Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1621
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89039 Üzenet linkje2009-01-30 20:39:22  Válasz a #89030. hsz-ra

Sziasztok! Mi is a Walter travelt szemeltük ki idénre. Sartira mennénk velük. Már kaptam róluk jó véleményt. Ma telefonon beszéltem velük saját utjukat értékesítik saját busszal utaztatnak 10-11 napos utakra. Nagyon segítőkészek voltak. Előjelnek nem rossz. Sziasztok Erika
# 1622
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89040 Üzenet linkje2009-01-30 20:43:51  Re:

anyuci68 írta:
A honlapján van egy üzenőfal, valaki a tavalyi nyaralást dícséri. A kérdés, hogy saját vagy más iroda útjait értékesíti? Lehet, hogy megint belebotlasz az Aeoulus-ba, csak nem közvetlenül.

Saját útjait, mások a szállások icon_smile.gif A Parga topikban dícsérik, van aki velük volt tavaly Sartin és nagyon meg volt elégedve. icon_smile.gif

# 1623
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89042 Üzenet linkje2009-01-30 21:19:06  Válasz a #89040. hsz-ra Előzmény #89040

Akkor rajta Parga-rajongók! Úgy tűnik, konkurens jött. Remélhetőleg megbízhatók, és mindenkinek úgy sikerül a nyaralás, ahogy elképzelték. Jó utat!
# 1624
Liftes gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89061 Üzenet linkje2009-01-31 09:53:08  Válasz a #88991. hsz-ra Előzmény #88991

van egy javaslatom felejtsük el egymást
# 1625
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89079 Üzenet linkje2009-01-31 17:44:51  Re:

anyuci68 írta:
Igazad van, de az a hozzászólás sem, amire válaszoltam.

Szia!

Azért, mert valakinek nem voltak rossz tapasztalatai az Aeolusszal még nem kell így reagálnod a hozzászólására. Képzeld én is utaztam az Aeolusszal (3-szor) és nem volt különösebb problémám Velük, mert igyekeztünk megoldani. Ugyan szervezett utakra Velük keveset mentem, de pl. Koson nagyon meglepett, hogy a Nisszíroszi kiránduláson csak nekünk (kettőnknek a párommal) volt egy magyarul beszélő idegenvezető, mert a többi utas szlovák volt, így nem sokat értettünk volna az ismertetésből. Látod ez is az Aeolus! Sajnálom, hogy Nektek csalódás volt a nyaralás Velük, de azért nem kell ilyen ellenségesnek lenned azokkal, akiknek nem volt komolyabb gondja.

# 1626
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89081 Üzenet linkje2009-01-31 17:53:55 

Na ez jó pont igy van álltalában segit az úgynevezet "hülye picsa"vagy"gyökér gyerek".Pedg elég sok iródával utaztam
# 1627
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89083 Üzenet linkje2009-01-31 18:07:13 

Sajna ebböl kettönek "GAME OVER" Jorgos travel semmi gond nem volt velük.A másik is hasonló Bella turs velük se volt semmi gond pedig ahogy haza jöttünk rá két hétre csődőltek
# 1628
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89086 Üzenet linkje2009-01-31 18:24:28  Válasz a #89079. hsz-ra Előzmény #89079

Kedves Valcsi!
Ha elolvastad volna azt, amire válaszoltam, akkor észrevehetted volna, hogy a reakcióm nem arra vonatkozott, hogy az illetőnek nem voltak negatív tapasztalatai - azért elvétve lehet olyat is találni -, hanem a körítéssel. Nem célom megcáfolni a pozitív hozzászólásokat, biztos elégedett volt, aki azt írja le. Azért később az ifjú - vagy nem - új fórumos kolléga ismeretlenül sznoboz engem. Nem egyszer írtam, hogy természetesen akik nem jártak rosszül velük, azok ajánlják az Aeolus-t, azonban elsősorban a saját tapasztalatok alapján én az ellenreklámot képviselem. Azért az kicsit vígasztal, hogy nemcsak én. Úgy gondolom, hogy egy valós kép kialakításához a negatív vélemények is hozzátartoznak. És abból azért van egy pár, ezt vitatni nem lehet. Azért nem árt, ha az ember felkészül a rosszra is, aztán ha nem jön be, akkor jól járt. Viszont, ha csak a jó véleményeket találja meg, akkor nagyot koppanhat.
Volt már olyan iroda a "történelemben", akik csak a jó sok zsébe kerülő repülős utak színvonalára figyeltek oda. Ezek - ahogy olvasom - még arra sem mindig.
Mellesleg egyikőtökkel sem akarok vitatkozni. Én csak a saját tapasztalataimat írtam le. És még mielőtt a vezérhangya elindulna, egyik utazási iroda alkalmazottja sem vagyok, sajnos. Akkor legalább olcsóbban tudnék utazni. Így meg a nagy nehezen összekuporgatott pénzecskémért vágnak át - persze tisztelet a kivételnek, szerencsére olyan is van - rendesen. Viszont mivel se autóm, se jogsim, valamilyen szinten rá vagyok kényszerítve az irodák szolgáltatásának igénybevételére. Talán a legközelebbi másik életemben ki tudom kerülni őket, és akkor semmi rosszat nem tudok írni, csak a jókat. És akkor nem támadna nekem senki. Na mindegy, többet is el kell viselnem, majd ezt is kibírom valahogy.

# 1629
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89087 Üzenet linkje2009-01-31 18:26:35 

Kedves Valcsi!

Ugyan nem nekem cimezték a kalappal,de mivel én is érintett vagyok Aeolus-rettenet ügyben,azért gondoltam,hogy megszólalok.Liftes gabi 1587. hozzászólása miatt,mert zavart,hogy ugy gondolja,mindenki,akinek omdja van egy irodaval,az határon kiérve magából kivetkőző,stb,olvasd el,...nagyon nem érzem magam annak,és a mi esetünkben vastagon az Aeolus volt a ludas.Valahol 2 006 juliuan részletezve,most már nem akarom ezzel húzni az időt.Csak neked és csak most az egyszer irom,hogy nem az kezdte az ócsárolást,akinek baja volt az irodával.Engem ez emlitett számú hozzászólás birt reagálásra,és ahogy javasolta Liftes,már el is felejtettem....

# 1630
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89089 Üzenet linkje2009-01-31 18:29:20  Válasz a #89083. hsz-ra Előzmény #89083

A Jorgos Travel-t én is sajnálom, jó kis iroda volt. A Bella Tours-ról csak olvastam jókat. Azért nagyon remélem, hogy az Apollon Travel nem jut ugyanerre a sorsra. Számomra mostanság ők a legkorrektebbek. Persze, lehet, hogy majd ezzel is fog vitatkozni valaki.
# 1631
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89090 Üzenet linkje2009-01-31 18:35:21  Válasz a #89087. hsz-ra Előzmény #89087

Kedves Miskolciutas, fő szövetségesem!
Ha máskor nem is sűrűn találkozunk itt a fórumon, azért Aeolus ügyben már többször is összefutottunk. Dehát mi vagyunk a feketebárányok, lehet, hogy jobb, ha csöndben maradunk. Egyébként én is az általad hivatkozott szövegtől rágtam be. Még jó, hogy az illetővel nem valószínű, hogy egy Aeouls által szervezett úton összefutunk.

# 1632
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89091 Üzenet linkje2009-01-31 18:48:49 

Az lehet én meg probálom idén valter travelt vagy luk vagy fa de hát sajna 305 -az EU igy még gondolkozok a kiállitásig hátha találok valami akciost
# 1633
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89092 Üzenet linkje2009-01-31 18:49:16 

Sziasztok! Szertntem igazából mideggyik irodáról van jó és rossz vélemény. Mi is utaztunk az Aeolussal annyi következtetést votunk le a szervezettség nem az erősségük./ Pargán voltunk velük olyan pirinyo ablak nélküli apartnanunk més soha nem volt mint ott. / De aztán nem problémáztunk rajta nem akartuk ezzel elrontani a nyaralást itt az idegen vezető egyenlő volt a nullával.De azért nem zárkoznék el a velük való utazástól. Az Apollonnal is utaztunk ők nagyon jól szerveznek semmi probléma nem volt. A Grand Toursal is nagyon jó kis utunk volt ott kiemelném a Marmarasi idegenvezetőt Katát ilyen profival még nem találkoztunk. Dias Zeussal repültünk Korfura ott is minden rendben volt. Idén újjabb irodát próbálunk ki Walter Travelt. Remélem velük is jól sikerül minden.
# 1634
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89093 Üzenet linkje2009-01-31 18:56:27  Válasz a #89090. hsz-ra Előzmény #89090

Szia Anyuci68! Azért jó és hasznos a negatív vélemény mert ha valaki mégis azt az utazási irodát válassza amiről nincs jó vélemény/ pl ár miatt/ legalább felkészühet a hiányosságokra. Ezért jó ha mindenki leírja a saját tapasztalatát. Szia Erika
# 1635
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89103 Üzenet linkje2009-01-31 19:55:48  Válasz a #89092. hsz-ra Előzmény #89092

Úgy látom egyre többen vagyunk valter travel funok.Ez tök jó csak az a baj kevés az infó róluk icon_redface.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 108 109 110 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu