Antero!
Köszi a jótanácsot! Sajnos ez elmondható a TUI közös "fussunk-fussunk itt megállunk és vásárolhatsz" útjairól is. Alapból fenntartásaim vannak a kitelepített idegenvezetőkkel szemben. Jó tapasztalatom nincs velük kapcsolatban. Augusztus végére már legtöbbször beleunnak az egészbe és már csak nyűg az utas.
Ezért inkább fogunk egy térképet, utikönyvet és egyénileg járjuk be a helyet.
tetszik !!!!!4 : " kitelepített idegenvezetők..."
adná Isten !
Isten ments
Mi van,ha oda telepítik ki,ahova mi is utaznánk...
Macsosz
Sziasztok!
Bocsi, de azért akad köztük is kivétel.
üdv. szepeva
Ezt nem vitatom. Adná Isten, hogy csak egy ilyennel találkozzam a következő görög útjaim bármelyikén!
De szerintem ennek annyi esélye van mint jegesmedvével találkozni a Namib-sivatagban!
Sziasztok!
Szeretnék szépévához csatlakozni!, , Dias Zeusznél voltak, vannak kiváló idegenvezetők:Engert Kati,Pálinkás Kriszta,Viló Judit,Szabó Kati,Brada Zoli.Félelmetes mit megnem tettek,tesznek az utasokért.Biztosan vannak rossz napjaik ,de én még olyan tályékoztatót amit a Katik és Kriszti tartott annak ideén,és amit megtettek értünk bár melyikük is,minden elismerés őket illeti!!!!! Biztosan vannak más irodánál is,csak ritka,de gondoljunk bele az ő helyzetükbe és máris másként látjuk.Tudom ők választották de csak emberből vannak ők is!!!
Szia Judith77!
Köszönöm neked az infót! Tegnap este 19 órakor irtam az Apollónnak egy e-mailt, amelyben kértem a törzsutaskártyát. Most érkezett a válasz, hogy már ki is állitották részemre és postázzák.
Köszönöm még egyszer! Gudli
Szia Erici˘! Osztom véleményedet,évek óta utazok a Németh travellel,soha nem volt gondom.Persze vannak utasok akiknek semmi nem jó,de többnyire ezt az utasok rontják el,szerintem.Tavaly történt hogy kérte a soffőr hogy x időre érjen vissza mindenki,hogy időben jókor legyünk a határnál mert ugye nem mindegy melyik határőrhöz kerülünk és mikor.Természetes hogy páran már csak azért is később jöttek,és mikor ezt szóvá tették,még nekik állt fejjebb.Persze utána ők morogtak a legjobban hogy a határon sokat kell várni
Sziasztok. Mi évente az apollontravelel utazunk idén is juliusra foglaltunk le a nyaralást.
Már alig várjuk hogy nyár legyen, a törzskártyát automatikusan adják kérnűnk se kellett,
Parga és Sarti 10-11 éjszakás buszos utak vannak a Walter Travelnél szerintem jó áron, akit érdekel az keresse meg!
Idén mi az Apollónnal megyünk, de úgy látom igyekeznünk kell a foglalással.
Úgy tűnik, valaki sértésnek veszi, ha leírom a Németh Travelt. Mint már nem egyszer írtam, mi csak utaztunk velük, az meg színvonal alatti szervezés volt, vagy lehet, hogy ők színvonal felettinek szervezik, csak nem sikerül nekik. Egyetértek Judith-tal, Paralia szeptemberben 26 óra alatt, az horror. Mi a Chalkidikire érünk le az Apollonnal 20-22 óra alatt. Igaz, ők tudnak szervezni.
Mellesleg az nem az utasok hibája, hogy milliószor át kell szállni - ráadásul indokolatlanul - egyik buszról a másikra, és többek között ezekből az átszállásokból adódik az is, hogy ilyen sokáig tart le és hazaérni.
Mindennek ellenére, lehet, hogy a nyaralóprogramjaik jók, utaztatni viszont meg kéne tanulniuk.
Nem veszem sértésnek,csak a véleményem írtam meg.Egyébként nem a sok átszállást írtam,mert az benne van,hanem időnként az utasok hozzáállását.Nem érni vissza időben,stb.Tavaly egyébként 20 óra alatt leértünk sartira.Ja és a Németh travel hozott haza mikor egy nyáron csak levitt egy utazási iroda,de értem már nem jött.
Lehet, hogy csak pletyka, de az utazási irodában, amikor
lefoglaltam az idei utazást, az ügyintéző hölgy azt
mondta, hogy elég gyenge lábakon áll a Németh travel.
Elgondolkodtam rajta.
Az viszont egyedüli volt, hogy a hazautazás napján
összeszedték a nagy csomagokat, és simán elmehettünk
még csavizni nem kellett őrizgetni.