#1740092011-08-24 11:05:46 Válasz a #174003. hsz-ra
Vickycsibe: Itt is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!
Akkor neked az út felér egy szülinapi ajándékkal
Most látom az adatlapodon, hogy te is könyvtáros vagy, képzeld, én is!Csak itt erre felénk nem tudok a szakmámban dolgozni, mert sajnos nincsen munka..
Edit: én is inkább szerettem volna menni Sartira, így most irigy vagyok..de csak kicsit, mert az apartmant viszont nem szerettem volna kifogni, mert nincsen benne se légkondi, se tv..De azért jó utat nektek!!!
Amúgy minden ibuszos busz 9-én pénteken indul, amit kaptál/kapsz papírokat azon rajta lesz, ne aggódj!
Valószínűleg az 9-e péntek lesz, mert mi is akkor megyünk, csak Paralia-ra. Irigyellek egy picit, mert én Sartit szerettem volna, de ettől függetlenül jól fogjuk érezni magunkat!
Szép napot!
Gratulálok, Sarti nagyon szép hely, én imádtam
Azért én a biztonság kedvéért rákérdeznék, hogy szeptember 8-án csütörtökön, vagy szeptember 9-én pénteken indultok Vagy már tisztáztátok?
Edcsa!
Jó sok helyen jártál már, de a legtöbbre érdemes visszamenni többször is, mert annyira szép. Lesz TV az apartmanban?
Igen készülünk már és nagyon izgulunk Már most alig tudtam aludni és még hol van a szombat déli indulás Ma még vásárolunk pár dolgot, holnap pakolunk és ha kihagytunk valamit, akkor még pénteken meg tudom venni. Ez a terv!
Nagyon jó, hogy kiálltál az igazadért és nem hagytad magad. Szerintem sokan rájuk hagyják, hogy biztos úgy van, ahogy mondják és ezzel az iroda sokat nyer.
Egyébként a pesti központban rákérdeztem, hogy mennyi a súlykorlát a repülőn az Ibuszosoknak, és a hölgy ezt írta: "Ha jól tudom a feladott poggyász súlya 23 kg / fő." Na most akkor ha ő is csak tippel, akkor ki tudja??? Mert elvileg a chartereken nem a légitársaságtól, hanem az utazási irodától függ. Na mindegy, nem mérgelődöm!
#1739442011-08-23 20:40:11 Válasz a #173942. hsz-ra
Katerinibe biztos el fogunk menni, mert ott még nem voltam. 2005-ben és 2003-ban már bejártam az összes fakultatív helyet, voltam busszal, quaddal és kocsival is az Olymposon, Enipeas szurdokban, az Olymposon több helyen is, ahova nem visz busz. Esetleg ide elviszem a fiam, mert klassz hely volt A hegy "tetején" volt két ló, akik annyira éhesek voltak, hogy mire észbe kaptam, addigra megették a papír szatyromat. Úgy sajnáltam őket..
A Meteoráknál is jártam, de oda nem viszem el a fiam (ráérünk későbbi években is) mert fél a szerpentines utakon, a magas helyeken.
Voltam akkor kocsival a Tempi völgyben is, az még érdekes lehet neki esetleg. Meg a környéket még felfedezzük, Platamon vára mindig is érdekelt. Azt gyerekkel is jó felfedezni.
#1739422011-08-23 20:30:00 Válasz a #173888. hsz-ra
Nos, ma voltam bent és befizettem a hátralékot, megkaptam minden papírt.
Mikor rákérdezek az indulás helyére, vígan közlik velem, hogy: BUDAPEST
Én meg "idegesen" közöltem velük, hogy: ÉN SZERINTEM KAPOSVÁR!!!
Aztán elmagyaráztam nekik, hogy az IBUSZ Központi Irodájának vezetője, xy garantálta nekem a kaposvári felszállási lehetőséget, merthogy a fortunásoknak is ugyanazok a szolgáltatások járnak, mint ami a normál utasoknak.
Na, közölte velem, hogy akkor majd küldjem át nekik azt az e-mailt és akkor 2-3 nap múlva elrendezik nekem ha igazam van.
Gyorsan elküldtem, de aztán vissza is mentem megkérdezni, hogy megkapták-e. Mire visszaértem, már készen voltak a papírok és ok volt a kaposvári felszállási lehetőség. Tehát minden utasnak jár a gyűjtőjárat lehetősége, s nem kell érte fizetni sem!!!!
Legalább most már készülődhetek gond nélkül a nyaralásra, s imádkozhatok a meleg időért...
Mi is átsétáltunk Olympic Beachbe, de nem volt semmi extra. Csak kicsit hűvös volt aznap délelőtt és nem tudtuk mit kezdjünk magunkkal, ezért mentünk át.
Paralián nem sok látnivaló van, úgy , ahogy a többi üdülőhelyen. Mi nem mentünk át Katerinibe, utólag bánom. Ott van egy szép park. Mi Olympic Beachbe sétáltunk át, mert venni kellett vmit vkinek egy bizonyos helyen, de az is csak egy nyaralóhely, csak kisebb.
Én is Parálián voltam először Görögországban, ott szerettem bele
Régen volt már, de annyira emlékszem, hogy voltak vízi sportok. Mi pl. banánoztunk, de volt mindenféle olyan, amit motorcsónakkal húznak. Lehetett bérelni jó áron quadot meg robogót is.
Mi is voltunk a Meteoráknál, és az Olymposon is voltunk, az is szép volt. Meg busszal egyénileg bementünk Katherinibe, a közeli városba, szerintem érdemes egy fél napot ott is eltölteni. Szép kis városka, és nincs messze busszal.
Vannak beach bárok is meg discok, ha érdekel. Van egy csomó étterem, ami közvetlenül a parton van és nagyon hangulatosak.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, de ha van kérdésed, szerintem a Parália topikban nyugodtan felteheted.
Szép napot!
#1738622011-08-22 21:16:24 Válasz a #173859. hsz-ra
Ha van valami konkrét dolog, amit tudtok, hogy érdemes Paralian megnézni, azért szívesen venném a kedvcsináló ötleteket azoktól, akik voltak már itt
Holnap megyek be megtudni a részleteket és befizetni a teljes összeget.
REméljük, hogy nem negatív tapasztalatokat szerzek..Végülis tök rendes tőlük, hogy miután nem értek utol telefonon, küldtek sms-t legalább.
Edcsa, én Paralián voltam először, ott szerelmesedtem bele Görögországba. (Igaz nem túl görögös, de ott a tenger, finom görög kajcsik, stb. De ami igazán görögös: Mykonos, Santorini, az még nem az én pénztárcámhoz való...)
Mi Paraliáról Meteorákhoz és Skiathosra mentünk kirándulni.
Beach bárok itt is vannak, a sportos dolgroka nem emlékszem, amúgy sportolok sokat, de nyaraláskor kihagyom, ált a sok séta marad csak:)
#1738592011-08-22 21:09:12 Válasz a #173841. hsz-ra
Én is bejelentkezem, mert megkaptam a sorsolás eredményét sms-ben
Az úticélunk: Paralia - Villa Aegon, ugyanaz, mint Vickycsibééknek
Mondjuk én itt még nem voltam, de nem is nagyon tetszett a partja, túl egyszerű volt nekem. Ahol eddig voltam, ott mindenhol voltak a tengerparton beach bárok, meg sportoláshoz röplabda hálók stb..itt meg olyan semmilyen volt..De lehet, hogy csak azért, mert nem olyan helyen láttam, ahol mindezek megvannak, hanem egy másik, nyugisabb partszakaszon.