832014-08-07 12:32:20 Válasz a #222377. hsz-ra
Szia Vivien!
Mi négyszer jártuk meg az utat autóval oda-vissza Macedonián keresztül. Eőször 2002, aztán 2006, 2008 és most júliusban. Semmi problémát soha nem tapasztaltunk. A tanácsokat persze érdemes megfogadni, ha mégis adódik valami, készüljetek fel.
De ne rontsa el az aggódás a nyaralás előtti készülődést, kár lenne, ha rányomná a bélyegét. Ha általános vagy gyakori lenne az atrocitás, itt a fórumon is sokkal több bejegyzés lenne róla....szerintem.
Jó utat!
Jutka
Sziasztok!
Szerencsésen hazaértünk tegnap Sartiról. Gyönyörű időnk volt. Egy nap esett ugyan, de annyi kellett is, hogy frissüljön a levegő Kihasználtunk minden pillanatot. Sarti csodás még mindig A szállásunk is nagyszerű volt.
Egyelőre próbálok visszazökkenni a munkába, ami nem olyan egyszerű, de később jövök több infóval, árakkal.
Ja, és persze, Andi és mindenki, aki segített bármilyen információval, köszönjük!!
#2227952014-08-07 13:45:41 Válasz a #222789. hsz-ra
Helló Jujo!
Üdv újra itthon! Örülök, hogy jól sikerült minden. Abban egészen biztos voltam, hogy a házzal jó cserét csináltatok.
Persze rázódj csak vissza kicsit az itthoni hétköznapokba, és majd, ha lesz egy kicsi időd, akkor kíváncsian várom én is, illetve biztosan még sokan itt a fórumon, hogy milyen élmények értek titeket Sartin.
Az áraknak egészen biztosan örülni fognak azok, akik még az utazás előtt állnak, hiszen még jó pár hét van az idei szezonból.
Szép napot kívánok! Szia: Andi
Mai friss info egy Sartin élő hölgytől:már alig találni kiadó szállásr, ami van azt horror aron adják.a sithonosok sem tudtak nekünk a jövő hétre mar 2 napra sem ajánlani semmit nemhogy egy vagy 2 hetre. Azt mondjak Sarti fullon van
Keddi telefonos beszèlgetés alapjáN:az iskola környékèn vannak apartmanok 70 euróért. Abeachen van a giota haz, a tulajnak van még egy haza abban vannak még helyek. A giotat a neten megtaláljatok, a mobil telót a magyar nő veszi fel
Az öcsémék most Sartin vannak (kempingben), tegnap kérdezték meg nekünk a Sithon Traveleseket: már nem volt ajánlható szállásuk, azt mondják most minden tele van.
Valaki tud segíteni, hol érdemes szállást keresni, ha nem Sartira mennénk? Aug. 16-tól (plusz 1-2-3 nap) kéne egy hétre 2 felnőtt +2 kisgyermeknek. (Bármi érdekel, ahol nincs tömeg és ideális a part a gyerekeknek).
Előre is köszi! Móni