A cég neve :Inkarriers, vagy vmi hasonló,annyit tudok, h rodoszon van, és valamilyen lepukkant szállodában, elvileg már kapott kaját, de még mindig rémisztő a helyzet. Barátom telefonszáma :06704331132
Június 17.-én indulunk Rodoszra, a Lomeniz Hotelbe az Anubis Travellel. Nem találok túl sok infót erről a szállodáról, az utazási irodában azt mondták, hogy jó helyen van, nemrég épült ki a környéke, és az Óvárostól is csak 1-2 km.
Volt valaki közületek egy-két éven belül arra?
A másik kérdésem az lenne, hogy autót vagy inkább robogót érdemes bérelni? Mindent látni szeretnénk
Június 17.-én indulunk Rodoszra, a Lomeniz Hotelbe az Anubis Travellel. Nem találok túl sok infót erről a szállodáról, az utazási irodában azt mondták, hogy jó helyen van, nemrég épült ki a környéke, és az Óvárostól is csak 1-2 km.
Volt valaki közületek egy-két éven belül arra?
A másik kérdésem az lenne, hogy autót vagy inkább robogót érdemes bérelni? Mindent látni szeretnénk
Szia!
Itt írtam róla...
https://rhodes-kos.com/szallasertekeles/?p=8
Mi tavaly is jártunk arra, csak megnézni hogy miként változott az elmúlt években. Tényleg rendezettebb lett a környék.
Autó vagy motor?--> attól függ...ha csak "B"-s jogsitok van, akkor motorból max. 80ccm-s motor jöhet szóba, de ez is megfelelő vagy természetesen autó. Ha van "A"-s, akkor nem kérdés . Autóval gyorsabb, de drágább a közlekedés.
Itt is van pár infó, böngészd át-->
https://www.rhodes-kos.com/index.php?page=arak-a-szigeteken
Üdv
#1611882011-05-05 19:37:22 Válasz a #161186. hsz-ra
A Jón szigeteken, Korfu, Zakynthosz..stb melegebb van most mnt a Dodekaniszosz szigeteken. Korfun Áprilisban már nem egyszer strandoltak a görögök.
Idójárásról itt tájékozódhatsz: www.meteoplaza.info/travel/gorogszigetek.htm
#1612632011-05-06 14:29:50 Válasz a #161254. hsz-ra
Egyszer május közepén voltunk 2 hetet Rodoszon, akkor volr 22-23 a víz, a levegő 30-32 fokos volt végig. Nekem jólesett belemenni. Júniusban többre, 24-25 fokos vízre számíthatsz. Ez a valószínű, papíron.
Remélem a gyakorlatban is így lesz. Picit utánaolvastam élménybeszámolóknak, júniusban pl. tavaly nagyon jó időt írtak, 35 fok közelit... Szerintem nem kell aggódnunk.